Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ilk izlenimlerim

karakedi

Öne çıkan mesajlar

freelanger diye bir yorun vardı, ona çok benzettim. uzay ortamına zaten homeworld adlı oyun serisinden alışıık oldugumdan pek zorlamadı oyunu haritası vesairesi. direk oyuna başladım diyebilirim. içimde bi uzay kaptanı varmışda haberim yokmuş.

oyun hakkında bişi bilmiyorsanız, tutorialı oynamanızı tavsiye ederim. 2-3 saat falan sürüyor tutorial ;) ama degiyor. oyunu bu şekilde ögrendim desem yeridir. ögrendim derken, işte nereden nereye nası gidecegimi, geminin aparatlarını nasıl degiştirecegim gibi basic bilgilerden bahsediyorum elbet.

dün pek oynayamadım ama bi alet lootladım, onu sattım, 370bin para verdi. super bişi satmışım sanırım ;) şuan 500bine yakın param var. gemi fiyatlarına baktım, level 2 frigateler en pahalısı 170bin küsür idi. sanırım bugun skill'im yeterse yeni gemi alırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Güzel sevindik,şimdi marketle ilgili bir konu :sell order ve buy order larla ilgili bunları sen kendin girebilirisin yapman gereken advanced butonuna basmak ve istediğin fiyatı yazmak ve kaç gün satışta kalmasını istediğini ayarlamak ve eğer birden fazlaysa satmak istediğin adet adeti girmek.Eğer advanced optionunu kullanmazsan sattığın malı en fazla fiyatı veren kişiye satmış oluyorsun istasyondaki (ki genelde düşüktür )
Bu arada her sell order için 100isk ödüyorsun 1 isk lik mal satsanda bu nedenle dikkatli ol ufak tefek şeyler için kendin sell order girme :)
Son olarak bende oyun sistemini mech serisine benzettim bir parça, mech oynayanlarda yabancılık çekmez sanırım mantığa

[ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 15:03 tarihinde, jagd tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

sabır isteyen bir oyun :D
bilgisayarım gelince kesinkez devam edicem..

karakedi: sakın learningleri 5lemeyi unutma.. en önemli skillerin.. hepsini direk 5lemen lazım.

dedimki zaten konu üzerinde fazlasıyla konuşulmuş :D ilerde fighter olmaya karar verirsen bir sürü advice'ım olabilir =)

[ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 04:34 tarihinde, Sovereign tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...