Polithe1st Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ALoT 'ın lideriyim evetxD ama aklım karisti yani :D:DD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 slm millet.. haftasonu yoktum burda ama yeni bi avatarla geri geliorum.. biraz bekleyin.. bence süper bişi olucak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 kafa karsicak birsey yok Poli. Godz clani ya hic katilmayacak ya karsimizda savasacak. Neyine kafan karisiyor? [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 13:53 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 tmm tmm sustum =D ya hayir soyle bişey var eger castle etrafinda ally olmayan birileri varsa attack yaparsin soruyorum bende godz ally de yoksa onlarada attack yapicaz neyse tmm keeper kesip gelicem xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 E evet iste benim sinirlendigim de bu ya Liderleri der karsilarinda savasacaz PiCaLLo der iki kisi katilacaz kaostan baska birsey degil. Eger kale icin geliyorlarsa karsimizdalar yani dusmanlar. Bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Kestirmicem sana keeper'i görücen sen ezik mage geliyom olm town la jail'ine zıpla ben gelmeden asdsadasdasdas xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 razor & poli powers warderlari aldi sira keeperda dur ss koyarim 5dk kaldi XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 [spo][/spo] bu nası peki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Bunlarin hepsi numara. Karambolde kale belki bize duser hesabi. buradan oku oku oku butun clanin karsimizda ama bak ikimiz sizleydik hesabi :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Emre istanbul'u mu fethediyos olm altı üstü CSW lem asdsadasdas xd Poliiiiiiiiiiiiiiiiiii kaçma lem gel buraya ezik assasin Jail'ine git olm 3 dakka ya ordayım :) asdasdsada xd [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 14:00 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 abi bizi anlatan bişi olsun dediniz.. al sana geçmiş ve gelecek sentezi askufeftcslıuaseg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Onur bu kadar milliyetci olamiyoruz iste bu batar :))) Biz cogunluk su goz ologosunu takalim isteyende digerini taksin sonucta birbirimizi taniyalim ve kaleye ay yildizi koyalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 bunu taksak zaten aoe ban yeriz herhal xD ama o gözlerde güzeldi.. bu arada ne zaman antrenman yapılıo? belirli bi zaman seçtiniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Doru. Ally olacak clanlar kafalarına göre 1 veya 2. logo yu koysun farketmez netice de karışmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Onur sectik carsamba gunu saat 20 de IP de verdim herkeze eger bana msn veririsens enide ekelrim konusurz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 yaw bence logo konusunda ortak bi karar almak en iyisi.. bi de ally olmayanlar aynı logoyu kullanıolarmıs bizimle:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 e bunu basta soylemistim guldunuz alley olmayan belli olur dediniz:D sonucta liste belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 bu arada ben oyunda devamlı dc oluorum yaw bi sorun mu var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 respawn bitti töbe :D:D:D neyse karuslar hadi invade'e XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ii oldu sana pis orc asdasdasda xd Bu logo nasıl ? [spo][/spo] [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 14:16 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 biz buna bayrak dioruz.. asjöefvwejrfvkwe jade bu arada pm e bakar msn? msn verdim de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Tamam işte The_Others clanı ilk pelerin aldında bu logoyu koymuştu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 walla abi bereket tanrısını koysanız da benm için sorun deil xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Emre senin için Zeus'u koycam :) asdsajkhfsdafıdsa xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 bana her yol paris kuaysgflaıugfa bu arada ben emre nin ac.cu kullanıorum isim Onur:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar