Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sıyırıyorum

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Son günlerde böle bi salak davranma böle bi mallık yapma durumları içine girmiş bulunuyorum. Ne yapmaya çalıştığımı anlasam tamam ama yok anlamıyorumda. Eski çıktıklarımla saçma saçma konuşmalar, bir sürü şeyler, bilmemneler çok saçma şeyler yapmaya başladım =) . Sıyırmak üzereyim herhalde kendime düzgün bi ilişki bulmam lazım sanırım =) yoksa ölücemm :P
Sosyal ağlarda paylaş

böle şey olmaz olsun :P tüm ilişki hayatım aşağıda ki gibidir düzgün bir şeyler yaşıycak kızı ya ben bulamadım yada çok şey istiyorum

çıktığı kız sayısı : 83 severek çıktığı kız sayısı : 4 en uzun ilişkisi : 2 hafta (ztn mahallede olay oldum 2 hafta lanetlendim sonra vs. vs bir sürü olay) en kısa ilişki : 3 saat kadar (hiç sormayın) böle salak bir ilişki çemberi lam sıyırcam 2 haftayı geçemiycekmiyim benn !!!
Sosyal ağlarda paylaş

olmadım o bir sır deilki :D belki kızlara o yzdn ısınamıyorum :P nasıl olsa buda beni sıkar ayrılırım diye düşünürek =) ama kızlarda kek bişi yapmıyorlarki bağlamak için =) süründürseler biraz ne zevkli olcak belki :P her istediğinde olmaz =(
Sosyal ağlarda paylaş

aslında pek iyi deil =) bgn arkı mecidiyeköy den beşiktaşa, beşiktaştan nişantaşına, nişantaşından tekrar beşiktaşa ordanda taksime yürüttüm. Taksim de meydanın ortasında koştum koştum duvara kafa atma takliti yapıp kendimi yere attım ark koptu gülmekten öldü ama millet bişi oldu sandı yanıma geldi nasıl kaçtık bilmiyorum =) ... düşünün halimi artık böhüüü
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...