Cuce Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 kacıyo, starcream işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Devam filmi düşünülüyor Starscream üzerine,büyük ihtimal gişede başarılı olursa buna devam filmi çekmek gerek,en iyisi karizma karakterlerden biri kaçsında devamı onun üzerine çekeriz diye düşünmüştür yapımcılar,çekiyorlar zaten. (vay ak,ne uzun cümle kurdum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 aman aman çekilsin zaten. yıllardır bulamadığım sinerjiyi bu filmde buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 DarKRideR said: Devam filmi düşünülüyor Starscream üzerine,büyük ihtimal gişede başarılı olursa buna devam filmi çekmek gerek,en iyisi karizma karakterlerden biri kaçsında devamı onun üzerine çekeriz diye düşünmüştür yapımcılar,çekiyorlar zaten. (vay ak,ne uzun cümle kurdum) Starscream zaten yanlış hatırlamıyorsam Megatron ölsün de yerine geçiyim diye bekliyip hatta Megatron yaralıyken fazla ağırlık yapıyo diye gemiden falan atmıştı. Normaldir. Hoş senaryoya da pek bağımlı kalmamışlar ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 optimus'u seslendiren adamla 3 filmlik sözleşme yapılmış olduğundan filmin devamı olucak. starscream de devamlı liderlik kovalayan biri zaten. megatron ölmez. ölürse anlamı kalmaz. 2. film decepticonların filmi olucak zaten. renderlar biterse anca 2 seneye izleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Megatron'dan çok daha tehlikeli birisi var ki. İllaki Megatron olmak zorunda değil. Zaten ilk filimde o kadar da Megatronluk birşey yoktu bence. Filim çok güzeldi fakat bana Megatron hissi vermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 neye benzediği belli olmayan bir uçak yapılırsa normal. ama megatron yani sonuçta. küçüklüğümün kötü karekteri hashdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 barricade'e ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 o kayıplarda. film hatası gibi duruyor ama belki farkedip bi yerlerden çıkarırlar onuda. soundwave gelsin ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HosH Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 main tankı iyi yatırdılar ama ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 arka planda smashing pumpkins çalsa ben de yatırırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar