fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Bole bir karakter acmak istiyorum.Fakatkarar veremedim.Necro/ele yoksa elem/neccro mu? Bide element buyulerinde water a uzmanlaşmayı düşünüyorum.Siz de bir tavsiyede bulunursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 yeni basliyorsan oyuna water skillerle ilk baslarda yapamazsin,elementalist ler ilk baslarda karisik baslarlar fakat sonradan fire olmak zorunda kalirlar cunku en cok skill fire magic den aciliyor(*başlarda).Sonradan water olabilirsin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 hımm anladım.Peki necro/elent mi element /necro mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Şimdi şöyle bir şey var. Elementalist primary seçersen energy regeneration un daha fazla oluyor, Necro seçersen de armorun daha yüksek oluyor. Elementalist'in primary skill'i maksimum enerji yükseltirken Necro'nunki de yerdeki cesetlerden enerji çalmanı sağlıyor. Ona göre seçim yapmak en güzeli. Ha ben E/Me seçerim o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 önerileriniz için teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 said: Elementalist primary seçersen energy regeneration un daha fazla oluyor, Necro seçersen de armorun daha yüksek oluyor necro icin yazdigin dogru fakat elementalist,necro,monk ve mesmer lerin energy regeneration lari aynidir.Sadece elementalist daha fazla energy e sahip diger class lara gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 ayrıca armor ratingleride aynı sanırım hepsi 60 sadece classına göre ek armor var mesela elementalistin armor'u 60 armordur. ama 4 farklı armor tipi vardır Fire'ye karşı +15 armor, watera karşı +15 armor falan. ama mesela monk'un armoru 60'tır ama +10 fiziksel hasara karşı, +5 elemental hasara karşı şeklinde değişik zırhları var ama temel sayı hepsinde 60. rangerlarda 70 warriorlarda 80 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 O zaman necronun primary class olarak acmanın pek bir mantıgı yok.Ozellikle pvp de.Elemental de hem primary ozelligi daha iyi hemde bi kac buyusu var.Armor da eşit olduğuna göre her halukarda elemental primary olması daha mantıklı.Bilgiler için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Necroda guzel elemantalistte. Pve de fire nuker elm. olup kolay grup bulabilirsin.Bazi zor missionlari yapabilmek icin iyi gruplara ihtiyacin oluyor. Gvg leri genelde seyrediyorum. Observledigim gvglerin 90% ninda takimda bir elm. oluyor oda genelde savastan alakasiz flag runnerlik yapiyor. pvp icin ben sahsen nec/mes oneririm. degen, direk dmg vermekten den daha iyi bence. Aslida bende elm. / necro build yaptim ortamda iyi bir monk yoksa is yapiyor. hata yaziyim buraya, blood 12 eng. str 8+1+1 fire 10 Vampiric Gaze heal+dmg Life Siphon heal + deg. Life Transfer heal + deg Incendiary Bonds 60 dmg set in fire 2 sec. -7 deg. Immolate 35 dmg set in fire 2 sec. - 7 deg awaken blood +2 blood auro of rest. heal res sign bence guzel bi build oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Yazın oldukca işime yarıyacak tesekkurler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Pvp de monk un yanına ne alınırsa daha çok işe yarar onu çok merak ediyorum. Genelde gördüğüm kadarıyla Mo/Me çok tercih ediliyor ama Mo/E i de önerenler var. Bu ikisi arasında hangisi daha iyi (pvp de)? Tek monk un olduğu bir grupta hangisi daha çok iş yapar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar