eldiablo Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 temel içgüdü filminden de çıkarılacağı gibi stone türk erkeklerini yine baştan çıkaracak....benden tavsiye ilk günlerinde (özellikle kız arkadaşınız ile) sakın gitmeyin..malum abazalar kendinden geçebilir.en iyisi dvd sini alıp evde izlemek.hem dışarıdan rahatsız eden olmaz hemde eğer birincisinde anlamazsan filmi uzun uzun izleyebilirsin.(sinemadaki yiyişken tipler hep sinirime gider gacır gucur nedir o öyle git arkadaşım evinde ne yapacaksan yap!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 DVD'si ? Filmden 6 ay sonra çıkar genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 anlanmayacak bir film cikacagini sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 MILFcilere hitap eder artik Sharon bu filmle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 ne alaka penth. milf genç kız takılıyo. ben olgun hatun ile ilgili bi yapıtını görmedim. bu olsa olsa tam SOULHunter lık bi kadın. ama şaka maka kadın hala müthiş . bu arada haberi olan var mı filmde ilk filmdeki bacak bacağa atma sahnesine benzer bişey olcakmıymış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 evet var , ama sandalyeye tersten oturuyor. daha fena yani hehe. traileri fena degildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 isterse amuda kalksin sandalyede artik kurtarmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 hepiniz brad pitt siniz dimi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 hayir ben spartakusum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 selam ben soulcube.bazen brad pitt derler ama asla kabul etmem.benzemiyorum abi. şaka maka o sandalyeli sahneyi gordum ama görmedikten sonra sandalyeye ters otursa ne yazar abi ilk filmde görüyoduk :P aquila bi hikaye geldi aklıma amuda kalkmakla ilgili. bi gun msn deyiz arkadaş tutturmuş play station gibi bi makına yapıcam oyun oynancak falan dıyo .bende dedim ki eğer sen oyle bişey yaparsan ben seni amuda kalkıp alkışlıycam dedim. çocuk ölmekten güldü.isteyerek yerilen potlar serisi v.0.02.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 http://www.kino-govno.com/images/basicinstinct2/basicinstinct2_19.jpg kamera açısı yanlış [ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 10:27 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 hmm bu kadın yaşlanmadı mı be ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 milf genç kız takılıyo. ben olgun hatun ile ilgili bi yapıtını görmedim. MILF bir kişilik değil "mom i'd like to fuck" ın kısaltmasıdır 40+ teyzeler için bahsedilir :> Penth in dediği gibi ancak MILF severlere hitap eder bu film :-) Bu arada filmle ilgili komik bir haber :) http://www.ntvmsnbc.com/news/304256.asp?0m=T1AR [ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 15:05 tarihinde, TambourineMan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexade Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 çok dandik olur o film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 o zmn bana denk gelmemiş o versiyonları . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 @kedi kadın eskisinden daha güzel ne yaşlanması =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 daha gsl değil ama daha çekici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 bana göre öyle ama . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 aslında ekranda nasıl göründüğü önemli sonuçta ne gerçek haytata karşılaşcan ne de öğğ makyajsız ne kadar kötü diyebilecen tabi bu gidipte 45 yaşındaki ya neyse .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 O kadar güzel hatun varken 50 yaşındaki kadın mı oynatılır?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 bugün geldi di mi bu film? giden var mı? nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Bu yaşta bu fizik,bu performans kadına saygı duymamak elde değil vallahi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 hastasıyız ailecek gidicez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 polat'dan sonra çok değişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 valla benc cami de yerinde minare de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar