Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Psychotiens mi ne öle bi nickin var uyus mage :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 bnm mi? :S yok yaw ben EndRi.. psko lu bişiyim yok bnm xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 jade özel msjlarını bi kontrol etsen:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 yaw 5 dk oldu takıldı kaldı ne dc veriyo nede oyuna devam ediyo :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Hayretle izliyorum bu Konuyu.. Uzun Suredir.. Guncelligini yitirmeyen Tek Konu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Onur kontrol ediyorum merak etme sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 UP! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 stir me up stir me up xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Evet yine burdayım bundan sonra forumda bisey yazmıyacagım oyunu bırakyorum demiştim ama maalesef bırakamadım cevremdeki herkes devam edyo onları oynarken goruyorum sen niye bıraktın diyolar bana vs. Oyunu tamamen bırakamadım ama azaltcam :P bide pati ye devam burasını bırakmak KO yu bırakmaktan daha zor xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ALoT clanı olarak logomuzu koyduk hoşta duruo çıfçıflı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 euhehe sembol nasil duruyo pelerinde ?bi deniim dedim xD [spo][/spo] [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Guzel olmus ben yinede gozu tercih ederim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 upp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 şimdi tüm türk clanlar da aynı sembolmü olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 csw savasına giren bütün ally clanlarda aynı sembol olucak.. olmalı ki birbirimizi öldürmeyelim orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozok22 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 amma yorum yazmışsınız ya valla ben konuya biraz fransız kaldım ama başlıktan yorum yapem evet bencede girmeliler şöle ii olur delosta TÜRK bayrağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Up side now! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Asagidaki clan isimlerini burada clani adina konusan arkadaslarin sozune istinaden onlara guvenerek yaziyorum Son durum : BraveHeart (ROYCOLT) PaTRiot (Jade) Bloodbrothers (SrLancelot) CHOSENS (ozkancab/ obi) Phantoms (Bilinc) ALoT ( Poli) Unrivalleds (Thremors) Hierapolis (fattal) Marjinal (fyasa2002 ) TheOthers (Kaksi) Violance ( lvlustafa) didwehurtyou (::midnight::) LostAngels (NewBieMe) VeniVidiVici (PowerBuff) NoNam3 (MrCraig,HeLLory) Vision ( tazy_Tikky) ( karus ve elmorad) FromDuskTillDawn (Informer) Hurr1cane ferdi katilimcilarla gorusecek (KASIMPATI) Birde 2 partilik super guc geliyo :)))) ( adlari simdilik sakli) Ayrica cesitli yabanci clanlardan Turk guruplar savas icin gelicekler Listede adi olan clanlarin temsilcilerinin bana ( ozel mesajla buradan) msn adreslerini, oyundaki nick ve clan isimlerini yazmalarini rica ediyorumki herseyi buradan konusmayalim yada logolarindan birisi kullanilabilir begeninize gore. Onemli olan orada birbirimizi tanimamiz Ayrica Carsamba saat 20:00 da TS de bulusacaz. Ip ler msnden verilmistir [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 22:04 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 UP UP ! asdasdasdsa xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArWeN Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 lol piccallo ne anlamsıssın sen ya :S 1 oyle 1 boylesın anlamadım apla sende taktıgı bu sekılde verıceksen millete cevap yetıstırmekle vay halıne katılımcıların 1 az gec cvp yazıyorum konu dagılıo belkı ama olsun ufak ayrıntılar guzel oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ewet savas gününü merakla beklioruz :) bukadar uraştınız inş kazanırsınız [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 22:57 tarihinde, cado tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 cado şu linki heryerde verme xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar