KaKsi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Güzel gidiyoruz :) Jade istersen bi kaç logo hazırlıyım gönderim sana? [ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 17:31 tarihinde, KaKsi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Biz de NoNam3 clani olarak katilmaya karar verdik (MrCraig, HeLLorY) Gerekenleri pm den konusuruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Asagidaki clan isimlerini burada clani adina konusan arkadaslarin sozune istinaden onlara guvenerek yaziyorum Son durum : BreaveHeart (ROYCOLT) PaTRiot (Jade) Bloodbrothers (SrLancelot) CHOSENS (ozkancab/ obi) Phantoms (Bilinc) ALoT ( Poli) Unrivalleds (Thremors) Hierapolis (fattal) Marjinal (fyasa2002 ) TheOthers (Kaksi) Violance ( lvlustafa) didwehurtyou (aware3__) LostAngels (NewBieMe) VeniVidiVici (Skater_boy) NoNam3 (MrCraig,HeLLoRoy) Hurr1cane ferdi katilimcilarla gorusecek (KASIMPATI) Birde 2 partilik super guc geliyo :)))) ( adlari simdilik sakli) Ayrica cesitli yabanci clanlardan Turk guruplar savas icin gelicekler [ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 19:41 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 @KaKsi Hazirla logo kaksi bende de var bir tane begendim ustunde tam oynayamadim.. Artik logo belli olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 2 partylik gücü beklioz hala ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 akliniza gelen bircok 70 lvl civari priest ve mage iste super guc :D [ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 19:45 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 bende 70 olcam super güç olcam ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alocum Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 ne oluyor böyle :) yabancı kaldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Biraz ustunde oynasak cok anlamli olmazmi? hem baris hem ay yildiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Guvercin beyaz arka fon siyah olabilir [ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 19:55 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 [ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 20:48 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 ay yıldız şekli daha güzel tercihimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 2 inci postdaki 1 inci güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi_WaN_TR Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 jade burdan mı istiyosun msn ve nickleri yoksa pmden mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 pm den olmasi sizin icin daha iyi degilmi pm olsun tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi_WaN_TR Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 tamam oyuna giriyorum o zman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Obi buradan pm den yazin yani ozel mesajla demek istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Listede adi olan clanlarin temsilcilerinin bana ( ozel mesajla buradan) msn adreslerini, oyundaki nick ve clan isimlerini yazmalarini rica ediyorumki herseyi buradan konusmayalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 [ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 21:49 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flying_cat Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 1st superb Jade ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skater_boy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 jade hepsi süper en sonkinin 1. en iyisi bence.seçilince bana pm atarsın hangisi olduunu.bide Skater_boy yerine PowerBuff 'ı tercih ederim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Asagidaki clan isimlerini burada clani adina konusan arkadaslarin sozune istinaden onlara guvenerek yaziyorum Son durum : BreaveHeart (ROYCOLT) PaTRiot (Jade) Bloodbrothers (SrLancelot) CHOSENS (ozkancab/ obi) Phantoms (Bilinc) ALoT ( Poli) Unrivalleds (Thremors) Hierapolis (fattal) Marjinal (fyasa2002 ) TheOthers (Kaksi) Violance ( lvlustafa) didwehurtyou (aware3__) LostAngels (NewBieMe) VeniVidiVici (PowerBuff) NoNam3 (MrCraig,HeLLoRoy) Hurr1cane ferdi katilimcilarla gorusecek (KASIMPATI) Birde 2 partilik super guc geliyo :)))) ( adlari simdilik sakli) Ayrica cesitli yabanci clanlardan Turk guruplar savas icin gelicekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flying_cat Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 bende warım VeniVidiVici Flying_Cat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Bunu yapalim AY yildiz hem de bayrak degil ve renkleri hos kalede guzel durur turuncu ve mavi haric her pelerinde de hos durur ( zaten kale bizde oldukca takicaz onemli olan o gun :) he?? :) Egere onaylarsaniz bmp formatinda koyacam indirmeniz icin ve listenin altina koyucamki herkez gorsun cok ugrastim :))) begenin :))))))))))))))))))))))))))))) [ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 22:53 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Jade biraz tunus bayrağını andırmamış mı sence ? yıldız biraz büyük o bakımdan söledim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar