Synergenx Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Don't panic :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 jade yaw ben emre deil endri :D yada onur de ne bilem :D:D ama emre deilim DEİLİM LEYYYYYYYYN DAGİLİN XD walla şimdi o resim aklıma geldi.. asmışız bayragi falan.. offf of.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thearsiv Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 oda güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thearsiv Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 kardesimin imzası sen donpanic diyince oaklıma geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 @eMrE_uLTrAsLAn E tamam ama nikin emre bende kisalt,p ole yaziyorum oki Onur:))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
on3 Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Merhabalar Cypher dayım ama en azından logo konusunda yardımcı olmak isterim. Yapmak istediğiniz şeyi canı gönülden destekliyorum. Bol şans [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Neden olmasın? o_O xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 duyduguma göre csw de illuminati ile ally olan çok saglam clanlar varmis.. integrity den tutun da wesmellalltogerther a kadar onalr da saglam olucak.. ancak koray abinin dedgii gibi 1 kerede aldık aldık.. alamadık 2. si olmaz:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 THY Turk Hava Yollari nin logosunu koyalim :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Ya illuminati'nin allyleri de sağlam ben orc iken SexMachine clanındaydım.. Perpetuous bize illuminati ile ally oldumuzu onlara attack vermememizi sölemiştir.. Dream,SmellTogetherAll,1ntgrty mi ne bide böle bi clan la ally olduklarını biliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Integritiy alleydi evet ama wesmelltogether yoktu yeni alley olmus olabilirler. Sanmiyorum Illuminaty hic sevilmiyor. Drem ve Intergrity onlarin Alleyleriydi [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 13:29 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 said: JadeReal demişki; THY Turk Hava Yollari nin logosunu koyalim :)))) LOL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 dedim ya çok hızlı akıyo:)) işyerindeyim hep geri kalıyorum forumda ..klan=Unrivalleds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 jade herşeyden önce çok iyi organize olmamiz lzm.. o yüzden hızlı davranmak zorundayız.. görem seni :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Godz PaTRiot Bloodbrothers CHOSENS BraveHeart Phantoms ALoT Unrivalleds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 kendimi Top-gun da hissettim bi an:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 said: JadeReal demişki; Godz PaTRiot Bloodbrothers CHOSENS BraveHeart Phantoms ALoT Unrivalleds TheOthers ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 TheOthersdan ses yokki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Kakşi konuşacaktı yaf.. Konuşmadı mı acaba :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Ben biraz arastirdim arkadaslar emin oldumki oyle bayrak astin die falan banlanmak yok .. Bole bisi Yinede bir oyuna alet etmemek icin ole Ataturk resmi Bayrak falan koymayalim herkez sicak bakmiyo ama ay yildizli biseyler yada Turklugu ifade edebilen simgeler koyabiliyoruz yani ban sebebi degil bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 TheOthers girmesi bişeyi değiştirmez işi bilen saglam adamlar lazım ersin :D :D :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Simdi ayrica yukaridaki clanlardan kacar kisi gelebilecegini de tespit etmek lazim. Her clanin en az bir catapult ve bir defans partisi cikartabilmesi lazim. Catapult partisindeki magenin defans mage olmasi daha iyi olur. Bol mage ve priets gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar