Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadıköy sahtekarları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
boşuna nefes tüketiyorsun darkrider.
ülkemizde özellikle 17 yaş altında bir orjinal düşmanlığı var.
korsanlardan bile ucuza orjinal satsalar bile bu gençliğe yaranamıyorlar.
Mesaj tarihi:
2 yil oldu korsan CD almiyorum, mutluyum.

Az oynuyorum, öz oynuyorum acikcasi. Degecek oyunlari alip, incigina cincigina kadar oynuyorum, bkz: bilimum MMORPG, Morrowind, AoE serisi, Oblivion, Unreal Tournamentlar falan

hatta gönül rahatligiyla www.sendit.com reklamini da yapayim : )
Mesaj tarihi:
benimde tavsiyem en azından çok sevdiğiniz veya çok beklediğiniz oyunları orjinal almanız.
gerisini kopya alın. :)
bide bizim gencimizde yeni çıkan oyunu hemen oynamak bitirmek gibi bir hadise var. yaf oyun kaçmayacak ki sen oyun çıktıktan 2-3 ay sonra al oyunu o zamana kadar da fiyatı bi hayli düşmüş oluyor.
mesela ben prince of persiaları yeni alacam daha.
Mesaj tarihi:
bu cd ciler döneminde hiç aldıgımdan farklı cd elime geçmedi, film alırdık el kamerası çekimi çıkardı, ön sıradaki adam kalkardı, tuvalete giderdi, bizde refleksten sinemadaki gibi kafamızı kaydırırdık görmek için.

Birde itü maslak kampüsünün program satan meşhur cd cisi vardır, 3boyutlu çizim programlarından, sonlu elemanlar analizi programlarına kadar her şey vardı adama efsane gibi bişidi üniversite hayatımızda. Hatta programı tanıtmaya gelen firma yetkilisi kopya kullanmamızı öğütlemişti tabii öğrenmek amaçlı:)

Demekki neymiş yaşasın P2P
Mesaj tarihi:
abicim, uzerine parka giyiyosun, asker yesilinden.
sonra eline bi telsiz aliyosun, bunu icine sakliyosun.
iki de arkadas aliyosun yanina, onlarda da telsiz olursa daha inandirici olur. Telsizler mumkun oldugunca buyuk olsun.

sonra gidiyosun dukkanin oldugu yere, diyosun ki ben senden gecen gun bunu almistim, arkadas da almak istiyo var mi elinde?
adam refleks olarak var diyo; telsizi cikarip 64-56 mekani bulduk diyosun ve arkadaslar gorunur bi yerden size dooru kosmaya basliyolar.
sonrasi size kalmis... ya anlasirsiniz adamlarla, coluk cocuk sevinsin diye ne kadar oyun varsa alirsiniz elinden, ya da herifler toz olur toparlarsiniz cd'leri.

veya dersen ki ben sadece hakkimi istiyorum diye, o zaman arkadasin gider konusur, der arkadasim burdan almis var mi diye. var diyince telsizi cikarip "64 56 muhtemel satici bulundu, magduru getirin" gibi bi sey dersiniz, o sirada senle arkadasin dukkana dooru kosmaya baslar, heriften parayi alirsiniz sonra vin...
Mesaj tarihi:
riglous yazini okuyunca aklima gecen sene comedy centraldaki conman geldi. adam brad pitte benzeyen arkadasiyla en kral restoranda yemek yiyip para vermeden cikmisti bi bolumde...
  • Yeni Oluştur...