TreMorS Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 amerikan beyaz başlı kartalı kullanmak ban sebebi mi? neden ban sebebi olsun ki bozkurt?vision klanı kurt başı kullanmıştı...onlardan yardım alabiliriz..
TreMorS Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 bilinc;Nihal Atsız atanın resmini koyalım.
bilinc Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Ben espri yapmıştım. Sen sanırım ciddiye aldın. İşin içine siyasi görüşlerimizi girecekse ben yokum zaten. Bunu taaa en başta söyledim.
TreMorS Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Yok ciddiye almadım anladım espri yaptığını,en ucunu söyledim sadece..siyaset olmasın bence de.ama türkiye haritası bile olabilir logo olarak..
dPGaMe Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Bozkurt ve vb. simgeler bence milliyetci kacıyor o yuzden bu goz resmi yeterince iyiydi pelerinde de gozukyo illede başka bisey istiyosanız siz bilirsiniz. Bilinc cok guzel espri yapmıs bence cok haklı o konuda..
KaKsi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Aramanın gücüne inanalım :) Sanmıyorum ki herhangi bir ülkenin bayrağı olduğunda bir sorun olsun...
Polithe1st Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Ben espri yapmıştım. Sen sanırım ciddiye aldın. İşin içine siyasi görüşlerimizi girecekse ben yokum zaten. Bunu taaa en başta söyledim. ----------------------------- bu konuya kesinlikle bende katiliyorum,bilincin yukarida yazdiklari simgeler türü şeyleri kesinlikle koymam türk bayragi,göz neyse ama o tür şeyleri kesinlikle koymam pelerin sembolü olarak.amaç ztn sadece kaleyi almaksa gerenk yok böyle şeylere olayı siyasi boyutlara tasimaya.
KaKsi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Zaten Türk bayrağı koyun demedim, Böyle bayrak koyulduğunda yok banlanacaz yok bilmemne olacak muhabbetlerine bir son vermeniz açısından bunu gösterdim.
SPectre88 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 buyuk ts bulusmasına 2 saatten az kaldı merak ediorum noolcak fraps almayı unutmayın charımız yokki gidelim öss yuzunden sattım charımı
Bjork Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 TS de nasıl organize olcaz acaba ? 1 IP üzerinden mi giricez.. 1 IP üzerinden girersek TS hepimizi kaldırır mı acaba ?
bubbaChucks Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 tosba sen girmicen ts ye :D clan liderleri giricek anlaşıcak zaten csw ye giren herkes ts ye girse server deil kulakların ve başın kaldırmaz ^^
Bjork Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Başımın kaldırmasını dert etmem... Sabahın köründe dinlediklerimi bilsen ^^ Zaten 65 olmuşum ne işim war....
bubbaChucks Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 tosba sen bugün buraya tıkladın mı bakıyım? :D
Bjork Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Ne lan bu bitefight muhabbeti... Tıklayınca ne oluo ? Alla alla...
Bjork Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Aga muhabbeti warsa tıklarım.. Yoksa unut jnm :)
Polithe1st Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 ya burayı click be abiler XD [spo]http://s3.bitefight.net/c.php?uid=22473[/spo]
bubbaChucks Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 poli link olmamış böle olcaktı o : bir tıkın yeter sevgilim xD
Polithe1st Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 asdada link olmaz sora ayip olur XD sitede kurallarda yazıyo yasahh :D ufacik bi spoiler :P
Öne çıkan mesajlar