Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taksici müşteri seçiyor!!Bu ne be!!

beybin

Öne çıkan mesajlar

Salı günü akşam 7de bitiyor dersim , 7.45 deniz otobüsüyle dönüyorum eve.sahilde inip , minibüs caddesine kadar akşamın 8inde yürümek istemiyorum , hem yollar karanlık hem de oldukça yorgun oluyorum.Geçen hafta da aynı bu şekilde deniz otobüsünden indim , taksiye bindim , abla yaa ışıklardaki taksiye binsene ya dedi , eyv. dedim gittim ona bindim.minibüs caddesine gidiyoruz dedim adamın tepkisi şu :

-abla oraya gitmeyelim beeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!

-nereye gidelim ya??Ben minibüs caddesinde oturuyorum!!

-şöyle küçükyalıya gidelim !!(küçükyalıyla evimin arasında daha çok mesafe var buarada olduğumuz yerden!!)

-ya deli misin nesin ben niye küçükyalıya gideyim ya!?Ben sana 7 milyon vereyim minibüs caddesine gidelim!(normade 3.5 tutuyor)

-abla ben parasında değilim 10 milyonda versen farketmez şimdi çok trafik var benim içim sıkılıyor trafikte!!(Lan işin ne??taksici değilmisin???)
-ehhh s.ktr gt bi çay koy bu ne ya!!
(taksiden iner)

yok mudur bunu şikayet edebileceğimiz bi mevkiİ?Kaç kere geldi başıma bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle bir hakkı yok. Taksi olarak çalıştığı anda herkesi almak zorunda. Yoksa taksi iznini iptal ederler. Belli koşullar altında veriliyor o izin. Sürekli de yetkililer TVde açıklama yapıyor "kısa yol beğenmeyen taksileri müşteri seçen taksileri ihbar edin, böyle bir hakları yok" diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Taksi değil de minibüs deyince aklıma geldi. 4-5 sene önce Ataköy 4. kısımdan Bakırköy minibüsü bekliyodum durakta, 10-15dk bekledikten sonra nihayet bi tane geldi, adama durması için elle işaret yaptım. Adam yüzünde kocaman bi gülümseme ve büyük bir içtenlikle bana el salladı, yanımdan da gülümseyerek geçti gitti durmadan. Şimdi hatırlayınca tekrar güldüm, yazayım dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim arkadaşım kadıköyden acıbademe gidecekti. Taksiye bindi demiş acıbadem diye. Adam yok abi demiş ben gitmem oraya şimdi diye. Arkadaşın cevabı peki sen bilirsin ben bi 154 ü arıyorum, şu plakaya bakayım. Taksicinin cevaı abi hemen kızma gel götüreyim şeklinde.
Bildiğim kadarıyla taksiyi plakasıyla ihbar ettiğinizde bir dahaki muayene zamanında ceza yiyormuş. Ama tabii şahitlik gerekebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

o değilde yine sinemaya gideceğimiz günlerden biri işte bindik taksiye herşey güzel adam yolda sordu:

-Cumhuriyet okuyormusunuz ?
-yok abi
-ne biçim türksünüz lan , s...... itleri inin taksiden.

para da almadı yarı yolda indirdi.

Bir seferde arkadaşların başına gelmiş anlatıyor binmişler biz işte Final Dershanesine gidiyorduk onlarin çanta var arkadaşın sırtta herifle muhabbet bu;

-Dershaneye gidiyorsun da bir b.k biliyormusun ?
-anlamadım abi?
-o kadar parayı bana ver seni profesör yapayim

bunlarda var tabii ama bütün manyaklar bizi takip ettiği için normal buluyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

taksiye bindik bigun, arkadasta ayse hatun onalin cdsini almisti ( kirican mi belimi olan, isimden emin degilim), acti cdyi adam takside. sofor bakti, ver bakiim dedi, aldi cdyi arkadastan, takti cd calara acti yukardan ekrani, yolda ayse hatun onal klibi seyrede seyrede gittik...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zephyros
pati § 29 Mart 2006, Çarşamba - 00:46 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

Sen yat kalk dua ette Amerika daki gibi ırk ayrımı yapmaya baslamadılar

ABD'de zaten taksi şoförlerinin hemen hemen tamamı azınlıklar, dışarıdan gelenler, çoğunlukla da latin veya ortadoğu ülke göçmenleri. O yüzden orada "en azından taksilerde" ırkçılık yapılmaz pek
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...