OutTrader Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 şu anda bi kabus gördüm ve yataktan firladim..dün dostta bi kız görmüştüm şu ilahi varlıklardan..ben hemen kendimden gectim igrenc bi ruh haline burundum kızla göz göze geldim..kız arkasını döndü gitti!!!yanı sanki benden korktu yada o kadar kusmukumki kacti[o kadarda deil]simdi ruyamda bu kizi gordum yanimdada kankalardan sanerixx[ruyada] "bi daha goremicen kızı nihahahhaha" dio o sırada kan ter icinde uyandim..yani beni nie cezalandiriyorlar şuçum ne..[hline]Mors certa et hora certa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 abi sen şu anda rüya görmeye devam ediyosun. şimdi ben sana diyorum bi daha o kızı %80 göremiyeceksin. kabusmu bu şimdi?[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 merak etme evlat rahat rahat uyu sen bende böle görürüm arasıra için rahat ossun sabaha bişeyin kalmaz ama umarım gene görür ii bi arkadaşlık kurarsın[hline]napem alaala imza bulamadım :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 ya abi gece yarisi yataktan firladim ne alaka ise foruma bunu yazmisim offf offff! deliricem herhalde[hline]Mors certa et hora certa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 delirme şansın %10 delirmessin :p[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 yok ama bu erkek bünyesindeki hormonların depreşmesi sıkıcı bişiy.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 -Nefr abi aşk la nefret bir arada olursa sevdigime neyi nasıl söylerim? said: Nefr, 19 May 2003 11:04 tarihinde demiş ki: "Mantığımla değil yüreğimle konuştum" demek istiyorsun sanırım? -Süfersin ;) said: Nefr, 18 April 2002 11:44 tarihinde demiş ki: Yutmam ben, superim... -Eywallah... :] ;)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Delikanlı deler geçer(!)[Kısa Zamanlı imza uzatması] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 delirdim galiba gecenin bu saatinde blackmore'dan crowning of the kingi actim kulakliktan dinliorum bangir bangir ingiliz havasinda..sesi fazla acmisim annem gelmis yanima bisiler soyluo ben anlamadim duyamadim kulakliktan sonra kulagimi sarkinin hafif bolumune gelince annemin dirdirini duydum ve "aaaaa ne oluo" die bagirip yataga dogru atladim...ehehe delirdim herhalde!annemin ilk tepkiside "delisin herhalde" oldu..[hline]Mors certa et hora certa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Delirmek istiyorsan dogru yoldasın devamlı kendine delirdim deliriyorum diye telkin yaparak. Senin problemin ise klasik gençlik problemleri. Müzigi yüksek sesle dinlemek delilik degildir. Aksine kendini rahatlatmaktır. Sadece beyninin içini müzikle doldurarak diger düşünceleri atarsın. Faydalıdır tavsiye edilir.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 said: OutTrader, 13 September 2003 02:38 tarihinde demiş ki: kankalardan sanerixx[ruyada] "bi daha goremicen kızı nihahahhaha" dio hoca beni de ekle o "nihaha" cilara :Pp[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Can Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 bişey olmaz kardeş merak eyleme sen o kızı değil başkasını görürsün olmadı bi başkasını olmadı bi başkasını... ööle sürüp gider elbet bigün dank eder kafana dersin ulan bu kaçıncı kız artık gidip bari biriyle tanışayım yani bana oldu ordan biliyorum artık gördüğüm(yaş olarak yakın tabi :) ) her kıza direk gidip konuşuyorum yüzsüzlükte denebilir ama zannetmiyorum onun için arkadaşlar tanışılması gereken bi kız görürlerse bana haber veriyorlar gidiyorum sonra beni kızın üstüne salıyorlar olay bitiyo hep aynı hikaye :D[hline]The secret of success in life is for a person to be ready when his opportunity comes: DİSRAELİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 somut ispatı olmayan hicbi kotu yargıyı kabul etmiceksin kendine yapılan/yaptıgın hoca. bole bil bunu[hline] andır pörmınınt konstrakşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 garbage sanırım.[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 ben nefret ederim aşık olmaktan. saplık iyi bişey[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır!! Grindcore hardcore'un alt türü diildir. Death metalin alt türüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 +1 işin mi yoq başına dert sewgili aşıq olmaq isnana bi ayrı koyuo ztn Saplık rulz[hline] forumlarda olay aşımı MKC EagleEye, 08 September 2003 21:10 tarihinde demiş ki: winxp ile tv kartından sex alabilen varmı ICQ:310490 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 zaman ve paticik yaralimi iyilestirdi cok saolun walla ozellikle her gordugun ile tanis dusuncesine +1 yani[wanderer görürsün olm sen bidaha tekila yok sana!][hline]Mors certa et hora certa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 *paticik patileriyle cure light wounds yapar*[hline] andır pörmınınt konstrakşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 OUTTRADER:bide topic neden garbage onu acıkla bide neden duzgunce konusulan bi topice garbage die saldiriosun kim sana topicleri garbage ilan etme yetkisi verdi garbage olsaydi zaten moderatorler garbagelamazmiydi..tmm kustum ofkemi bi daha yapma lutfen.. LoL..:)bence garbage dır .. sence degildir. baskasinca baska biseydir. bu fikrimide belirtirim. kim sana topicleri garbage ilan etme hakkını vermiş demişsin. sana kim verdiki benim görüşlerime mudahale etme hakkını..? moderator olsaydı bunu diyen afedersin eşşek gibi boyun egcektin.. ayrıca garbage a atılan bundan cok guzel seylerde var bunu bil..alcak sesle konus.[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 sap geldim sap gidiyorum karı kıza yedirmediğim paramla gül gibi geçiniyorum[hline]Bin Dost Az,Bir Düşman Çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 numb... iyi de sen demişin garbage sanırım diye?... anlayamadım?..[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 ben aşığım çok mutlu bir ilişki yaşıyorum ama nefret ediyorum deliyim sanırsam[hline]Kenderleme, 05 August 2003 18:15 tarihinde demiş ki: bu bard tam cem uzan olcak yannız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 hiç bir kız ilahı varlık değildir onu söylüyüm. ha o ilahı varlıksa o zaman sen de ilahı varlıksın. Çünkü ikiniz aynı türden varlıklarsınız. Ayrıca o kızı bir daha göremiyceksin garanti ediyorum. Hatta : nihahahah Aşık olmak kötü birşey tabii. Ama geçicek alışçaksın bunlara da. Tabii biri diğerlerinden üstün olacak ama o zaman da aşk kavramını unutçaksın. (Ne dedim ben yahu)[hline]Arkadaşlar lütfen topic açarken başlığa dikkat edelim. İçeriği ve başlığı daha açıklayıcı yazalım. Ayrıca: İmza ve Quote hakkında Emaleth'in yazdıklarını iyi okuyun. Daha düzenli forumlar dileğiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 saçmalamyın beyler ilk görüşte aşk felan yoktur. Sadece fiziksel olarak hoşlanırsın. Aşık olabilmen için biraz daha tanıman lazım. Bu olay benim rüyamda angelina jolie yi görmem gibi bişey. (rüyamda ne yaptığımı sormayın en güzel rüyalarımdan biriydi :) )[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 aşk maşk yalan kardeşim, hormonsal şeyler bunlar. Oturun sap sap, ne işiniz var aşık olucanız? ekonomik olarak komaya mı girmek istiyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shift Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 evlenmeden flort yapmayın surekli asık olanlara sasıyorum nasıl oluyor anlamam asık oldunmu bir kere olacan ve evlenecen olay bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar