Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

temel içgüdü 2

eldiablo

Öne çıkan mesajlar

temel içgüdü filminden de çıkarılacağı gibi stone türk erkeklerini yine baştan çıkaracak....benden tavsiye ilk günlerinde (özellikle kız arkadaşınız ile) sakın gitmeyin..malum abazalar kendinden geçebilir.en iyisi dvd sini alıp evde izlemek.hem dışarıdan rahatsız eden olmaz hemde eğer birincisinde anlamazsan filmi uzun uzun izleyebilirsin.(sinemadaki yiyişken tipler hep sinirime gider gacır gucur nedir o öyle git arkadaşım evinde ne yapacaksan yap!)
Sosyal ağlarda paylaş

ne alaka penth.
milf genç kız takılıyo. ben olgun hatun ile ilgili bi yapıtını görmedim.
bu olsa olsa tam SOULHunter lık bi kadın.
ama şaka maka kadın hala müthiş .
bu arada haberi olan var mı filmde ilk filmdeki bacak bacağa atma sahnesine benzer bişey olcakmıymış?
Sosyal ağlarda paylaş

selam ben soulcube.bazen brad pitt derler ama asla kabul etmem.benzemiyorum abi.
şaka maka o sandalyeli sahneyi gordum ama görmedikten sonra sandalyeye ters otursa ne yazar abi ilk filmde görüyoduk :P
aquila bi hikaye geldi aklıma amuda kalkmakla ilgili.
bi gun msn deyiz arkadaş tutturmuş play station gibi bi makına yapıcam oyun oynancak falan dıyo .bende dedim ki eğer sen oyle bişey yaparsan ben seni amuda kalkıp alkışlıycam dedim.
çocuk ölmekten güldü.isteyerek yerilen potlar serisi v.0.02....
Sosyal ağlarda paylaş

milf genç kız takılıyo. ben olgun hatun ile ilgili bi yapıtını görmedim.

MILF bir kişilik değil "mom i'd like to fuck" ın kısaltmasıdır 40+ teyzeler için bahsedilir :>

Penth in dediği gibi ancak MILF severlere hitap eder bu film :-)

Bu arada filmle ilgili komik bir haber :)

http://www.ntvmsnbc.com/news/304256.asp?0m=T1AR

[ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 15:05 tarihinde, TambourineMan tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...