Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

learning skill / skills nerdedir?


karakedi

Öne çıkan mesajlar

nette herkes agız birligi yapmış, öncelikli olarak şu skiller üzerinde yogunlaşın diyorlar.

said:
Instant Recall 1
Analytical Mind 1
Learning 1
Instant Recall 2
Analytical Mind 2
Learning 2
Instant Recall 3
Analytical Mind 3
Learning 3
Instant Recall 4
Analytical Mind 4
Learning 4
Instant Recall 5
Analytical Mind 5
Eidetic Memory 1
Logic 1
Eidetic Memory 2
Logic 2
Eidetic Memory 3
Logic 3
Eidetic Memory 4
Logic 4
Learning 5


bunlar learning skill'i imiş,
peki bunları nereden train edecegim? bende çıkmıyor bunlar. benim skillerim işte industry, mining, shapship command, frigate level1 gibi şeyler, onlar arasında bulamadım "learning" skillerini.

ben mi göremedim yoksam henüz bende çıkmaması dogal bişi mi, zamanla daha büyüyünce mi cıkacak bunlar?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu skillleri öğrenmek için kitaplarını alıp bir kerelik okuman gerekiyor,kitaplar universitelerde satılıyor genelde.
Market i açıp solda altta hepsini göster tarzı bi seçenek var onu seçiyorsun.Sonra soldaki ana gruplardan skills i buluyorsun.Orada learning başlığı altında learning skilleri dizili zaten.
Yanlız alırken kendi istasyonunda olup olmadığına dikkat et.Alırken advanced a girip hangi istasyonda veya kaç jump uzakta falan ona bakıp al.

Gibi bişeyler olacak.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sanırım önemli :) yani asıl farkı uzun zaman isteyen skillerde farkediyorsun.Ama bence ilk haftalarda asıl önemli olan gemi silah yada madencilik,üretim,yaptığın her ne ise onun için acil önemi olan şeyleri yapıp ondan sonra learninglere geçsen daha güzel olur,ilk haftalarda direk learning e girersen bence sıkılırsın.Mesela base learninglerin 4ten5 e geçişi ortalama 5 gün falan sürüyor.Sen base leri 4 yapıp bir süre diğer skilleri yapıp,sonra tekrar learninglere devam edip advanced lara geçebilirsin.Ben öyle yapmıştım yani sonuçta yapıcağın iş için skiller eksikken learning yapmanında lüzümu yok pek.Learning skillerinin yanında attribute arttırmak için implantlar var+1+2+3+4+5 şeklinde gidiyor.Fiyatlarıda 1m ila bilyon a kadar gidiyo sanırım.
Kitapları en yakın üniversiteden alırsın,fazla uzakta değildir,1-2 jump falandır heralde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

learining skilleri senin başlangıç atributelerini artırmanı sağlar.Mesela sana achuraonk açmanı tavsiye etiim 3 karizma ile başladr bu ırk.Peki sonsuza kadar 3 karizma ilemi kalacaksın?hayır learning burda devreye giriyor emphaty skili ile her lvl da +1 karizma kazanıyoruz lvl 5 de toplamda 8 karizmamız oldu achura monk ile.Advanced learning (her attribute 'ın sahip olduğu 2. aşama skiller) skilerinden presence bize her lvl da +1 karizma daha veriyor.toplamda 13 karizmaya sahip olabiliyoruz.Learning levelımızda 5 diyelim oda 10% attribute ekliyor 14.3 karizmamın oluyor bir anda.Bu arada adv learining genelde lvl 4 be bırakılıyor ,lvl 5 çalışılmıyor.Bazı evegeek arkadaşlar hesaplamışlar adv learning skileri(toplam 5inin çalışılması durumunda) 3 yıl sonra kendini amorti ediyor diye :)
Birde implantlar var attribute artırmak için ama ciddi para ve risk eğer biri senin geminin yok ettikten sonra podunuda uçurursa bütün implantlar gidiyor .
Bu arada skillerin ilk 2 -3 levelı gayet hızlı çalışıldığından learninglerini lvl 3 e alman gayet mantıklı olur.Bu skillerin kasmaya başladıkları nokta lvl 4 ve 5.
Böylece skillerini bir parça daha hızlı çalışırsın

[ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 16:15 tarihinde, jagd tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...