Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Medieval: Total War Sistem Gereksinimleri nelerdir.


Kincal

Öne çıkan mesajlar

kağıttan bir harita var harita üzerinde askerlerini ve şehrini geliştiriyorsun. Ama herhangi bir savaş olduğu zaman (kendi ülkende tabi) savaşı istersen kendin 3boyutlu olarak yönetebiliyorsun her birliğine ayrı ayrı komutlar verip uzun süre bir tepeyi ele geçirmek için savaşabiliyorsun veya otomatik bilgisayar kontrolüne verip bütün zevki kaçırıyorsun. sadece savaşları yönetmek için alıp görmen gerekli hele ortaçağ silahlarını ve strateji seviyorsan kesin bul bir yerden dene.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bende de geforce2 mx 64mb, athlon 600 ve 256mb sdram var, çok kalabalık savaşlar harici bi sorunum olmuyor. savaşları bilgisayara bırakacak olursan zaten hiç sorun yok..[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ram çok önemli,kısa süre önce,p3-550,190sd ram,asus gf4,ile oynayımıyodum,en küçük savaşta bile yamulan bilgisiyarımdan xp'yi silip 98 yükledim,320 ramle babalar gibi oynuyom,ama sound detail'ı low yapmak zorundayım (als4000 ses kartı)[hline]less talk,more glock!
infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki:
yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...