SoulCube Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Romantik komedi türü filmlerden birisi daha.Tabi buı tarz filmleri boş zamanınızda sıkıldığınızda falan seyretmenizi öneririm.İzlediğiniz süre zarfında siiz hep çikolata yemiş gibi mutlu tutan filmlerden işte. 2003 yapımı film 100 dk.başrolündeki kız tatlı bişey ama ilk defa gördüm. spoiler vermiycem.Gg... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 hakkinda yazicak kadar hosuma giden bir film degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 eh orası öyle aslında.dün izlemiştim bakiim açan varmı dedım yokmuş hatırlatmak mahiyetinde açtım.senaryyo zaten ezbere bişey.dediğim gibi boş zaman eğlencesi bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Bariz erotik film ismi bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 onu sen daha iyi bilirsin penti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 çok iyi bir film değil kanımca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Alicia Silverstone'un filmi olan mıydı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 yok o başka burdaki başroldeki kız Amanda Bynes [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 18:53 tarihinde, SoulCube tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar