eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 punkbuster ın sitesine girdim ve ne işe yaradığını okuyayım dedim.. PB Admins can also manually remove players from the game for a specified number of minutes or permanently ban if desired Türkçesi: punk buster adminleri belli bi zaman yada geçiçi ban ile oyuncuları oyundan silebilir.. herhalde gm lik kalkıyor.. PB Admins can request actual screenshot samples from specific players and/or can configure the PB Server to randomly grab screenshot samples from players during gameplay adamlar sizin monitörünüzden screen shot alabilecekler.. yani ellerinde kanıt da olabilecek yaptığınız illegal olaya karşılık Frequent status reports (highly encrypted) are sent to the PB Server by all players and the PB Server raises a violation when necessary which causes the offending player to be removed from the game and all other players are informed of the violation bu pb adminleri online olmasalar bile hile yaptığınız zaman server a rapor edileceksiniz.. ve ban yada uzaklaştırma alıcakmışız.. yada oyundan karakter silinecek ve dier oyuncular bundan haberdar edilecek.. tam ing den Türkçeye çevirmeye kasmadım genel hatlarıyla anlatmaya çalıştım.. Sürc-i lisan ettiysek affola =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
v1ct0r9__j Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 :D (aynen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 super! hersey guzel olucak galiba :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 1325i yüklüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 wauw k2 nin yapamadigini PB yapabilcekmi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_WeLi Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 inşallah.. o günleri görürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 ins olur böyle birşey aslında oyun premium lu ve bugsuz olsa çok kişi oynar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Bide lag'ı kaldırsalar çok daha ii olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enaksis Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 vallaha amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 eet pre li olmasini bende istiorum en azindan adamlar dupe yapmak icin n00b charlar acamazlar n00b fazla olmas hersey daha bi gusel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 bu tarz bir sistem olursa ayda 50 ytl vermeye razıyım ve helal olsun da derim ! ama bence cok uzak herkezin istegi su oyunu oynayan bu tarz bir sistem 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 PunkBuster otomatik olarak oyunda hile yapanlara ban atıcak o zaman çünkü COD veya BF oynarken hile yapmaya çalışınca direk olarak ban atıyor punkbuster gelirse oyun süper olur walla kimse ne kosp nede koxp gidi programlar kullanır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 wow gibi yapsınlar cd li olsun noob carlar olmasın aylık ucreti olsun jail olsun cezalandırılsın kufur edenler vs ... babashoperlarda gay olsun o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 @eMrE_uLTrAsLAn Doğru çevirmişsin kafanı yorma xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qaso Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 bu oyunu yapanalar niye bı kadar cok buga va hileye acık hazırlamışlarki... bence tek sebep tüm serverların "japko" gibi olması admiler parayla koxp satacak falan... 1325. patche rağmen oyun hala buglara ve hilelere acık punkbuster umarım bişiler yapabilir ama oyunun kendisi sakat onlar napacak ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 yapacaklarını sanmıom ama hadi inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 başladımıki bu olay? Az önce oyuna girdim. Irene online gibi bi mesaj çıktı. [ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 17:28 tarihinde, Usko tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 @Usko ; o yazıyı o yazar ve gider takma kafana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 sonunda kendileri iki elleriyle bi işi beceremediklerini anlayip profesyonel yardim istediler dicem ama.. gene hiçbişi farketmicegine adim gibi eminim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Eger PunkBuster ßu işe Girerse Oyunda ßirşeylerin Değişeceğini Düşünüyorum.. Çünkü Bu işi profosyonel olarak yapan ve iyi yapan PB Gibi Bir Grup İsimlerinin Başarisizlikla Anilmasini İstemez Ve Ellerinden Geldigi Kadar İyi Yaparlar.. [ Umarim.. ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Pb profesyonel bir firmadır ben bu işin üstesindende kalkıcaklarına inanıyorum.Pb işimiz sana kaldı walla xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 36541685498484 tane , kolay yönden köşeyi dönmek isteyen playerı hiçbirşey durduramaz :) pb hs bahane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 ya şimdi bu grup geldimi geliyomu ne zaman geliyo bide bu grup köşeyi dönmek isterse. İtem satışları felan :) Karakterini açtırmak için şu hesaba para yatır felan ::) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar