Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

peper gas icad oldu mertlik bozuldu!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar biber gazları aslında uzun zamandır piyasada fakat son zamanlarda birden moda olmaya başladı.ama sorun şurada:senden 3-5 yaş küçük bir çocuğun gelip sana dayılanması ve sen tam çocuğu pataklayacakken çocuğun biber gazını çıkarıp sana sıkması!burada gözlerinin yandığına mı küçük bir çocuktan dayak yediğine mi yoksa sorduklarında ne cevap vereğine mi yanarsın...
not:aşırı sıkımlarda adamı ölümcül olabiliyormuş
Mesaj tarihi:
Biber gazı ağızdan değil göz kapaklarının kenarlarından sızarak etkiliyor ve deriyede etkili.
Tabi gazı yiyen adamın tepkiside önemli. Sinirlenip tuttuğunuda kırabilir.
Mesaj tarihi:
benim arkadaşların teyzeszinin apt sinde hırsızlar dadanmıştı arkın babası teyzesine almıs göstermelik 1 sıktı salona 1 fıst biz ölüyoduk en az 3 saat salona giremedik
Mesaj tarihi:
ankaray geldiğinde 2-3 eleman dışarı sıkıp tekrar içeri kaçmış ben goremedim. genzim yandım bir de 4-5 kişi oksurmeye filan başladı. bi gorseydim o ...... ları..
Mesaj tarihi:
ii bişey eski kız arkadaşım taşırdı.
bende hakaret olarak algılardım benleyken taşımasını =).

sonuçta şehirlerimiz o kadar güvenli değil, bulundurmak lazım
Mesaj tarihi:
gitti gidiyorda gordum 7tl+kargo fiyat vermişler. ama krdi kartı gerekiyor çünkü dükkan satışı yapıyolar...

ben bi ara eminönüne gidip almayı düşünüyorum bunlardan.. nerde bulabileceğim hakkında bilgi verirseniz iyi olur
  • Yeni Oluştur...