DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 said: Eyonix 3/27/2006 Tarihinde, Burada demiş ki. There was a post made earlier by a player dissatisfied with the current state of the Shaman pertaining to talent options. The player deleted the post before I had a chance to reply. In any case, below is what I was writing for him, and other Shamans who feel similar. I realize that words are poor consolation to immediate promise of specific game design change. However, we will be conducting a comprehensive review of Shaman talents shortly after we're done with the Mage. Many of the Shaman talents aren't as useful as we'd like them to be, and we plan to make a number of improvements for all three trees. It's likely that I'll be the one to communicate such change with the Shaman community. I've already relayed a great deal of feedback from the Shaman boards, and included my own - as I've logged numerous hours into my Shaman, and have experimented with a variety of builds. Türkçeye çevirmekle uğraşamayacağım ama kısaca; En kısa sürede Mage'ten sonra Shamanın 3 talent ağacınıda geliştireceğiz. demiş. Yoksa ben mi yanlış anlıyorum 1.11'de düşündüğümden daha mı geniş bir buff söz konusu olacak acaba? [ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 14:16 tarihinde, DeMiRMaSKe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Talent review demek buff demek değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 kim bu eyonix amcam blizz poster mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Bloodlust istiyoruz inşallah gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 iyide adam talent review demiyor ki. said: we plan to make a number of improvements for all three trees. diyor. Bu arada Eyonix denen şahsiyet Wow US'in Blizz poster'ı. Bu US posterları class forumlarını aralarında paylaşmışlar sanırım Eyonix işte Shamanlara bakan eleman. Edit: Eyonix açıklamasını ekledim. [ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 14:36 tarihinde, DeMiRMaSKe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 "Many of the Shaman talents aren't as useful as we'd like them to be, and we plan to make a number of improvements for all three trees." Türkçesi: Shaman talentlarının bir çoğu bizim olmasını istediğimiz kadar kullanışlı değildi, ve biz her üç ağaç için bir takım geliştirmeler yapmayı planlıyoruz Kısacası gözünüz aydın shamanlar yine terör estirecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 resto giden shamanin 2-3 yaratik kesmesini saglarlar. priest love patch gibi. ench-elem falan daha cok is yapar hale gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Bu arada Mage'ten sonra diyor orada. Onada dikkat yani. Mage'lerinde Talentler elden geçecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 hahah blizzardi sozlerinden anlayamazsiniz diyorum kizanlar oluyor . tabii ki oyuna olan ilgiyi ayakta tutabilmek adina genislemeyle birlikte butun classlarda ve irklarda degisiklikler olacak . bunlarin ne oldugunu genisleme cikinca gorecegiz zaten . demem o ki gerek yok yani oyle forumlari siteleri takip etmeye . cikinca konusulur neyin ne oldugu . oyundan sikildiysan git disarda falan gez havalarda isindi hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 @Huun: Bahsedilen olay Burning Crusade değil. Burning Crusade çıkmadan önce 1.11 WoW'a son patch olarak çıkacağı söylendi. 1.11'de Mage, Shaman ve Rogue ele alınacak ama bu denli birşey beklemiyordum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Shaman talentlarının ne kadar dandik olduğunu shaman oynayanlar az çok bilir birşey alıcaksın ama öle gereksiz şeylere tp veriyorsunkı yazık oluyor bence güzel yapıyorlar düzeltmeleri lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 resto ve enchantment içler acısı gerçekten.paladin oynadım epic gear lı resmen süründürdüm shamanı paladin hayvan güçlü olmuş revamp ile. shamana kesin bloodlust +insan gibi talentlar lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 yahu zaten her patchde birinin bufflanacagı aşikar =). Daha roguelar var expansiondan once. shaman sanırım ilk bufflanandır o yuzden ona olmayabilir, ama mage e kesinlikle gelicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Suark. Blizz'in daha önce açıklaması var. 1.11 Exp'den önce çıkacak olan son patch. Yani 1.12 diye bir patch çıkartmayacaklar. 1.11'de yeni 40 kişilik instance eklenecek ve mage, shaman, ve rogue elden geçecek. Tek tek ele alınmayacaklar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 ozaman bu 1.11 ayrıca exp texture,item icerecegini soyledikleri buyuk patch olacak olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 hıı ozaman onumuzdekı patch son patch. e ozaman yaza gelıyor expansion?? bide bence her patchde bı grafik update i oluyor. hele hele silithus kesinlikle dıger mekanlardan farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
homeric Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 yaa arkadaşlar herkese geliyor birşeyler ama sorması ayıptır bilen varsa birşeyler sölesin benim bilgim yokta acep bu warior denilen (aslında alakası olmayan wariorun açıklamasıyla) chara birşeyler gelecekmi yani herhangi bi yerde yazıyormu böle birşey ??? yoksa birgün bütün wariorların soyumu tükenecek kimse seçmeyip veya bırakmasından dolayı .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 abi delircem ya. wsg de shamandana başkası konuşmuyo valla. zaten bizim serverda bi shaman var. yani nasıl diyim herif hem main tank gibi hem de main healer (artık pveciler ne dio bilmiyorum en iyi healera) gibi. totem desen onda, manyak hp cart curt desen onda, heal desen onda. e öeh diyorum ya valla billa. bi de bakalım nabacaklar. mage'in de ben taaa..... mage olmaktan mutluyum da, yok yani öle lock kadar imbalığımız. neyse mage olayına girmiyim. kan çıkar :D aldığım duyumlara göre (öff be amma duyum alıyorum, blizz'de amcamın oğlu çaycı felan dermişim) global cool down mu ne gelcekmiş. 2 trinket açamııcak yani mageler nıhahaha. zaten uyuz oluyorum pve magelere. wsg haftasında zaten pve den 5 kat daha da soğudum. neyse uzun lafın kısası sizin de dediğiniz gibi shamanlar gene can yakıcak, allah kahretsin! zaten bırakcam lan oyunu rank 14 olunca. mayısta kurtuluom. lan konser salonu 500 metre uzağımda. 2 dakkalık yol. honor kasıcaz diye ne konsere gidebilioz, ne sosyal yaşam ne kız ne bişi ya. tamam sustum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 @hermonic, hacı sen hayal dünyası serverında mısın :D valla bizim serverda bütün elemanlar warrior alt char açtılar 60ladılar. yani warrior seri üretime geçti, ne soy tükenmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 hemen bi duzeltme Eyonix class review'lari forumlara yansitan adam. yani her class review'dan once sonra foruma gelip koordinasyonu saalar, bilgi verir, alir vs. shaman'lar can yakmayacak, yaktiracak. dendigi gibi resto'lar daha islevsel olacak muhtemelen. nasi shadow priest'ler buff'lanmadiysa o hepinizin korktugu shaman'lar da ayni gucte olur. @hermonic, warrior item'a dayali bi sinif. yani duzgun esyalarin varsa bircok siniftan daha guclu olursun. bu da diger siniflardan farkini sagliyo. bi mage hic item giymese de dmg verebilir ama warrior bunu yapamaz. ote yandan bwl loot'uyla bezenmis bi mage'in ciplagina oranla gucu 2x artiyosa, warrior'larda bu 4x gibi bi sey. [ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 20:35 tarihinde, riglous tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 2 trınket aynı cooldownı paylasmıycaklar sadece aynı anda kullanılamayacaklar,peşpeşe kullanabılırsın muzcu,birinin cd 2 bırının 3 dakıka oldugu ıcın ustunde devamlı trınket buffu olucak nerdeyse ama 700 daha az vurucaksın:)pve mage lere laf etme,nolmus yani 4k frostbolt vurduysak,kastık okadar olsun bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 shamana buff gelecek hemde sıkı bi buff gelecek elemental deil ama enchamente gelmesi lasım (patide okumuştum bi blizz yetkilisinin konuşması adam shamanlar overfelan deil en son onları bufflıcaz millet over neymiş görecek tarz da bişi di) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Ya zaten shaman talentlarina bakildiginda uzerinde hic durulmadigi belli idi druidin Nature's Swiftness priestin crit heallediginde gelen bonus armor buffi warriorun flurrysi bir defansi artiran talenti var ki cok gereksiz goruyorum mage'in clearcastingi var birde. Yani sanki toplama talent agaci.Ben shamanda cesitlilik goremiyorum pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 olmaz olur mu imba stromstrike war :P parry war 2H axes maces war hele hele en aşmış talentımız imp healing stream totem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 shaman in resto talentleri gercekten cok kötü.resto nun dps olayi artirilmali.mana tide 21 e ns 11 e falan cekilip 31 mana tide gidene kadar verilen sacma sapan 10 puan aradan cikarilmalidir.31 puana bloodthirst gelebilir.resto gitmenin anlami gene olur böylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar