Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aldatma meseleleri ...

ghost_boo

Öne çıkan mesajlar

Iyi de ben buna cevap vermisim. Ben burada cinsiyet ayrimciligi yapiyorum. Bunu da soyluyorum. Kadinlar erkeklere oranla daha secici olduklari gibi sectiklerine de daha bagli oluyorlar. Erkek ise yaradilisi geregi surekli ureme egilimi icinde. Simdi soru gelsin madem de burdan bakalim : Sevgilin olmasina ragmen cok guzel bir kadin gordugunde onunla beraber olmanin nasil olacagini dusunuyor musun? Yoksa aklinin ucundan bile mi gecmiyor?
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de simdiye kadarki en uzun sureli iliskin ne kadar ki? Iliskilerin ilk 2-3 aylarinda, hormonlar mi diyeyim yoksa romantik yaklasip ask mi diyelim bilmiyorum da neyse, insanlar cevredeki diger insanlari `degerlendirmez`. Ancak 1 yil-+ zamanlarda insan normal hayatina donuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

1 yildan sonra aliskanlik oluyo

ama baska heyecanlarda istiyo insan. iste kiz milleti bisiyi anlamio burda , 1 seneden sonra aldatinca zaten yeni kiza ona gosterilen saygi gosterilmez, gelip gecici heyecan.

liseden beri cikip evlenen arkadaslarim var , 1 sene sonra aldatma yuzunden ayrildilar. niye? cunku bebe durulmadiki liseden beri ayni kiz.

evlenene kadar yasayacagini yasicaksin ondan sonra efendi efendi oturacaksin.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada yanlis anlasilmasin. Ben sevgilime gidip de `Ya seni aldattim. Aldatirim.` vb. demiyorum. Haberi olmuyor. Yani uc bes hissediyordur belki bazen ama acik bir sekilde bu yuze ne vurulur ne de varligi ortadadir. Cunku bu gurur kiran bir sey olur ve kadinlar bunu affetmezler. Iki turlusunun de orneklerini yasadigimdan konusuyorum. Rica edeyim hic yasamadiklari konularda atip tutan insanlardan olmayin.

Bir de isin ilginci sevgilisi olan erkek cogu kadina daha cekici geliyor `sap`lara gore. Nedenlerini tartismak baska topiclere artik ama bu boyle..
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bu yaptığınız bana çok ters geliyor wissy&antimodes. Kız erkek farkı falan gibi şeyler "kılıf uydurmak için bahane"den başka bir şey değil. Madem öyle kız arkadaşın da seni aldatır sen de karışamazsın. Tutup da sonra "ama sen benden daha bağlısın yaratılış gereği" diye itiraz edemezsin. Ha ona da karışmazsan laf yok.

Güç konusuna gelince, "Ben aldatırım yiyorsa ayrıl" tarzı yaklaşımda bulunan insan zaten karşısındakini sevmiyor, değer vermiyor demektir. Karşındakini insan değil eşya ya da köle niyetine koyup sonra yanında "sevgilin" ya da "kız arkadaşın" olarak gezdirme, ayıp. Aramızdaki "ilişki" kavramına bakış farklı demek ki. O tür "ilişki"leri zaten seviyesiz bulurum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

İyi de arkadaşlar, siz ütopik bir dünyada ideal insanlar üstüne hesaplar yapıyorsunuz.
Her ilişkide fırsat oldu mu biri birini aldatır gerçek budur yani.
İlişkilerde ince bir denge vardır, daha doğrusu olması gerekir ama yoktur. O dengenin illaha ya erkek tarafı ya kız tarafı ağır basar. Ağır basan taraf da güçlü taraf olur, genelde kız tarafıdır ağır basan. Aldatma boyutunda olmasa bile her ilişkide bir taraf "o bana, benim ona verdiğim değeri vermiyor" der.
Aldattığı için ne bir kızı ne bir erkeği tam olarak suçlayamazsınız. Doğal eğiliminizdir. Buraya çıkıp da "kız arkadaşım kesinlikle hiç öğrenemeyeceği bir şekilde ondan güzel bir kızla olmayı reddettim." diyebilecek adam çıkabileceğini zannetmiyorum, çıkarsa da 1-2 tane çıkar.
Çiftler arasındaki ilişkide olayları doğru-yanlış olarak değerlendirmek zaten baştan saçmadır. Zaten aldatan erkek bu dengede üstün geliyorsa karşısındaki kız ona yetememiştir, onu tatmin edememiştir. Kız aldatıyorsa da erkek bir yerlerde hata yapmış, yine yetememiştir.
İşin püf noktası ise: İki kişinin de aynı anda birbirine yettiği ve hata yapmadığı bir ilişki olabilir mi? Ben böyle bir ilişkiye rastlamadım daha.
Sosyal ağlarda paylaş

Son cümlenin ütopik olduğuna katılıyorum Antim, ama bu hata aldatmak değil başka şeyler olabilir. Evet "kusursuz" ilişki imkansız gibi bir şey, ütopya, ama "ne de olsa kusursuz olmicak bari aldatayım" demek ayrı bir şey. Ve evet iki tarafın da aldatmadığı ve buna rağmen yıllar (en azından 2.5+ yıl) süren ilişki de gayet olabiliyor. Bu konuda çok da ütopik değil yani, karşılıklı biraz saygıyla olabilecek bir şey.

Ha dengede erkek/kız ağır basabilir, buna bir şey demiyorum. Ama ağır basmak ayrı bu ağırlığı avantaj olarak kullanmak, bu konuda içten pazarlık yapmak ayrı.
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam yani ne bileyim, bana saçma gelen de bu avantajı kullanmayacak olmak...
Bilmiyorum belki de sen haklısındır bunu yapmayacak insanlar vardır da ben biraz fırsatçı bir insanım... Yani aldatma şansım oldu mu ne bileyim açıkçası aldatırım. Hani karşımdaki insanı kaybetme şansım varsa 2 kez düşünürüm tabii, özellikle değer verdiğim biriyse ama mesela yabancı bir kızla tanıştım, ertesi sabah ülkesine dönecek falan kesinlikle aldatırım yani.
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle ki aldatmak için sewmek kavramı aşktır meşktir olması ya da olmaması gerekmemekte.sewiyorsa aldatmaz diye bir şey yoktur...bir arkadaşımın başından geçeni aldatayım.oğlan kızı sewiyor gayet.fakat kız elini bile tutturmuyor.4 ay böyle bi ilişki yaşanıyor.derken kız en iyi arklrndn biriyle tanıştryr erkek arkını.diğer kız çocuktan hoşlanıyor.oğlan da asıl kızla(!) cinsel hiç bir şey yaşayamadıı için aldatıyor.derken 2. bir arkıyla da aldatıyor.ama napalım asıl kız saf(ha ben niye söyleyemedim tüm kahramanlar benden bir parça=)
yani aldatmak için canının istemesi yeterli
Sosyal ağlarda paylaş

isabella nın dediğinden çok örnek var cidden öyle oluyor
...2 kız arkadaş dost diyebileceğim biri bir erkekle tanışıyor işte çıkmaya başlıyorlar 2-3 ay geçiyor kız bu erkeği en yakın kız arkadaşı ile tanıştırıyor sonra kız o erkekden hoşlanıyor erkekde de sanırım olay boyle gelişiyor..
şimdi konuşmuyorlar
ve o kızla o erkek ilişkileri yaklaşık 1 yıl oldu herhalde
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Valla bu yaptığınız bana çok ters geliyor wissy&antimodes. Kız erkek farkı falan gibi şeyler "kılıf uydurmak için bahane"den başka bir şey değil. Madem öyle kız arkadaşın da seni aldatır sen de karışamazsın. Tutup da sonra "ama sen benden daha bağlısın yaratılış gereği" diye itiraz edemezsin. Ha ona da karışmazsan laf yok.

Güç konusuna gelince, "Ben aldatırım yiyorsa ayrıl" tarzı yaklaşımda bulunan insan zaten karşısındakini sevmiyor, değer vermiyor demektir. Karşındakini insan değil eşya ya da köle niyetine koyup sonra yanında "sevgilin" ya da "kız arkadaşın" olarak gezdirme, ayıp. Aramızdaki "ilişki" kavramına bakış farklı demek ki. O tür "ilişki"leri zaten seviyesiz bulurum ben.

sonuna kadar katılıyorum rewonder

[ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 14:03 tarihinde, BoDrUmLu tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...