Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Comandonun yanında Ek Skill?

theCio

Öne çıkan mesajlar

Ya evet bi turlu karar veremedim Sindik
Master Marksman iz
Unarmed ı da bitirdik
Master comando olduk deyelim ne aliyim yanında bi yardim

Ben Master Brawler la First aid i bitirmeyi dusundum Yetiypo skill pointte Sizce Napiyim bi sizinde gorusunuzu aliyim??[hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr:

Icq=101549659
Sosyal ağlarda paylaş

weaponsmithte olabilirsin

munitions ve weapon crafting techniques skillerini master yapabiliyosun hatta 18 skill pointte kalıyo

novice medic olmana yeticek kadar yani :)

dedigim weaponsmith skilleriyle kendi grenadelerini yapabilirsin
bosuna para vermemis olursun ( WSler baya para aliyo grenadeler icin )

ama bu dediklerimi alirsan scout-explorationa skill puani kalmaz
o zamanda dagda bayırda gezerken yarım saatte tepe tırmanmakla ugraşırsın

yani bulursan guzel bişey banada haber ver :) ( bende bunların arasında takıldım kaldım ne seçicegimi halen bulamadım ama aklıma gelen seçenekler bunlar)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...
Sosyal ağlarda paylaş

slm millet şu and eclipse te arna ve sad ile beraber oynuyorum commando da bayağı ilerledim denilebilir. commandonun yanina ek skill olarak biraz teras kasi nin ranged ve melee defence veren skillerini dusunuodum ama 1 2 akşamdır bestine e yapılan raidler bu fikrimi deiştirmeye yetti.
Öncelikle commando ile ch pek tavsiye etmem, çok güçlü olursun özellikle pve de bende eski ch gunfighterim yavas yavas commando ya ceviriyorum su anda. Sorun 1 commandonun savasa yaninda 1 petle katilmasinin pek mantikli olmamasi.

pvp de commandolar eger karsi tarafin akli yerinde ise ilk hedef oluyor genelde cunku cok kuvvetli support karakterleri. Gecen gun savas sirasinda karambolden yararlarlanip imperiallarin icine dalmayi basardim 1 flame cone ile en az 5 kisi ve yanlarindaki atst alevlendi.. daha sonra 3u filan incap oldu zaten atst de nerdeyse burn damage dan yarya kadar indi. sonucta 1 commando yakin mesafede gercekten cok tehlikeli olabiliyor. Su anda pvp de beni en cok zorlayan unsur knockdown, blind ,dizzy gibi efektler bunlara karsi korumasi olan skill tree de pistoleer yada teras kasinin bir skill treesi.. pistoleer treesini almakm daha mantikli geliyor cunku commando orta ve uzak mesafede special heavy weapon kullanmadiğı zaman biraz zayıf kalıyor. bir miktar pistol becerisi orta mesafedeki etkinizi arttirabilir( fanshot oldukca kuvvetli).

bunlarin yanina biraz da medic alirsan kendi basinin caresine bakabilirsin. artan puanlarla karakterime biraz scout alicam hizli tepe tirmanmak icin ama sart deil ve bu 24 puan daha hayirli islere kullanilabilir.

ohaa amma uzadı :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Vanthoi, 14 September 2003 00:20 tarihinde demiş ki:
slm millet şu and eclipse te arna ve sad ile beraber oynuyorum commando da bayağı ilerledim denilebilir. commandonun yanina ek skill olarak biraz teras kasi nin ranged ve melee defence veren skillerini dusunuodum ama 1 2 akşamdır bestine e yapılan raidler bu fikrimi deiştirmeye yetti.
Öncelikle commando ile ch pek tavsiye etmem, çok güçlü olursun özellikle pve de bende eski ch gunfighterim yavas yavas commando ya ceviriyorum su anda. Sorun 1 commandonun savasa yaninda 1 petle katilmasinin pek mantikli olmamasi.

pvp de commandolar eger karsi tarafin akli yerinde ise ilk hedef oluyor genelde cunku cok kuvvetli support karakterleri. Gecen gun savas sirasinda karambolden yararlarlanip imperiallarin icine dalmayi basardim 1 flame cone ile en az 5 kisi ve yanlarindaki atst alevlendi.. daha sonra 3u filan incap oldu zaten atst de nerdeyse burn damage dan yarya kadar indi. sonucta 1 commando yakin mesafede gercekten cok tehlikeli olabiliyor. Su anda pvp de beni en cok zorlayan unsur knockdown, blind ,dizzy gibi efektler bunlara karsi korumasi olan skill tree de pistoleer yada teras kasinin bir skill treesi.. pistoleer treesini almakm daha mantikli geliyor cunku commando orta ve uzak mesafede special heavy weapon kullanmadiğı zaman biraz zayıf kalıyor. bir miktar pistol becerisi orta mesafedeki etkinizi arttirabilir( fanshot oldukca kuvvetli).

bunlarin yanina biraz da medic alirsan kendi basinin caresine bakabilirsin. artan puanlarla karakterime biraz scout alicam hizli tepe tirmanmak icin ama sart deil ve bu 24 puan daha hayirli islere kullanilabilir.

ohaa amma uzadı :)

Kutluyorum seni :),bir çok gördüğüm rebel bu olayları covert bug kullanarak yapıyor.PvP de düşmanına saygı göstermezsen zaten ne zevki kalıyor pvpnin.(yani bug kullanmama vs vs)[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elesso, 14 September 2003 00:38 tarihinde demiş ki:
commandonun kesinlikle nerflenmesi gerek,ve eminimki nerflenicektir.[hline]Eclipse:Eive Ikeste

o zaman atstyi de nerfleyelim. oyunda askeri bir meslege ait olan tek profesyonun da damagesi yuksek olsun biraz artik. sw evreninde - filmlerde - herkesin elinde carbin, pistol var. onlar eger carbineer pistoleer smuggler ise, oranin comandosu da buranin comandosu. indirecek tabi.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

Iyide adam commando hayatı boyunca egitim almis,(muhendis ve rp evet ilginç biliyorum :)) pistoleer,bh,rifleman vs'den cok daha fazla dmg vermesi normal.Sonuc olarak 1 hafta oncesine kadar commandolar surunuyodu, bırakında birazda onlar hukum sursun...[hline]Muhendis A'ab Novice Pistoleer,Novice CH at Eclipse
Wolith Wannabe Commando at Ahazi
Sosyal ağlarda paylaş

bende commando oldum,sadece flame throwerda ilerlicem, yanina master medic, combat medigin poison ve deease atma skillerini ve doctorun poison ve desease iglestirme skillerini alacam 7 skill artiyo ondada novice tk var zaten , 1 skill point bosa gidiyo ama olsun,[hline]Eclipse'deyim, nick Osci.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...