YETER Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 yazılan bütün nonsteam serverları tarih olmuş sticky forumdaki varmı hayırsever arkadaşlar su an aktif cs 1.6 non-steam serverlarını yazabilirminiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eryan Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 yok mu bilen acaba benimde ihtiyacım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 cs1.serverim.net cs2.serverim.net ama hile yapiolar banada lazim bunlardan başka [ Mesaj 28 February 2007, Wednesday - 14:55 tarihinde, Thraine_Numeheru tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 cs oynanmaz hale geldi artık hile siz server yok :) bence illa oynicam diyorsan ya orjinal de source oyna yada hic oynama hilesiz server yok adamı daha göremeden ölüyorsun cogu serverda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 ben katılmıyorum üstteki arkadaşa bence insanlar bilinçlendi ilk çıktığı zamanlara göre cok cok az kişi kullanıyor onlar da rahatlıkla tespit ediliyor ve banlanıyor. 1.5 oynuyorum ve öyle serverlar varki takılan kişiler belli başlı kişiler herkes birbirini tanıyor ve hile sözkonusu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 paranıza kıyın steam alın. girin yabancı serverlere 80 90 pingle takılın. gayet zevk verici olmadı mixin sunucuları gibi hilesiz sunucular var. vazgeçin ns den artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 HLSW indirin orada gözüküyor cs serverları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 kırılıcak bi para da deği ; 9.99$ olcu cs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 gerge haklı, 10$'ı ben tuvalet kagıdı olarak kullanırım, kıyım falan değil yani. gerçi 10$'ım yok su an olsa kullanırım ama yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar