Draven Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Hepsi arka arkaya geliyor biliyorum, umarim zamaniniz oldugunca dinliyebiliriniz. Bu onceden hic denemedigim bir tur olucak. Opeth'den buyuk bir capta ozenti oldu, ancak guzel oldu diyebilirim. Shreded Heads[hline]If we die, we all die together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 bateri hep ayni sey olmasaydi keske, programdan eklemissin sanirim, arada bi atak ya da crash sokabilirdin. mesela 1:54 de duruyo, orda bi crash guzel giderdi. Elimde duzgun bateri yaratabilecegim bi program olsa senden alirdim sade gitarini kendim eklerdim ama olsun. Guzel gene de :)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 haklisin, baterilerde pek cesitlilik yapamiyorum, cunku baya bir olay gerektiriyo, bide usengeclik[hline]If we die, we all die together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 abi sinirimi bozmaya başladın =) nedir bu üretkenlik ya allah nazardan saklasın başımıza 2, yavuz çetin olucan... abi bak söz werdin ünlü olunca(olursan demiorum) beni yanına alcan ritim gitar olarak =) bu arada seek and destroy çalıştım ses kartını deişince kayıt yapıp yollucam sana en kıza zamanda..eskisi bolzuldu...[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadbutTrue Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Cok guzel ,umarım ilerde başarılı olursun , bu arada kaç yıldır gitar çalıyosun?[hline]I'm your truth telling lies I'm your reason alibies I'm inside open your eyes I'm you sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Sarki hakkinda yorum yapmaya gerek yok zaten. Ailecek severek dinliyoruz efem desem yeterli olacaktir...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 5 olucak cok yakinda[hline]If we die, we all die together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 girişi çok güzel bayıldım. dark blue eyes kadar hoşuma gitmese de iyi bir şarkı. biraz daha haraket olsa mesela? sen şimdi ikinci bir sonic mayhem de olursun, quake 4'e müzik yaparsın, di mi?[hline]Arkadaşlar lütfen topic açarken başlığa dikkat edelim. İçeriği ve başlığı daha açıklayıcı yazalım. Ayrıca: İmza ve Quote hakkında Emaleth'in yazdıklarını iyi okuyun. Daha düzenli forumlar dileğiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 hakkaten bateri hep aynı. sıkmıyor ama çeşitli bateri olsa daha etkileyici şarkı olucaktı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 çeşitli bateri çok zor ya[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Çok güzel olmuş Tebrikler.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 e bu da harika, tarzım değil ama süper yani. devamm.... :)[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zubadam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Yine bir eser Ne kaddar güzel.. her gün yeni bi tane geliyo... bu arada lethe in vocal yaptığı şarkıya bende bi tane eklemek istiyorum :)[hline]Follower of the Draven :D O eşsiz Şarkıalr için burdayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar