Aware3___ Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 bunu bırakın lol [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 heheh konu baslıgı güzel olmus aynı Yüzüklerin Efendisi filmindeki gibi; seyredenler warsa orta cag savasında orclara karsı insanların yaptıgı cagrı gibi olmus:D bu arada sizlere basarılar dilerim umarım bir türk klanı bu savasta basarılı olur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 @FC_XX_TR çok güzel bi benzetmeydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 eyw saol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Koray abi ordaki adamlarda sağlam en az senin kadar bundan emin ol kimseyi küçük görme benden sana tavsiye :) Senin dandik charını clanlarından attıkları için onlara duyduğun öfkeyi anlıyorum Koray abi ama burası yeri ve zamanı deil şu anda türkler adına bişey konuşuyoruz konuyu dağıtmayalım istersen :) [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 14:58 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 ne zaman olacak bu CSW? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Tavsiyen için saol ersin en saglamınız arenaya gelsin optum seni hayatım (işin şakası) :D :D :D :D :D Bu iş tam bir sistem olmalı Malazgirtten daha sıcak geçicek bundan herkes emin olsun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 olursa(inş. olur) bu ko tarihine gecer klan liderlerinin ismi Orhangazi'nin Türk tarihindeki gibi ko boyunca anlatılır durur:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Koray abi sende büyük bi deişim var sen böle deildin :)) Hayatım felan GAY olayları mı sadfkjsadfıasojdfıasdfa xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Hurricane nerde :)))) Ses versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Gelir birazdan Jade :) KASIMPATI seni çaırıyolar ezik mage nerdesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Evet calısmalar guzel gidiyo gorunen o okuldan yeni geldim direk bu konuyu okudum kaldıgım yerden :P Logo konusunda sonra karar verilmesi daha iyi olur onun acelesi yok ama gözün icindeki Türk Bayragı guzel bence bide on3 nin koydugu Turkey yazısıda olabilir. Ne Kadar fazla clan gelirse bu orginizasyona daha iyi olur herhalde işimiz kolaylasır. Bekliyip Gorecegiz neler olacak xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Geldim buyrun :D msn: [email protected] az işlerim var foruma bakamıyorum surekli bişey varsa konusalım burdan ekleyebilirsiniz.... Msn zaten olmus 77 kişi bir eksik 1 fazla cok fark etmez... Yada TS ve Ventrillo varsa ip verirseniz gelebilirim konusmak için.... Yada ben verebilirim gelmek isteyen varsa.... [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 15:21 tarihinde, KaSiMPaTi_1 tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 15:23 tarihinde, KaSiMPaTi_1 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 [email protected] beni de ekleyin askıejglugalurbgaşrg xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Koray abi en sağlamının arenaya gelmesine gerek yok sen cafeye gel yeter :) Neyse konuyu saptırmayalım logo işine karar verildimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 [email protected] ... 7x24 saat kesintisiz hizmet :) Yalan deil valla öle ne zaman oyuna girsem ne zaman bilgisayarı açsam online tek adam :)) Senin bilgisayarın power yanmıyo galiba 1000watt mı ne o öle :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fattal Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Godz PaTRiot Bloodbrothers CHOSENS BraveHeart Phantoms ALoT Unrivalleds (hierapolis) jade eklemeyi unutmuşsun:) sadece zamanını soyle en az 20 adamım ile gelirim [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 15:26 tarihinde, fattal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Hurricane senin katilma durumun nedir bole acaba yabanci clanlarda olanlar ferdi katilmak isteyenler bu is icin bir clanmi kursa dedim onu konusacaktim hani :)))) Sen toplarsin ole senin gibi iyi oyuncu olupta claniyla gelemeyenleri eger clan baginiz cok fazla degilse sen hangi clandaydin onuda bilmiyorum ole seyleri hic takip etmiyorum :) [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 15:28 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 msn hatti mi len Burası :P msn ninin herkes tarafında bilinmesini isteyenler buraya mesaj yazsın zuahahhaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Son durum : Godz PaTRiot Bloodbrothers CHOSENS BraveHeart Phantoms ALoT Unrivalleds Hierapolis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 1ns0mn1a daki türklere sölim bende :) 1 günlüğüne çıkarız clandan bi türk clana gireriz CSW için :) Yeterki kale türklerde olsun :) [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 15:29 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 O gunluk Turk clanlarin alley clanlarina da alinabilir sirf logoyu takip chati okumak icin ... İste konusmak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Jade şu yazdığın clanları human - orc olarak bi ayırsana hangi clanın hangi ırktan olduğunu bilelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Şimdi su var orc tarafında yuksek levelli ve turk çok adam var bugun longyan gene Orc oldu ben konusucam herkesle zaten bugun yarın CSW işi olmıcak kadro belirlemeleri devam ediyor su anda ben bizim klan lider ile konustum JadeReal senınle temasa geçicek ozellikle bizim klan tamamen bir mage klanı ve 65+ buyuk cogunlugu ben bu tarafta ferdi gelicek kişiler ile temasa geçicem biraz daha sure lazım aceleye gerek yok die dusunuyorum..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 nasıl orc oldu ? pfff [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 15:35 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar