Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transformers the Movie (2007)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Devam filmi düşünülüyor Starscream üzerine,büyük ihtimal gişede başarılı olursa buna devam filmi çekmek gerek,en iyisi karizma karakterlerden biri kaçsında devamı onun üzerine çekeriz diye düşünmüştür yapımcılar,çekiyorlar zaten.

(vay ak,ne uzun cümle kurdum)
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:
Devam filmi düşünülüyor Starscream üzerine,büyük ihtimal gişede başarılı olursa buna devam filmi çekmek gerek,en iyisi karizma karakterlerden biri kaçsında devamı onun üzerine çekeriz diye düşünmüştür yapımcılar,çekiyorlar zaten.

(vay ak,ne uzun cümle kurdum)

Starscream zaten yanlış hatırlamıyorsam Megatron ölsün de yerine geçiyim diye bekliyip hatta Megatron yaralıyken fazla ağırlık yapıyo diye gemiden falan atmıştı. Normaldir. Hoş senaryoya da pek bağımlı kalmamışlar ya...
Mesaj tarihi:
optimus'u seslendiren adamla 3 filmlik sözleşme yapılmış olduğundan filmin devamı olucak. starscream de devamlı liderlik kovalayan biri zaten.

megatron ölmez. ölürse anlamı kalmaz. 2. film decepticonların filmi olucak zaten.

renderlar biterse anca 2 seneye izleriz.
Mesaj tarihi:
Megatron'dan çok daha tehlikeli birisi var ki. İllaki Megatron olmak zorunda değil. Zaten ilk filimde o kadar da Megatronluk birşey yoktu bence. Filim çok güzeldi fakat bana Megatron hissi vermedi.
  • Yeni Oluştur...