Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fotoğraflarım

jacabo

Öne çıkan mesajlar

şimcik bu işte yeniyim hem boyle bı konu acıyım dedım ilerde cekmiş olduklarımıda tek konu ıcınde toplarım yorumuzu alırım hemde bu sayede kendımı gelıstırırım dıye dusundum şimdilik bi tane koycam taratmıs oldugum 1 tane var adam akıllı ilerde daha fazlasını ve iyilerini koymak dileğiyle :)

Yolumuz Uzun

edit:duzelttim =)

[ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 00:39 tarihinde, jacabo tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

• 10 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
dikkat edersen tam siyah beyaz değil sepya denilen bi rengin tonları. yeni coğu dijital makinede var bu özellik, manual makinelerde filtrelerle veya baskı sırasında kağıt/renk ayarıyla yapabilirsin. photoshopta ise image > adjustments > hue/saturation dan oynayarak elde edebilirsin, tam sepya renginin değerlerini bilmiyorum ama sarının düşük saturationlı değerleriyle oynayarak bulabilirsin sanırım

[ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 20:53 tarihinde, Aegean tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

cok pardon öyleyse. onları photoshopsız yapmanın yöntemi yok diye biliyorum ben. photoshop da şöyle yapılabilir. renkli bi fotoğrafını cekersin sonra renklerin kalmasını istediğin yerleri düzgünce seçersin(lasso, magic wand, path vs vs. şahsi düşüncem en düzgünü üstünde en cok kontrola sahip olduğun pen toolla hazırlanan pathler) ardından ctrl+shıft+ı ile invert selection yaparsın ve kalan yerleri önce desaturate(image > adjustments > desaturate) yaparsın ardından gerek görülürse birde levellarıyla(image > adjustments > levels) oynayarak ışık değerlerini değiştirirsin biraz

[ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 22:47 tarihinde, Aegean tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...