Dygrogrand Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 evet çok ilginç değil mi? ama gerçek son 2 gündür farkettim. daha önceden de oluyormuş arkadaş söylemişti de inanmamıştım. ama bugün 7-8 saattir izliorum :) aşmış bir kanalmış gerçekten de... mahalleye kablo hattı döşendi(miş) (yayın daha gelmedi) ondan olabilir mi ki?[hline]
arcane Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 kaçak kablo çektiysen ondan olabilir tabii hehe :)[hline]fizban, 12 September 2003 19:59 tarihinde demiş ki: arcane desen uçan kuş durduramaz onu. --------------------------------------- arcane halısahada 10 uçan kuş gücündedir hehe
Zed Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 ankarada da bazı yerlerde kablo olmadığı halde izleniyo.[hline]open your heart | i'm coming home[/b]
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 e normal tv anteni zaten çekiyo cnbc-e'yi kablotv'ye gerek yok ki?[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
arcane Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 bizim adadaki evde çekmiyor sinir oluyorum , geçen yaz hiç izleyememiştim[hline]fizban, 12 September 2003 19:59 tarihinde demiş ki: arcane desen uçan kuş durduramaz onu. --------------------------------------- arcane halısahada 10 uçan kuş gücündedir hehe
Dygrogrand Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 zed --- ben de ankaradayım zaten :) sabo-- gerçekten mi ? yani bu doğalsa niye daha önce haberim olmadı :)[hline]
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 ablam eski şehirde sene bşındanb beri izleyebiliyo.ondan önce normal anten çekmiyodu.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe.
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 CNBC-E VE TV8 ARTIK ULUSAL RTÜK'ün frekans ihalesine başvuran TV 8 ve CNBC-E bundan böyle ulusal düzeyde yayın yapacak... Biri haber ağırlıklı diğeri ekonomi ağırlıklı iki tematik kanal ulasal oldu. Bundan böyle TV 8 ve CNBC-E türkiye'nin her yerinden izlenebilecek. Hem bu kanalların yaygınlığı hem de yeni iş olanakları açısından bu gelişme medya dünyasını hareketlendirecek. kaynak : medyatava.net [hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti [Bu mesaj MrMedia tarafından 13 September 2003 13:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Dygrogrand Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 obarey.... geçici de değil yani :)[hline]
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 ben 1 yıldır ızlıyorum desem?[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 aferin derim.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 CNBC-e için kablo gerekmiyor ki... Ben dağın başında izliyodum çanak antenle :) Ama kablo ile daha güzel şehirde yaşamak gibisi yok[hline] ---turSHU--- Çok Yakında İnternet Aleminde.... Ne olacağı belli olan proje
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 evet artık CNBCe kablolu tv dışındada diğer kanallar gibi yayın yapıyor..[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
axedice Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 İzmitte arkadaşların evinde kablo yoktu ama izliyodum geçen sene.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 ARTIK DEĞİL arkadaşlar, hep öyleydi. ben cnbc-e'yi bildiğimden beri normal antenden izleniyor.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 walla 2 yıldır izleniyor benim bildigim.. daha dogrusu ben kendimi bildim bileli kablosuz izleniyor :) 2 yıldan da fazladır muhtelemen..
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 evt izleniyo. hiç sadece kablolu ya falan da geçmedi. tavşan kulaklı antenlerle felam izleniyo :) başlığı görünce ben de cnbc falan sandım (yabancı olanını hane)[hline][i] qu est ce que c'est:viande
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 eet biraz geç kalmışsın farketmekte =) benim üstkattaki ark yıllardır seyreder cnbc-e yi tepedeki antenden =))[hline] V ò d à n
Dygrogrand Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 evet .. ama ilginç olan şu : dediğpiniz gibi sadece tepe anteniyle oluo normal antenle olmuo :)[hline]
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 yoo oluyo. ben odamda öyle izliyodum hep[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 tamam nukem bu davranışını hoş görüyorum ama hadi yat çocuğum, yat yavrucum...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Dygrogrand Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 euheuh benimki kurmalı deeermişim[hline]
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 bandırma yayınındada var ama kötü çıkıyor .[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan...
Jester Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 cnbc açıldığından beri izliyorum kablo yok garip bişi gibi yazmışın abi[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır!! Grindcore hardcore'un alt türü diildir. Death metalin alt türüdür.
Llama Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 valla bende ızlıyorum ama koblo var :) yok ya evt bazı yerlerde cıkıyor bende anlamadım nedendır acaba...[hline]Metall
Öne çıkan mesajlar