honoured Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 sıkışınca hakeretmi edilor ben buna gocunma olarak yorum yaparım benim yanımdamısın aklımın olup olmadığını bileceksin muhattabim değilsin yaptığın yorum benim düşüncem özgür bir forum özgür bi düşünce yazık yazık yakıştıramadım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 yaw ne karışıklığı ne diosunuz Allah aşkına? Tüm ally ler dün konuştu.. bi sorun yok.. kaleyi kimin alıcağı kimsenin umurunda deil ki.. amaç Türk e ait bişi dikmek oraya.. zaten elen para 20gb yani paylaştırılacak.. yani sorun yok hiç bi konuda.. kimse kafasını yorup araya hala fitne fesat sokmaya çalışmasın.. Senin bu link i koymanın amacı ortalığı karıştırmak.. çok merak etseydin jade e atardın bi pm sorardın bu ne demek diye.. burayaa alenen yazmanın nedeni milleti birbirine düşürmek!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 nacom gozume gorunme asdasdsd xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoR Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 1-The Last lar isilon cikma saatlerini Patriota sordu patriot ise sölemedi gitti isilonu illiminati kesdi..Ama bu adamlar 1 hafta boyunca en az csw destegi icin aranmisdi..csw destegine gelince adamlarin degeri var da İsilon cikma saatlerine gelince yok mu? ilginc tabi.. 2-Honoured en ufak bir elestirisine tipik saldirgan jade yorumlari..buda ilginc... AMA BANA GÖRE NORMAL.. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 eMrE öle bişey olamaz rahat ol :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honoured Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 arkadaşım dediğin gibi sanakatıyorum burda butun türklerin milliyetci duyguları kullanılmış ve herkeze birlik çarısı yapılmış bu yalanmı biri yalan desin benim daha onceki sayfalarda desteğimde var hatta ve hatta lovely nin yorumuna verdiğim tepkide ortada ammavelakin burdaki bu bütünlüğü burdaki bu milliyetçi havayı kendi ailesinde kendi başarısı olarak ve yarın bunu herkeze biz yaptık dememesi nerden malum benim düşüncem buraya yazıyorum link dede gayet açık link de var bak ne düşünürsün de sonra tartışalım bak iki dakkada beyinsiz oldum hahahahahahah bunada sinir oluyom edepli gülelim hehe :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoR Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Senin sucun jade nin degil..O kendini yansitior..taniyamamissan o napsin sana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Walla ne diyeceğimi bilemiorum sana.. milliyetçi duyguların kullanılmasından ziyade bu oyunu oynayanların %60-70 i Türk be kardeşim.. bugüne kadar neden Türklerin eline geçmedi hiç kale? bunu düşünerek yola çıkıldı.. yaw varsın patriot desin bizim sayemizde alındı.. ne olucak? amaç belli amaç!!!! varsın hep patriotta kalsın kale.. yaw amaç oraya bişiler dikmek.. birilerine biz de varız demek.. tekrar söylüorum.. ally lar dün aralarında konuştu ve anlaştı.. boşuna yorum yapmayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honoured Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 ben jadeyi suçlamıyorumki sadece düşüncemi sunuyorum ben baktım boyle düşündüm haksızsam sizde bakın haksızsın diyin bende amenna diyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 said: FoR pati § 06 Nisan 2006, Perşembe - 13:01 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- 1-The Last lar isilon cikma saatlerini Patriota sordu patriot ise sölemedi gitti isilonu illiminati kesdi..Ama bu adamlar 1 hafta boyunca en az csw destegi icin aranmisdi..csw destegine gelince adamlarin degeri var da İsilon cikma saatlerine gelince yok mu? ilginc tabi.. 2-Honoured en ufak bir elestirisine tipik saldirgan jade yorumlari..buda ilginc... AMA BANA GÖRE NORMAL.. Biz yolumuza devam ederken icinizdeki ezik insanlarda olan kostek olma hissini tatmin edin die yazdiginiz yazilar dolayisiyla sizinle ugrasip cevap yetistirmek yerine zeka seviyenizi sormayi tercih ettim tek soruyla. Ayrica The Lastlar bize boyle birsey sormadi sordularsa da haberim olmadi. Biz de Isilion cikma saat rehberi yok. Bizde kesmek istiyorsak kendimize gore stratejiler gelistirip gidip yerindemi die bakip kesilmismi kontrol edip ole gidiyoruz. Ne salakca bir ithamdir bu. Ayrica agzi bozuk terbiyesiz bir suru adam varken burada aklin varmi dise soran benmi hakaret eden taraf oluyorum? Siz bu organizasyonda yoksunuz neden kendinizi bu kadar paraliyorsunuz? Bu kadar adam bu kadar clan enayimi? sizin dusundugunuzu dusunemiyorlar mi? onlari mi uyariyorsunuz ustun zekanizla??? Buradaki clanlarin hicbir tanesi 20GB in pesinde olacak kadar ezik degil ve yaptigim toplantiya katilanlar niyetimden emin olmuslardir. Logoda ayni olduguna gore hicbirinmizin ozel bayragi degil hepimizin uniq bayragi orada dalgalanacaktir zaten bu fikri oneren de benim.. Simdi ayak bagi olmak yerine cenenizi kesip izleyin. [ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 13:12 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoR Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 emre inan bir türk olarak o calenin alinmasi benimde hosuma gidicek..ama yarin ufak bir elestiride sana o zamana kadar destek veren kisi SENDE BEYİN varmi gibi bir ifadeyle yaklasirsa,yada sen destek vermissin birilerine bilgiye ihtiyac duydugun bir zamanda senden bilgi saklarsa ne dersin..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 yaw sırada csw var demiş.. ne var bunda ben annamıorum ki.. yaw jade dün de söledi ve herkes onun samimiyetine inanıyor.. kime kale düşerse o anda sorun deil ki.. zaten hengame olucak.. kime düşeceği bile belli deil.. ama şu söylenenlerden sonra inş jade e kalır kale:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 @For sende csw ye girmezsin olur biter ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 bu boyle uzar gider.... ama sunu souluycem 1 vs 1 de adamı kesemeyince ustune acid atıp elbisesini yakmak ne kadar dogru biseydir bunuda siz tartısın isim vermiycem gerekde yok zaten biliyodur ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 endless= mikser abi nerden çıktı şimdi :) sırf post kasılsın die yapıosun ha:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoR Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 char im da yok elime 2 aya kadar birakdim tahminimce.. 70 lvl olunca elime alcam bi daha hadi hayirlisi..Neyse ben elestirilerde ki kiriciliga dikkat cektim..Yoksa ortada baska bir sey yok....Ama oraya türk bayragi dikilirse tahminimce cok tatsiz anlar yasancak..Cunkü yabanci forum larda türk lere karsi cok büyük bir kin olusmus durumda..Bu adamlar bunu hazmetmez! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 CSw hepimiizn hayaliydi. E bende bunu forumumda yazmisim benim almam degil icinde oldugum bir gurup alleyin o kaleyi almasi onemli. Tek bir clan zaten kaleyi alamaz. Egwer kendime ait egoistce bir amacim olsa burada bu kadar kivranip uniq logo bulup gelin Turkelr alalin demez istedigim herhangi baska clanlarla alley olmaya calsirdim. Sacma sapan cikislar yapmayin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honoured Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 eleştiriye özelştiri yapamayan birinin burda liderlik yapması her ikilaftan birinde hakaret olması aha buraya yazıyorum savaş bitsin kale alınsın yada alınmasın ileride doğacak şeylerde biri birzamanlar bişi demişti dersiniz ben clan liderimede dicem patriot clan lideri jade nin olduğu hiç bir aktivitede ben bulunmam o hariç her türk clanının amacına ifade eden herkesin yanındayım saygılar herkesi sefiyom :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 hazmederlerse ekime hazmetmezlerse bi yerime kadar!! ağzımı bozdurdunuz sonunda.. yaw hazmetmesinler ne olucak? her clandan 2 party çıksa 300 kişi olucaz orda.. durdursunlar da göreyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Honoured sen elestiri yapmiyorsun itham ve iftiradan bulunuyorsun zaten senin aramizda olmadigini biliyoruz e zaten katilmadigin bir organizasyon uzerine sacmasapan yazilar yazman ancak senin art niyetli oldugunnu gosteriyor. hakareti hak edene ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 said: FoR pati § 06 Nisan 2006, Perşembe - 13:16 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- char im da yok elime 2 aya kadar birakdim tahminimce.. 70 lvl olunca elime alcam bi daha hadi hayirlisi..Neyse ben elestirilerde ki kiriciliga dikkat cektim..Yoksa ortada baska bir sey yok....Ama oraya türk bayragi dikilirse tahminimce cok tatsiz anlar yasancak..Cunkü yabanci forum larda türk lere karsi cok büyük bir kin olusmus durumda..Bu adamlar bunu hazmetmez! hazmedemesinler die yapiyoruz zaten!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Ya honoured sen neden hala burdasın? Sanane patriot bizi kazıklar yada kazıklamaz o onların ayıbı seni neden bu kadar ilgilendiriyo ? Başka işin yokmu senin bak baban sana sesleniyo sigara almaya göndercek seni koş asdasdasdas xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honoured Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 ozaman yazdığım o dediğin yazıyı buraya koyarmısın jade hanımefendi ? bakalım nasıl bişi demişim senin düşündüğün gibi ? benim düşüncem bu denildi başka gördüğün varsa lutfen bekliyorum senin dediklerini zaten belli benden yana yorum yok benim için sen bir lider değilsin ( buda bir düşüncedir ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 bide soyle dusunun patriot oyle bisey yaptı diyelim bu forumda-oyunda -kendi forumlarında surekli insanlarla yuzyuze kalcaklar o zaman ne yapabilirler... o tur biseyler olursa patriotta zaten oyunda yer olmaz ki bunu onlar zaten duusnuyo oyle biseye kalcak kadar dusuncesiz degilller... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Ben bu iste herkezi bir goruyorum magdem fikir benden cikti zaten PaTRiot o kaleyi almicak olurda bize duserse o zamanda veririz aramizdan baska bir clana o kaleyi. Ama o kale bizim tarafimizdan alinacak ( yani bu alley gurup tarafindan) Benim takim ruhumuda bolece butun paticik ogrenmis olur FOR buna sen de dahil olursun. Clanimda da takim ruhumuz boyledir. Konu benim icin kapanmistir. [ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 13:30 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar