jacabo Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 şimcik bu işte yeniyim hem boyle bı konu acıyım dedım ilerde cekmiş olduklarımıda tek konu ıcınde toplarım yorumuzu alırım hemde bu sayede kendımı gelıstırırım dıye dusundum şimdilik bi tane koycam taratmıs oldugum 1 tane var adam akıllı ilerde daha fazlasını ve iyilerini koymak dileğiyle :) Yolumuz Uzun edit:duzelttim =) [ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 00:39 tarihinde, jacabo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 vooo ben cok begendim:) harika olmuş ellerine saglik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 guzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 bayıldımm=))) siyah beyaz yakışmış=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 o karsidan gelen araba atmosferi biraz yikmis gibi geldi bana ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 dayı bu resim aşmış ya sevdim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 adamın uzerinde gittigi şey daha atmosferik olabilirdi, bir bisiklet mesela. ha bir bisikleti tam arkadan çekmek çok estetik olmayabilir ama ufak bi açıyla o da gider. [ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 11:14 tarihinde, elvyn tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 ben o bir engelli arabası olduğu için çektim zaten bisiklet olsa benim dikkatimi o kadar çekmeyecekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 görüntü olarak soyledim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 olmaz jacabo adamdan rica ediceksin ayaklanıcak bir bisiklet alıp sana poz vericek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 hoş bir poz olmuş. ama kontrastı biraz daha düşük olsa daha güzel olurmuş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 aquila ya katılıyorum ama yinede süper olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 paso üst kısma baksam süper de araba çok çok hafif bozmuş atmosferi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 yeni fotograflarimi buraya koycam ama simdilik burdan ulasabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 burayada simdiye kadar cekmis oldugum fotograflari koymaya basliyim goruslerinize muhtacim efenim ... s.01 Chocolate Beauty Delicious 33.01 ekliycem yavas yavas =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 e yokmu yeni bişeyler ? görmüştük bunları tembelherif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Love Over Rorschach ruined I like it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 hepsi de hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Meric v.02 Yine Yalnizim Lonely Yuvarlak mi ? Kredi Karti Geciyor mu? sevdigin icin ... 23.05 v2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Yalniz[ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 23:18 tarihinde, jacabo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 ya ben o siyah beyaz resimlerde o kırmızılığın veya renk vermenin nasıl yapıldığını hep merak etmişimdir Photoshoptada denedim de pek olmadı Nasıl bir yol izliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 dikkat edersen tam siyah beyaz değil sepya denilen bi rengin tonları. yeni coğu dijital makinede var bu özellik, manual makinelerde filtrelerle veya baskı sırasında kağıt/renk ayarıyla yapabilirsin. photoshopta ise image > adjustments > hue/saturation dan oynayarak elde edebilirsin, tam sepya renginin değerlerini bilmiyorum ama sarının düşük saturationlı değerleriyle oynayarak bulabilirsin sanırım [ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 20:53 tarihinde, Aegean tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Bi önceki sayfadaki s/b fotoğrafları kastetti sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 cok pardon öyleyse. onları photoshopsız yapmanın yöntemi yok diye biliyorum ben. photoshop da şöyle yapılabilir. renkli bi fotoğrafını cekersin sonra renklerin kalmasını istediğin yerleri düzgünce seçersin(lasso, magic wand, path vs vs. şahsi düşüncem en düzgünü üstünde en cok kontrola sahip olduğun pen toolla hazırlanan pathler) ardından ctrl+shıft+ı ile invert selection yaparsın ve kalan yerleri önce desaturate(image > adjustments > desaturate) yaparsın ardından gerek görülürse birde levellarıyla(image > adjustments > levels) oynayarak ışık değerlerini değiştirirsin biraz [ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 22:47 tarihinde, Aegean tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar