Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turk clan liderlerine ve KOdaki Turklere csw savasi icin cagri :))

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Merhabalar

Cypher dayım ama en azından logo konusunda yardımcı olmak isterim. Yapmak istediğiniz şeyi canı gönülden destekliyorum. Bol şans

[spo][/spo]

Mesaj tarihi:
duyduguma göre csw de illuminati ile ally olan çok saglam clanlar varmis.. integrity den tutun da wesmellalltogerther a kadar

onalr da saglam olucak.. ancak koray abinin dedgii gibi 1 kerede aldık aldık.. alamadık 2. si olmaz:S
Mesaj tarihi:
Ya illuminati'nin allyleri de sağlam ben orc iken SexMachine clanındaydım.. Perpetuous bize illuminati ile ally oldumuzu onlara attack vermememizi sölemiştir.. Dream,SmellTogetherAll,1ntgrty mi ne bide böle bi clan la ally olduklarını biliyorum..
Mesaj tarihi:
Integritiy alleydi evet ama wesmelltogether yoktu yeni alley olmus olabilirler. Sanmiyorum Illuminaty hic sevilmiyor.

Drem ve Intergrity onlarin Alleyleriydi

[ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 13:29 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Ben biraz arastirdim arkadaslar emin oldumki oyle bayrak astin die falan banlanmak yok .. Bole bisi

Yinede bir oyuna alet etmemek icin ole Ataturk resmi Bayrak falan koymayalim herkez sicak bakmiyo ama ay yildizli biseyler yada Turklugu ifade edebilen simgeler koyabiliyoruz yani ban sebebi degil bu.
Mesaj tarihi:
Simdi ayrica yukaridaki clanlardan kacar kisi gelebilecegini de tespit etmek lazim.

Her clanin en az bir catapult ve bir defans partisi cikartabilmesi lazim.

Catapult partisindeki magenin defans mage olmasi daha iyi olur. Bol mage ve priets gerekli.
  • Yeni Oluştur...