Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uyuşturucu

Zephyros

Öne çıkan mesajlar

ciddi bağımlılık yapmayan uyuşturuculardan bahsediyoruz sanırm. esrar bağımlılık yapmaz ve tedavisi yoktur, yapabiliceğin tek şey araştırmak ve deniyeceksen ona göre denemek. bugun extacynin vücuduna neler yaptığını, proteinlerini yiyip kısa süre içinde omurgalarını ortaya çıkardığını, kocaman kafası ve ufacık vücudu ile ucube gibi gezdiğini bilmeyen bi insan arkadaşlarının gazına gelip denemesinden se, gidip araştırıp ona göre karar vermesi en doğrusudur. fikirlerini salakça bulsam bile bu şekilde dile getirmiyorum, daha dikkatli ol lütfen
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen sene de benzer bi muhabbet çıkmıştı ve ilginçtir, orda sanki uyuşturucu çok matah bi şeymiş gibi, delicesine savunanlar vardı uyuşturucuyu.
Ben anlamam arkadaş, rahatlamak falan. Kişisel düşüncem ama, sorunu da olsa insan, daha büyük sorunlara yelken açtırma potansiyeli olan "rahatlatıcı" yöntemlere başvurmamalı.
Kısacası, sorunum varsa (ne kadar büyük olursa olsun); düşünerek, sinirlenerek, ağlayarak, orayı buraya dağıtarak; ama sigara içmeyerek, alkol almayarak, uyuşturucu kullanmayarak aşmaya çalışırım. Kendim yapamıyosam, benim canım gibi dostlarım (aile içi & dışı) var, danışırım; bitti.
Sosyal ağlarda paylaş

kesinlikle katılıyorum, böle bişiyin savunması asla olamaz, ve asla başvurulmayacak bişi. Madem böle bi başlık açılmış, burda 100 mesajdan 1 i de olsa işinize yarayabilir. yukardaki mesajlarımlada tek anlatmak istediğim, mahallenizde top oynamıyosunuz artık, bi çoğunuz üniversitede yada hazırlanıyo. 1-0 mantığıyla yaklaşmayın hayata, bunlarda var alkolüde var esrarıda var eroinide var. hepsinin ne olduğunu bilin, ona göre tavrınızı alın, ama bilin
Sosyal ağlarda paylaş

Devletimiz, insanlar cahilliklerine kurban gitmesin, bilgi alabilsin, merak ettiklerini öğrensin diye narkotik kurumuna çok güzel ve detaylı bilgiler olan bir site yaptırmış. http://narkotik.iem.gov.tr/uvz.html Hepiniz buna bi göz atmalısınız, ki kalan eksikler içinde hemde yaşanmış tecrübeler için http://sozluk.sourtimes.org adresini geziniz. umarım yararlı bi post olmuştur. çok fazla tartışmaya gerek yok kanımca.

[ Mesaj 27 Mart 2006, Pazartesi - 21:28 tarihinde, wildpervert tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Fiziksel bağımlılıkla psikolojik bağımlılığı ayıramamaktan çıkıyor zaten sorunların çoğu.
Ona bakarsan kokainin de fiziksel bağımlılığı yoktur ama öküz gibi arar deneyen insan.
Esrar da fiziksel bağımlılık yapmasa da bir hayat tarzı haline çok kolay gelebilir.
Sigara bağımlılığı da fiziksel olarak 1 hafta gibi bir sürede bitiyor ona bakarsınız, ancak insanlar senelerce bırakıp tekrar başlıyorlar, bu bağımlılık değil midir yani?
Ayrıca pek bir çelişkilisin, önce diyorsun ki araştırın sonra güveniyorsanız kendinize deneyin, ondan sonra böyle şeyin denemesi olmaz denemeyin. Bir karar ver hangi fikri savunduğuna.
Sosyal ağlarda paylaş

1. si araştırın kendinizi hazır hissediyosanız meydan sizin dedim
2. si deneyin demedim
3. yanan bi sigarayı hayatımda ağzıma koymamış birisi olarak, uyuşturucu türevlerini hiç bi şekilde önermiyorum, burdada sizi teşvik etmeye falan çalışmıyorum. 2 sayfaya zor gelmiş bi topik ve uyuşturucu isimlerini saymak dışında hiç bi yararlı post göremedim. bende kendimce en mantıklı yolu sizlere sundum.
ha neyinden rahatsız oldun, ne anlatıyosun anlamadım, çok bilgiliyim, konuşmamı demeye çalışıyosun? yazdığın isimmlerden daha fazla yazıp, bunlarda var bunlarıda denemeyin deseydim laf etmicekmiydin? anlamadım ama daha fazla tartışmak istemiyorum, üsttetki postumda son mesajımı attım konuyla ilgili, yinede yardım edebileceğim bi nokta olursa yardımcı olmaya çalışırım
Sosyal ağlarda paylaş

Bulmak gerçekten çok kolay. Hiç alakam olmamasına aramamama ve kullanmamış olmama rağmen ben bile denk geliyorum. İşlek caddelerde yürürken kaç defa arkamdan yaklaşıp "Abi ex var ex" "LSD ister misin? İlk 3 bedava" ya da "Joint sarıyım mı?" diye geldiler unuttum. Yani artık aramaya gerek yok siz aramasanız da gelip kendileri buluyorlar sizi. İyice çivisi çıktı işin.
Sosyal ağlarda paylaş

avrupa ülkelerindede böyle bu iş.önüne geçilmez yani.yasaklasanda yasaklamasanda

içen içer engelenemez.istiyen içmek istiyen bulur.istemiyen içmez

kubar vs bende içtim bir çok kez.ortamı gelince içiiyorum yani

ama eroindi ex di hayatımda kullanmam.kullananlada muattab olmam
Sosyal ağlarda paylaş

evet arkadaşlar konuya extacy tedavisi görmüş birisi olarak başlamak istiyorum gerçekten berbat bir şeydir kendisi
ben hollandaya yerleşmemin 2. senesinde başladım biliyorsunuz extacy burada eczanelerde belli dozlara kadar satılabiliyor(burada uyuşturucu belli bir doza kadar yasal)şimdi gelelim nasıl alıştığıma..
lisedeyken ingilizce eğitim yapan bi lisedeydim amsterdamda ilk olarak katılmış olduğum bi partide özentilikten kaynaklanan bi sebepten ötürü başladım gerçekten ilk başlarda bişey hissetmedi hani la hiçbişi olmuyo modunda takılıosunuz ilk 5 10 dk daha sonra yavaş yavaş dinlemekte olduğunuz müzik hoşunuza gitmeye başlıyo bi anda oturmaktan sıkılmaya başlıyosunuz ayıp felan desenizde bi müddet sonra vücudunuza artık komut veremiyorsunuz elleriniz bacaklarınız sanki başka biri tarafından yöneltiliyormuş gibi durmadan dans ediyorsunuz insanların hiçbirisini görmüyosunuz aklınızdan herhangi bişey geçmiyor yada tepki vermiyorsunuz tek doz etkisi 8 saaat sürüyo ve yavaş yavaş kaslarınızda bi ağrıma hissediyosunuz şayet evdeyseniz şanslısınızz son dakikalarda yatağınıza gidecek kadar dermen bulursunuz yoksa olduğunuz yerde kalakalırsınız hani bazen insanın ayağı karıncalaşırda yürüyemez haale gelir ya işte onun tüm bacaklarınızı kaplladığınızı düşünün ööle bişi ve uyanma süreniz yaklaşık 14 saati buluyor ve bu süre zarfında hiçbire tepkiyle uyanamıyorsunuz..size tavsiyem bi kereden bişey olmaz laflarına asla kanmayın gerçekten bi kereden çok şey oluyo ve aşırı bağımlılık yapıyo bu ertesi gün ya bidaha içmem abi tööbe hertarafım ağrıyo diyosunuz aradan bi 5-6 saat geçince terleme huysuzluk sıkıntı baş gösterio ve gene bu pisliği almak istiyosunuz aklınıza hep bu son bu son bi daha almiicam diyosunuz ama maalesef ne ilk vede ne son oluyo daha sonra benim bu durumumu fark eden okul yönetimi beni tedavye gönderdi ondanda size kısaca bahsedeyim bildiğiniz bi odaya kapatıyorlar sizi bende bazı zamanlarda artçı krizler gözlenebildiğinden benim odada ben vede sünger duvarlardan başka bişi yoktu normal seyirde dozu azaltılmış ex veriyolar rahatlıyosunuz sonra sizi bi odaya kapatıyolar ve izlemeye başlıyolar ertesi gün biraz daha biraz daha ben ilk günlerde çok saldırgandım aradan 1 ay geçti ve ben tamamen bağımlılıktan kurtuldum ama yediğim serumlar kafamdaki dikiş izleri bana bu acı hatıranın izlerini bıraktı şu anda bağımlılıktan kurtulalı 4. yıl oldu herşey yolunda tek sorun ev alamamam ama olsun ben hayatı seviyorum ama şunu unutmayın bu madde asla sigara gibi kendiliğinden bırakacam denildiğind ebırakılmıyo sadece kendinizi kandırırsınız sakın başlamayın bi kereden çoookk şey oluyo ...
Sosyal ağlarda paylaş

Uyuşturucudan kastınız nedir abi?Xtc,Esrar(türkçesi veya lise dili dalga,ot,mal,pafküf,yaprak) bunlar bagımlılık yapmıyor bu narkotigin kendi sitesindede yazıyor 1kere deniyip te eroin gibi krize mrize girmiorsunuz nerden bulunduguna gelirsekte orası sana kalmıs cevren ile alakalı demekki bu kadar illeş dencek bi okuldaysan gidip yakın bi dostuna mesela sorsan veya orda kokusmus bı elemenaa yada muhakkak bildigin sürekli hap,ot muhabbetı yapan bi eleman vardır ona sorsan kardesım kankim nassın iyimisin bize dalga,pıt falan lazım desen hemen atlarlar ztn ama benim tavsiyem her zaman icin kullanan ve sürekli böle ortamlarda bulunan insanlarla yakın mesafede durmayın ve muhatap bile olmayın bu konularla ilgili yazdıklarım sadece bi bilgi olsun diye hani cok heves edip 1 - 2 kez yutmus varsa ki kesin vardır burdan arkadaslar bidaha denemeyın derım denıyeceksenızde abartmayın 5 ayda 1 kezmı yapıorsunuz yılda 1 kezmı yapıorsunuz her hafta her cluba gittiginizde falan yapmayın işte o zmn bagımlılık derecesi geliyor ve hercales arkadaşımızın dedigi gibi bagımlı oliorsunuz bi nevi ki bu her madede olur yani sonucta bünyeyi alıştırıyorsun.Fakat eklemek istedigim bir not daha var Hollandadaki uyuşturucu nasıldır bilemem ama burdaki haplarda 2 çeşit oluyor 1.si MDM yani sürekli oturuorsun ve seni kimse tetikleyemior yada kimseyi tınlamıyorsun sürekli öle kendi kafanı kendin yasıorsun 2.si ise SPEED yani doping gibi olan etkilidir bunu kullandınızda kendinizi kuş gibi hissedip 3-4 saat aralıksız dans edersiniz falan koşarsınız duramazsınız yerınızde genelde türkiyede % 50 mdm , speed karışık olur (icindeki maddeler) bunu söliyim yani hic iyi bir nalet degil öle yutunca hemen dans edicem havasına da girmeyin her insanda aynı sonucu gosterdigi ispatlanmamıstır ayrıca bu uyuşturucudan aldıgınızda gözbebekleriniz kocaman olur hani kalbi duran bi insanin gözlbebekleri nası kocaman oliosa bundada öle olur ve kimisi eyer kusmayıp midenizi fazla sıkmayıp su icip ertesi güne temizletebilirseniz ve sıksık tualete girerseniz geçer fakat kusup tualete girmemezlik edip kalırsanız ertesi güne kalır ve göz göze geldiginizde anneniz babanız size cok güzel bi sekilde biyere cekip hesap sorabilir.bunlar benım sıze sadece bir bilgi olarak yazdıgım bırsey bende yaklasık 5-6 kez bu boku tattım ama profesyonelce ve bunu adan zye kadar bilen insanlarla denedim o yüzden 5 kere kullanmıs olsam bile 100 kez kullanmıs ınsandan belki daha büyük bi tecrubeye sahibimdir sormak istediginiz baska sorular varsada buyurun.

[ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 22:47 tarihinde, whissinn tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Uyuşturucu, Madde bağımlılığı hastalığının bana göre 2 ana nedeni vardır.

1ci Neden Dahabi haklı görülebilecek (Ki sorunlardan kaçıyormuş gibi yaparak Sorun üstüne sorun yığmanın hakkı nedir orasıda tartışılır.) Çaresizlik, Dünya sorunlarının insana büyük gelmesi, Kaçış için madde bağımlılığı.

2ci Neden. Çok tehlikeli olanı Merak..

Merak çok tehlikeli çünkü her kesimden, kültürden insanı vurabilen bi silah. En güçlü kurşunuda ''bi kereden bişey olmaz.''
Şimdi baktığımız zaman bi kereden değil çeyrek kereden. Hatta madde bağımlılığı Hastalığına tutulmuş insanlarla aynı çevrede bulunmaktan bile bişey Olur..
Çünkü bana göre Madde bağımlılığı Bulaşıcı bir hastalık. Özellikle arkadaşlar arasında kolayca bulaşabiliyor.
Sanmıyorum bi Ex alayımda öyle çalışayım şu sınava, yada Kokain almadan televizyon izlemem diyen insan olduğunu.
Baktığımız zaman bu hastalığa tutulma işi neredeyse herzaman bir ''arkadaş'' yardımıyla oluyor. Hiçkimseye havadan esipte damarına batırmıyor şırıngayı.
Ama ne şekilde bulaşırsak buluşalım sonuç aynı.

Merak Leads Neden 1 bkz içtikten sonra: Çaresizlik, Dünya sorunlarının insana büyük gelmesi, Kaçış

Sonrasındada Her iki nedende Leads: sana ölüm çevrene üzüntü.
Sosyal ağlarda paylaş

@whissin yanlıssın dostum hepsi ayrı sekilde insanın bilinçaltında ve fiziksel olarak bunyesinde bağımlılık yapar ornegin ben okula ilk geldiğimde esrar denedim cunku hayatımda herseyi 1 kez denemek gibi bir sozum vardı birisine ve denediğimde pişman oldum cunku ottur gunahı yoktur deselerde inanma aynı ortam kuruldugunu duydugunda elin ayağın titreyip gidip gidememe konusunda beynin kendi kendini yemeye baslıyor.Ve bırakabilmemin tek nedeni yine cok sevdiğim bir arkadasım beni ne halde oldugumu anlayıp o ortamdan ayırdı 3 aydır temizim ama bazen aramıyor da değilim anlayacagın bağımlılık yapmas diye birsey yok isterbilinç altında ister fiziksel olarak seni etkiler zaten threadi acmaktaki amacımda buydu acaba birtek bende mi boyle bir olay var yoksa baska insanlarda mı aynı durumda mıdır diye bu arada okulun gercekten buyuk bir kısmı içiyor sansasyon yaratıp millet post atsın diye yazmamıstım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...