beybin Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Salı günü akşam 7de bitiyor dersim , 7.45 deniz otobüsüyle dönüyorum eve.sahilde inip , minibüs caddesine kadar akşamın 8inde yürümek istemiyorum , hem yollar karanlık hem de oldukça yorgun oluyorum.Geçen hafta da aynı bu şekilde deniz otobüsünden indim , taksiye bindim , abla yaa ışıklardaki taksiye binsene ya dedi , eyv. dedim gittim ona bindim.minibüs caddesine gidiyoruz dedim adamın tepkisi şu : -abla oraya gitmeyelim beeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!! -nereye gidelim ya??Ben minibüs caddesinde oturuyorum!! -şöyle küçükyalıya gidelim !!(küçükyalıyla evimin arasında daha çok mesafe var buarada olduğumuz yerden!!) -ya deli misin nesin ben niye küçükyalıya gideyim ya!?Ben sana 7 milyon vereyim minibüs caddesine gidelim!(normade 3.5 tutuyor) -abla ben parasında değilim 10 milyonda versen farketmez şimdi çok trafik var benim içim sıkılıyor trafikte!!(Lan işin ne??taksici değilmisin???) -ehhh s.ktr gt bi çay koy bu ne ya!! (taksiden iner) yok mudur bunu şikayet edebileceğimiz bi mevkiİ?Kaç kere geldi başıma bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Sürekli açıklanıyor "Taksinin mesafeye göre seçme hakkı yok" vesaire diye. Durağa bağlı bir taksiye bindiysen direk durağa şikayet edebiliyorsun. Serbest taksiyse işin zor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 g.tleri kalkmış belliki.sadece bunlar mı?!?!minibüsçülerde böyle. [ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 22:33 tarihinde, FIRAT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Bide geçen ağlıyorlardı tv de gördüm yok plaka 500 milyar yok kazanamıoz cart curt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 hele yagmurlu havalarda bir artistler ki sorma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 adam yanlış meslek seçmiş istanbulda araba kullancan bir de trafik olmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 şoför dediğin trafik cambazı olur...trafikten korkmaz korkutur ulenn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 ya bi taksiciyle muhabbet ettim abla 5 yıldır taksiciyim niye yağmurda müşteri almıyoruz anlamadım dedi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 normal bı saatte canları sıkılmaz ama ıs cıkısı, musterının bol oldugu saatlerde trafıkte kalıp zaman=yenı musterı= para kaybetmek ıstemıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 eeheh ilginçmiş. antalya'da ben binsem taksiye şu ilerki döner kavşakta 3 tur atıp yine burda incem desem tamam abi derler ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 asc. ama benim taksici işin parasında değil , canı sıkılıyor bunalıyor.=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Falla Bence Bal Gibi Müşteri Seçme Hakkı var Adamın...Araba Onun Diilmi...Para Kazanmak İstemiodur...Çekiceği Dert Alıcağı Parayı Karşılamıodur Götürmez...Elden Bişi Gelmez...Arabası Onun Ofisi Sonucda İstediğle İş Yapar İstediğile Yapmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Öyle bir hakkı yok. Taksi olarak çalıştığı anda herkesi almak zorunda. Yoksa taksi iznini iptal ederler. Belli koşullar altında veriliyor o izin. Sürekli de yetkililer TVde açıklama yapıyor "kısa yol beğenmeyen taksileri müşteri seçen taksileri ihbar edin, böyle bir hakları yok" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Valla Okdrını Bilmiorum Ben Kendi Görüşümü Yazdım Bana Adam Öle Dese Eyw Abi Canın Saolsun Der İnerim...Ki Bi Kaç Kez Oldu indim...Hatta bi Kere Bitanesi Geride Aldı...Götürdü İstediim Yere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 birak minibus yolunu gel snele soyle bi bogaz turu yapalim, hem trafik var benim icim daralir. bogaz simdi ferahtir, icimiz acilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 bi cuma aksami istanbulda besiktastan taka ya bindim , uskudarda indim taksiye binicem, ilerde bi kuuruk var dedim heralde dolmus kuyrugu heuh en one gectim kuyrugun taksiye binicem millet carladi birader siraya gec diye. noluoz dedim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Taksi değil de minibüs deyince aklıma geldi. 4-5 sene önce Ataköy 4. kısımdan Bakırköy minibüsü bekliyodum durakta, 10-15dk bekledikten sonra nihayet bi tane geldi, adama durması için elle işaret yaptım. Adam yüzünde kocaman bi gülümseme ve büyük bir içtenlikle bana el salladı, yanımdan da gülümseyerek geçti gitti durmadan. Şimdi hatırlayınca tekrar güldüm, yazayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Benim arkadaşım kadıköyden acıbademe gidecekti. Taksiye bindi demiş acıbadem diye. Adam yok abi demiş ben gitmem oraya şimdi diye. Arkadaşın cevabı peki sen bilirsin ben bi 154 ü arıyorum, şu plakaya bakayım. Taksicinin cevaı abi hemen kızma gel götüreyim şeklinde. Bildiğim kadarıyla taksiyi plakasıyla ihbar ettiğinizde bir dahaki muayene zamanında ceza yiyormuş. Ama tabii şahitlik gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 o değilde yine sinemaya gideceğimiz günlerden biri işte bindik taksiye herşey güzel adam yolda sordu: -Cumhuriyet okuyormusunuz ? -yok abi -ne biçim türksünüz lan , s...... itleri inin taksiden. para da almadı yarı yolda indirdi. Bir seferde arkadaşların başına gelmiş anlatıyor binmişler biz işte Final Dershanesine gidiyorduk onlarin çanta var arkadaşın sırtta herifle muhabbet bu; -Dershaneye gidiyorsun da bir b.k biliyormusun ? -anlamadım abi? -o kadar parayı bana ver seni profesör yapayim bunlarda var tabii ama bütün manyaklar bizi takip ettiği için normal buluyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Sen yat kalk dua ette Amerika daki gibi ırk ayrımı yapmaya baslamadılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 taksiye bindik bigun, arkadasta ayse hatun onalin cdsini almisti ( kirican mi belimi olan, isimden emin degilim), acti cdyi adam takside. sofor bakti, ver bakiim dedi, aldi cdyi arkadastan, takti cd calara acti yukardan ekrani, yolda ayse hatun onal klibi seyrede seyrede gittik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 said: Zephyros pati § 29 Mart 2006, Çarşamba - 00:46 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Sen yat kalk dua ette Amerika daki gibi ırk ayrımı yapmaya baslamadılar ABD'de zaten taksi şoförlerinin hemen hemen tamamı azınlıklar, dışarıdan gelenler, çoğunlukla da latin veya ortadoğu ülke göçmenleri. O yüzden orada "en azından taksilerde" ırkçılık yapılmaz pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Benim bildiğim kadarıyla zenci insanları ve yahudileri kolay kolay almıyorlar diye bir bilgim vardı ama yanılabilirmde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Dediğin doğru. Zamanında cafelerde, restoranlarda, dükkanlarda falan çokça rastlanan durumdu, hala da var bazı yerlerde, bölgesine göre değişiyor. Ama taksilerde zaten şoförler de pek ABD yerlisi olmadıklarından daha rahat bir durum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 buyuk sehirlerde dedigin, genelde hintli, pakistanli, arap orta dogudan gelenler oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar