Dygrogrand Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 evet çok ilginç değil mi? ama gerçek son 2 gündür farkettim. daha önceden de oluyormuş arkadaş söylemişti de inanmamıştım. ama bugün 7-8 saattir izliorum :) aşmış bir kanalmış gerçekten de... mahalleye kablo hattı döşendi(miş) (yayın daha gelmedi) ondan olabilir mi ki?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 kaçak kablo çektiysen ondan olabilir tabii hehe :)[hline]fizban, 12 September 2003 19:59 tarihinde demiş ki: arcane desen uçan kuş durduramaz onu. --------------------------------------- arcane halısahada 10 uçan kuş gücündedir hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 ankarada da bazı yerlerde kablo olmadığı halde izleniyo.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 e normal tv anteni zaten çekiyo cnbc-e'yi kablotv'ye gerek yok ki?[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 bizim adadaki evde çekmiyor sinir oluyorum , geçen yaz hiç izleyememiştim[hline]fizban, 12 September 2003 19:59 tarihinde demiş ki: arcane desen uçan kuş durduramaz onu. --------------------------------------- arcane halısahada 10 uçan kuş gücündedir hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 zed --- ben de ankaradayım zaten :) sabo-- gerçekten mi ? yani bu doğalsa niye daha önce haberim olmadı :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 ablam eski şehirde sene bşındanb beri izleyebiliyo.ondan önce normal anten çekmiyodu.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 CNBC-E VE TV8 ARTIK ULUSAL RTÜK'ün frekans ihalesine başvuran TV 8 ve CNBC-E bundan böyle ulusal düzeyde yayın yapacak... Biri haber ağırlıklı diğeri ekonomi ağırlıklı iki tematik kanal ulasal oldu. Bundan böyle TV 8 ve CNBC-E türkiye'nin her yerinden izlenebilecek. Hem bu kanalların yaygınlığı hem de yeni iş olanakları açısından bu gelişme medya dünyasını hareketlendirecek. kaynak : medyatava.net [hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti [Bu mesaj MrMedia tarafından 13 September 2003 13:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 obarey.... geçici de değil yani :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 ben 1 yıldır ızlıyorum desem?[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 aferin derim.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 CNBC-e için kablo gerekmiyor ki... Ben dağın başında izliyodum çanak antenle :) Ama kablo ile daha güzel şehirde yaşamak gibisi yok[hline] ---turSHU--- Çok Yakında İnternet Aleminde.... Ne olacağı belli olan proje Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 evet artık CNBCe kablolu tv dışındada diğer kanallar gibi yayın yapıyor..[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 İzmitte arkadaşların evinde kablo yoktu ama izliyodum geçen sene.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 ARTIK DEĞİL arkadaşlar, hep öyleydi. ben cnbc-e'yi bildiğimden beri normal antenden izleniyor.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 walla 2 yıldır izleniyor benim bildigim.. daha dogrusu ben kendimi bildim bileli kablosuz izleniyor :) 2 yıldan da fazladır muhtelemen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 evt izleniyo. hiç sadece kablolu ya falan da geçmedi. tavşan kulaklı antenlerle felam izleniyo :) başlığı görünce ben de cnbc falan sandım (yabancı olanını hane)[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 eet biraz geç kalmışsın farketmekte =) benim üstkattaki ark yıllardır seyreder cnbc-e yi tepedeki antenden =))[hline] V ò d à n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 evet .. ama ilginç olan şu : dediğpiniz gibi sadece tepe anteniyle oluo normal antenle olmuo :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 yoo oluyo. ben odamda öyle izliyodum hep[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 tamam nukem bu davranışını hoş görüyorum ama hadi yat çocuğum, yat yavrucum...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 euheuh benimki kurmalı deeermişim[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 bandırma yayınındada var ama kötü çıkıyor .[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 cnbc açıldığından beri izliyorum kablo yok garip bişi gibi yazmışın abi[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır!! Grindcore hardcore'un alt türü diildir. Death metalin alt türüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 valla bende ızlıyorum ama koblo var :) yok ya evt bazı yerlerde cıkıyor bende anlamadım nedendır acaba...[hline]Metall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar