Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kablo olmadan CNBCe izliyorum...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet çok ilginç değil mi? ama gerçek son 2 gündür farkettim. daha önceden de oluyormuş arkadaş söylemişti de inanmamıştım. ama bugün 7-8 saattir izliorum :) aşmış bir kanalmış gerçekten de...

mahalleye kablo hattı döşendi(miş) (yayın daha gelmedi) ondan olabilir mi ki?[hline]
Mesaj tarihi:
kaçak kablo çektiysen ondan olabilir tabii hehe :)[hline]fizban, 12 September 2003 19:59 tarihinde demiş ki:
arcane desen uçan kuş durduramaz onu.
---------------------------------------
arcane halısahada 10 uçan kuş gücündedir hehe
Mesaj tarihi:
bizim adadaki evde çekmiyor sinir oluyorum , geçen yaz hiç izleyememiştim[hline]fizban, 12 September 2003 19:59 tarihinde demiş ki:
arcane desen uçan kuş durduramaz onu.
---------------------------------------
arcane halısahada 10 uçan kuş gücündedir hehe
Mesaj tarihi:
ablam eski şehirde sene bşındanb beri izleyebiliyo.ondan önce normal anten çekmiyodu.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him,
and so do the angels because of His Awe.
Mesaj tarihi:
CNBC-E VE TV8 ARTIK ULUSAL
RTÜK'ün frekans ihalesine başvuran TV 8 ve CNBC-E bundan böyle ulusal düzeyde yayın yapacak...

Biri haber ağırlıklı diğeri ekonomi ağırlıklı iki tematik kanal ulasal oldu. Bundan böyle TV 8 ve CNBC-E türkiye'nin her yerinden izlenebilecek. Hem bu kanalların yaygınlığı hem de yeni iş olanakları açısından bu gelişme medya dünyasını hareketlendirecek.

kaynak : medyatava.net [hline]BedaXa.Com
IpAdresimNe.Com
Matrix Code System
Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti

[Bu mesaj MrMedia tarafından 13 September 2003 13:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
CNBC-e için kablo gerekmiyor ki... Ben dağın başında izliyodum çanak antenle :) Ama kablo ile daha güzel şehirde yaşamak gibisi yok[hline] ---turSHU---
Çok Yakında İnternet Aleminde....
Ne olacağı belli olan proje
Mesaj tarihi:
İzmitte arkadaşların evinde kablo yoktu ama izliyodum geçen sene.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
bandırma yayınındada var ama kötü çıkıyor .[hline]KinGpiN the striked sazan
Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki:
kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice.
antin, kuntin, gugurigu filan...
  • Yeni Oluştur...