-Nae Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Fenerbahce 0 - 0 Malatyaspor İlk Yarı Bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Yürü be Malatya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 malatya 25 tane atar yetmez uzatmalarda 10 tane dah atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 17-0 Alırız. 7 tane Tuncay 9 tane Nobre 1 tane alex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Fener akın akın geliyor. 2'dir çizgiden cıkartıyorlar.... [ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 20:12 tarihinde, -Nae tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Mehmet yozgatlı dakika 65.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 bulent futbolu biraktigindan beri ligin en cirkef futbolcularini fenerbahcenin brezilyalilari olarak 4 une veriyorum nobre daha 5-6 hafta once yaptirdigi penalti yuzunden kerem'e haftalarca elestirildi 5 dakika once ayni halti yemeye kalkti, fener taraftari cildirincada alex vs. de ayni sekilde kendilerini yere atmaya fln basladilar sirf taraftarin hakeme yuklenmesi icin ve isin komigi hakem hicbir kendini yere atana kart vermedi fener gol atti bu arada mehmet yozgatli 1-0 dk 65 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Ulusoy istifa ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 dk:90 Alex 2-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 alexin golüyle 2-0 fenerbahçemiz maçı almıştır. Malatya 32850252 tane gol atçak diyen elemana selam ediyor "öptüm jnms" diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 işte böyle her sene böyle selçuğa böyle ... büyük takımsan çıkıp hakemide yeneceksin karı gibi aglamayacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Evet Malatyada GG. Sıradaki =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 satılmış maç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 fener golü atınca ağlayan bayan taraftarın gözyaşlarına kurban olun siz peh :) işte taraftar işte şampiyon! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Valla o kadını görünce be bile bi hoş oldum,işte taraftar,işte şampiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Muhahaha malatyayı yendiniz barcelona'yı değil ağlamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 bunu diyen denizli de 1 gol yiyince hakemler sole fb i sampiyon yapıcaklar illa ühüüüü diye aglayan adam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 hakemi yenen siz değil biziz bunu da düzeltelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 öeh toggie öeh yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 ya şimdi malatya maçında hakemin hangi ciddi hatasını siz bahane ediyosunuz da hakemi de yendik diyebiliyosunuz anlamıyorum. siz baştan sona gs nin tüm lig maçlarını seyredin gs nin aciz haline sevinmez, berbat bi ligimiz oldugu için üzülürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 ne 90dk izlicem ankaragucu macının son 3dk sını seyretsem yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 tek maç yani. ok ok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Ya GS maçında Hakem rezaleti ile Galatasaray kazandı.. Bu maçtada hakem rezaleti ile galip geldik.. Stadtaydım cidden çıldırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Fakir Fukara edebiyatı ile nereye kadar cimbom.23 Nisan herkes görecek 52.000 kişilik şovu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 ya tamam boş yere kavga etmeyelim. bi de artık sıkıldım her başlığın altında gs-fb kavgası oluyo. sadece başlığın konusunu konuşursak daha memnun olucam. ben maçı izlemedim ama radyodan dinlediğim kadarıyla pek kritik hatalar vermedi hakem. ya da ben duymadım oralarını. bizim maçta hakem hem denizli hem de gs adına felaketti. yani biz hakem sayesinde falan kazanmdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar