Asgard Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 lol paparnoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 mal la bunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 haftayada 15 yaşında metalci siyah tshirt lülerin sitesini açalım sonrada yeşil bereli, rastalı hipilerin. sıradan küfür edersiniz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Penth'in ilk resimde abarmamış, o stil çok hoş.Masumluk var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Ya durun bi dertleri var ki böle yapıolar di mi,empati lazım arkdaşlar... (O morlu hatuna taptım yalnız o ayrı...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Ya o benim postta 3. resimdeki kizin dudaklari ne kadar güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 @Penth bunu yirim la ben :) goth, göth farkmaz yani [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 04:45 tarihinde, Elbrech tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 o kızın üzerinden 10 kişiye yeticek makyaj çıkar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 ayrıca terleme sırasında makyajın akma olasılığı baya yüksek hani.. =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 maniyaklık lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 http://www.gothornot.com/index.php?voteforme=blackwhitered türkmüş abim öyle diyor. eye lean = aylin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 di mi, eye-lean diye görünce aylin olabilir diye düşündüm ben de. ayrıca burun ve kaşlar da türk olma olasılığı düşüncesini pekiştirdi bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Penth de direk Succubuslari bulmus haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 salak gibi hepsine puan vermeye çalıştım baktım olmuo kapadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 penth ın ilk fotorafa bittim o nasıl bıseydır üle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 @vanille bence o kusur kapatmak için gotik olma olayına inanıodum ama, bi 2 senedir inanmıyorum. Çünkü o tür kızları makyajsızda gördüm, en doğal halleriylede. Ha ergenlik çağında dikkat çekmek için " ben ölüyorum allahsızlar bi bakın bre" triplerine girilip gotik olunuyor sonra bunu ilerletiyorlar falan. Ama yakışıyor be kusur bulamicam. Gothic rules bide; ı'm so goth, i shit BATMAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Bir demet göth ; Bu amcam ne yapmış, ben anlayamadım; Bu sonuncusu da, Gotik Davulcu; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 bunlar cidden gotik olmuş; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar