Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nation Transfer (ARES)


AnarShe

Öne çıkan mesajlar

ya ilk scroll çıktığı gün herkez orc olucaz orc olucaz dedi
ama maşşalahı var bütün orc lar elmorad oldu
bide el morad tan orc olanlar iki gün takılıp hemen tekrar kaçtılar el morad tarafına .

Doğru düzgün warrior da kalmadı ne olucak bu orc ların hali.
Phantoms clanına çağrı atalım Orc pls :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Orclar sayı olarak baya bi fazla oldu dün saat 14:00 ve 20:00'deki savaşları orclar kazandı (Gerçi F9devil,Herakles,Arcangel gibi adamlar yoktu da neyse )
Orclar bence gayet sağlam oldu ya Orclar zaten sağlamdı humanlara oranla sadece humanların sayısı çok fazlaydı.. Aşırı üreme olmuştu humanlarda gerçi hala öle :)
Bende human'ım ama doğru söze diyecek laf yok Orclar gerçekten çok sağlam.. Yani savaşlarda bide SomethingSmells Nychris BUKKAKE (Eski Soulslayer) gibi isimlerin olduğunu düşünün savaşta ben düşünmek bile istemiyorum :) Herhalde Orclar Elmorad Castle'a girip taşı bile kırarlar yani :))
Açık sölemek gerekirse Humanlar korkak yani belli bi noktadan sonra ilerleyemiyor Orclar ise savaşmıyo bu da humanların avantajı oluyo bir nevi..
Saygılarımla...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Humanlarin coğu orc olucaz free np kasicaz modun daydilar.Çünkü humanlar biz orc lara beles np kasiorsunuz Muhabbeti yapiorlar.Ama orc oldukdan sonra humanlarin sayisinin bu kadar fazla oldugunu gördüler ve umduklar gibi "free np" kasamayinca cz de tutunamiyinca bi cogu gene Human oldu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...