RedallHoor Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Ne yapmalıyım yakında gelip konuşucak o zamana kadar bi laf bulmalıyım kızın arkadaşlarından beni sevdiğini duydum öğrendim konuşmak istiyormuş açılamıyormuş ama bi kız arkadaşım var haliyle onun isteğini geri çevireceğim ne diyeyim arkadaşlar Ama kırmadan kırıcı söz olmadan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 LF1M 4 seviyeli iliski de, sonra kiza invite gonder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 sen ne kadar kirici olmamaya calisirsan calis, zaten kirilacaktir red cevabini duyunca. kirilmamasi icin yapabilecegin birsey yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 ben ters anlamisim konuyu, o zaman kkthxbye demen lazim, ustune gg ekle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 ggyi sonra soyle. pwned! hahaha de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Yanında bi kız arkadaşınla samimi ol. Ha, hakaret falan olmaz ama kırılır yine de. Ama sana değil kendi talihine kırılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 kiz arkadasi varmis zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 ya kırmadan solesen noolucak.reddetmenın ıyısı kotusu mu olur?kız arkım var ama sımdılık bı reddedıyım senı sora bakarız mı dıcen.kırmadan ne demek??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Sınıfta sürekli kız arkadaşımdan bahsediyorum başımın bağlı oldugundan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Hiç değmez kız milletine ayarla gitsin. "Fazla mal göz çıkarmaz." atalarımıza güven sen : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 `tesekkurler. kaydettik bilgilerinizi. biz sizi arariz.` de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 party dolu simdi, sonraki runda invite atarim ben sana de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 benimle çıkar mısın de.. o balıklama atlar belki.. sonra ahahhhahahaha şaka yapmıştım senle mi çıkıcaam ııyyy yap... bakalım noluo...(kırılmaz canım nie kırılsın ki?? :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 vay anasini cusse genis bence ikisini tasir, neden olmasin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 redal ne bu çekicilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Operasyon olumsuz hatta baya bir olumsuz şekilde sonuçlandı konuşmayı yazayım... Sabah 8:30 da dershaneye geldim kimse yok.. 10 dakka sonra malum kız ve onun arkadaşı geldi... Ben oturuyordum biraz konuştuk 3 kişi beraber sonra kız geldi ve bana çok farklı cümleler kuruyorsun çok farklı bir konuşma stilin var dedi.. Bende ne demek o sizin kendi iç farklı cümle kuruşunuz dedim.. Ardından çok esprilisin dedi.. Malum kızın arkadaşı ben kantindeyim siz konuşun dedi çıktı.. Kaldık başbaşa.. Biraz muhabbetten sonra kız sana bişi söylemek istiyorum dedi.. Tabi söyle dedim.. Kız durumu anlattı benden hoşlandıgını söyledi uzun zamandan beri bu duyguları taşıdıgını ama dışa vuramadıgını söyledi... Bende ''işte aptal ben'' - Bak benim bir kız arkadaşım var ve onu çok seviyorum.. - biliyorum - ee biliyorsan hatice ne yapabilirim - ben seni istiyorum - hatice ben seni isteyemem özür dilerim - özür dileme - ne dileyim - beni dile - hatice lütfen böyle konuşma - ömer lütfen bi şansım yokmu - hatice iceberg in içinde bir kibrit tanesinin yanabilme şansı kadar az seninki - iceberg ne - boşver ( Bu sırada kız o kibrit tanesinide kırdı) - Bak hatice bir birlikte olamayız ben Feyzayı seviyorum - Ömer lütfen en azından bi deniyelim belki feyzanın yerini fazlasıyla doldururum - Hatice gözünü seveyim neyini dolduruyorsun kız bi yere gitmedi feyza zaten benim - Öylemi? - Öyle - Eminmisin? - Hatice ebenin ........................... die cümleye başladım kızda 2. dersten sonra dershaneden kaçtı biraz ağladı duygu sömürüsü felan Anlıyamadıgım Eskiden kilom yüzünden işte bi kız arkadaş bulamıcam tribine girerdim gerçi bu tribi pekde kafama takmazdımda.. Şimdilerde ne oluyor dünya tersine dönüyor ŞİŞMANIM BEN GÜZEL ARKADAŞIM :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 iceberg ne ??? wtftf!!! kaç kaç uzaklaş ordan!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 salata bilmiyomusun a aaaaa löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Hatice destek hattı istiyorum acilen! Iceberg nedir bilmeyen Hatice kalmasın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Zhuahuahuahuahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Kazonva Redall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 diyalog güzelmiş arşive eklemdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Redall ya karizmatik kişilik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Dersaneye gidiomuşsunuz işte diycektin " Bu senin için önemli 1 sene ben sana engel olmak istemiorum öss den sonra görüşürüz felen blah blah" Geçen arkin dogumgününde 1 kizla taniştim 2 kere buluştuk 1.de 4 saat mezuniyette giyceği kiyafeti anlattiği telefonda resim felen çekmiş bazi kiyafetlerin o derece yani. 2. görüşmemizde de yaptircaği ayakkabiyi anlatti ondan sonra 3. buluşma olmadi zaten :) Sebep olarakta yukardakine benzer şeyleri söyledim, ilk başta yok mok birşey farketmez zaten çalişmiorum dedi ama telefonlarina cvp verceyince aramadi 1 da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 BÖH!!!iceberg ne öyle mi?güzelmiş:):):):):):):):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar