Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

internetin hepsini kullanmak istiyorum..

hitler-

Öne çıkan mesajlar

said:
hitler-
pati § 28 Mart 2006, Salı - 00:54 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

bence hepiniz malsınız :)

Bak sen marko paşanın gonulleri ne isterlermiş bugun aksam aksam yine hortladı bi tyrande hade hayırlısı.Demek netin hepsini istiyorsun ha sen onla napıcaksın ilk once onu sole burası gercekten ahlaklı bi forum kaka filmler indiricem diosan sana kimse yardım etmes alla alla bende aklımı yedim galiba aksam aksam nese hade kendine iyi bak baska ne diyem netin hepsini hacklemek istiyomus peh sen yanlıs yerdesin hackciler sitesi iki blog asagıda yavrum.
Sosyal ağlarda paylaş

@forgiver:

nedemek türk müsün yaa!!
arkadaşım dünyada bir tek türkler yaşamıyor. böyle birşeyi alman birisi de isteyebilirdi veya amerikan.. dünyanın en büyük hackerları amerikalı veya rus oluyorlar.. hitler isimli arkadaşın yapmak istediği şey onların yaptığı şeylerin çok çok çok çok daha basit bir hali.. onlar daha büyük b.k yiyince oo kral adam bak nereyi çökertmiş.. birisi ben yurdun tüm netini kullanmak istiyorum varmı bir yöntemi diyince türk müsün.. sen ne sin. ugandalı mı? hoş senn ne olduun belli de ayıptır söyleyemem..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...