Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Draven - Shreded Heads

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hepsi arka arkaya geliyor biliyorum, umarim zamaniniz oldugunca dinliyebiliriniz.

Bu onceden hic denemedigim bir tur olucak. Opeth'den buyuk bir capta ozenti oldu, ancak guzel oldu diyebilirim.

Shreded Heads[hline]If we die, we all die together.
Mesaj tarihi:
abi sinirimi bozmaya başladın =) nedir bu üretkenlik ya allah nazardan saklasın başımıza 2, yavuz çetin olucan...
abi bak söz werdin ünlü olunca(olursan demiorum) beni yanına alcan ritim gitar olarak =)
bu arada seek and destroy çalıştım ses kartını deişince kayıt yapıp yollucam sana en kıza zamanda..eskisi bolzuldu...[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Mesaj tarihi:
Cok guzel ,umarım ilerde başarılı olursun , bu arada kaç yıldır gitar çalıyosun?[hline]I'm your truth telling lies
I'm your reason alibies
I'm inside open your eyes
I'm you sad but true
Mesaj tarihi:
girişi çok güzel bayıldım.
dark blue eyes kadar hoşuma gitmese de iyi bir şarkı.
biraz daha haraket olsa mesela?

sen şimdi ikinci bir sonic mayhem de olursun, quake 4'e müzik yaparsın, di mi?[hline]Arkadaşlar lütfen topic açarken başlığa dikkat edelim. İçeriği ve başlığı daha açıklayıcı yazalım. Ayrıca: İmza ve Quote hakkında Emaleth'in yazdıklarını iyi okuyun. Daha düzenli forumlar dileğiyle...
Mesaj tarihi:
Çok güzel olmuş
Tebrikler.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son Başlangıçtır!
Mesaj tarihi:
Yine bir eser Ne kaddar güzel..
her gün yeni bi tane geliyo...
bu arada lethe in vocal yaptığı şarkıya bende bi tane eklemek istiyorum :)[hline]Follower of the Draven :D
O eşsiz Şarkıalr için burdayım...
  • Yeni Oluştur...