TreMorS Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 amerikan beyaz başlı kartalı kullanmak ban sebebi mi? neden ban sebebi olsun ki bozkurt?vision klanı kurt başı kullanmıştı...onlardan yardım alabiliriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 bilinc;Nihal Atsız atanın resmini koyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Ben espri yapmıştım. Sen sanırım ciddiye aldın. İşin içine siyasi görüşlerimizi girecekse ben yokum zaten. Bunu taaa en başta söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Yok ciddiye almadım anladım espri yaptığını,en ucunu söyledim sadece..siyaset olmasın bence de.ama türkiye haritası bile olabilir logo olarak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Bozkurt ve vb. simgeler bence milliyetci kacıyor o yuzden bu goz resmi yeterince iyiydi pelerinde de gozukyo illede başka bisey istiyosanız siz bilirsiniz. Bilinc cok guzel espri yapmıs bence cok haklı o konuda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Aramanın gücüne inanalım :) Sanmıyorum ki herhangi bir ülkenin bayrağı olduğunda bir sorun olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Ben espri yapmıştım. Sen sanırım ciddiye aldın. İşin içine siyasi görüşlerimizi girecekse ben yokum zaten. Bunu taaa en başta söyledim. ----------------------------- bu konuya kesinlikle bende katiliyorum,bilincin yukarida yazdiklari simgeler türü şeyleri kesinlikle koymam türk bayragi,göz neyse ama o tür şeyleri kesinlikle koymam pelerin sembolü olarak.amaç ztn sadece kaleyi almaksa gerenk yok böyle şeylere olayı siyasi boyutlara tasimaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Zaten Türk bayrağı koyun demedim, Böyle bayrak koyulduğunda yok banlanacaz yok bilmemne olacak muhabbetlerine bir son vermeniz açısından bunu gösterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honoured Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 up :Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Up... Loook ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 buyuk ts bulusmasına 2 saatten az kaldı merak ediorum noolcak fraps almayı unutmayın charımız yokki gidelim öss yuzunden sattım charımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 ups Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 TS de nasıl organize olcaz acaba ? 1 IP üzerinden mi giricez.. 1 IP üzerinden girersek TS hepimizi kaldırır mı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Seni kaldırmaz. :))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 tosba sen girmicen ts ye :D clan liderleri giricek anlaşıcak zaten csw ye giren herkes ts ye girse server deil kulakların ve başın kaldırmaz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Başımın kaldırmasını dert etmem... Sabahın köründe dinlediklerimi bilsen ^^ Zaten 65 olmuşum ne işim war.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 65 oldun da noldu xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Tavan xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 tosba sen bugün buraya tıkladın mı bakıyım? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Ne lan bu bitefight muhabbeti... Tıklayınca ne oluo ? Alla alla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Aga muhabbeti warsa tıklarım.. Yoksa unut jnm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honoured Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 :Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 ya burayı click be abiler XD [spo]http://s3.bitefight.net/c.php?uid=22473[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 poli link olmamış böle olcaktı o : bir tıkın yeter sevgilim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 asdada link olmaz sora ayip olur XD sitede kurallarda yazıyo yasahh :D ufacik bi spoiler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar