AnarShe Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 ya ilk scroll çıktığı gün herkez orc olucaz orc olucaz dedi ama maşşalahı var bütün orc lar elmorad oldu bide el morad tan orc olanlar iki gün takılıp hemen tekrar kaçtılar el morad tarafına . Doğru düzgün warrior da kalmadı ne olucak bu orc ların hali. Phantoms clanına çağrı atalım Orc pls :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 bilinc ak gel ;p uahuahua [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 10:55 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Orclar sayı olarak baya bi fazla oldu dün saat 14:00 ve 20:00'deki savaşları orclar kazandı (Gerçi F9devil,Herakles,Arcangel gibi adamlar yoktu da neyse ) Orclar bence gayet sağlam oldu ya Orclar zaten sağlamdı humanlara oranla sadece humanların sayısı çok fazlaydı.. Aşırı üreme olmuştu humanlarda gerçi hala öle :) Bende human'ım ama doğru söze diyecek laf yok Orclar gerçekten çok sağlam.. Yani savaşlarda bide SomethingSmells Nychris BUKKAKE (Eski Soulslayer) gibi isimlerin olduğunu düşünün savaşta ben düşünmek bile istemiyorum :) Herhalde Orclar Elmorad Castle'a girip taşı bile kırarlar yani :)) Açık sölemek gerekirse Humanlar korkak yani belli bi noktadan sonra ilerleyemiyor Orclar ise savaşmıyo bu da humanların avantajı oluyo bir nevi.. Saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 20 deki savasa ben girdim de ondan kazandik (H) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Kambersiz düğün Marlo_On suz savaş asla düşünemiyorum sadflkslfasndfksa xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 ben girmedimi kaybedioz zaten D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 ben olcam chash aldım ve server dengesinden falan bahsediyo biraz beklemek gerekiyomus kısmetse aksama karus olcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Ben ye$il kafalı mageimi özledim ya. =[ Şafak 2 ama geliyorum sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoR Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Humanlarin coğu orc olucaz free np kasicaz modun daydilar.Çünkü humanlar biz orc lara beles np kasiorsunuz Muhabbeti yapiorlar.Ama orc oldukdan sonra humanlarin sayisinin bu kadar fazla oldugunu gördüler ve umduklar gibi "free np" kasamayinca cz de tutunamiyinca bi cogu gene Human oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 human a gidenlerin cogu 1 haftadan fazla dayanamadi xD ornek poli, orfe, pyroo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 ben karus olmayı cok dusundum sonunda karar verdim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 valla ben orc char açtığımdan beri baya memnunum. el morad olmak aklımın ucundan bile geçmio şuan :D ilk charım el morad tı ama keşke orc olsaymış diyorum :)s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_ARSENAL_ Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 endless gel lem n00b düşünme ol işte bi an evvel :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 len zaten olcam skill -stat falan sıfırladım friend listesini sildim server dengesi falan diyo ondan bekliyom olcam yoksa cıplak arenada geziyom oyle XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Valla bende warriorumu orc yapcam ama 1-2 saat kalcak orclarda sonra gene human olcam :) Barbar olmak için... [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 14:28 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 @FOR +1500 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Bence hala Human lar ustun ama orcların cok saglan oldugunu reddetmiyorum. Nufusları azdı şimdi cogaldı ama yinede El Morad Castle(Piana) girip kristali kestiklerini gunu ne gordum ne duydum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar