DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 [FUNCTION elven] IF !(0==1) VAR.LANGUAGE=Elven VAR.NEWTRANSLATION=01 TRANSLATE= SAYUA=038a 03 0 eng SERV.ALLCLIENTS ELVEN_aux= VAR.MESSAGE= SYSMESSAGE=Elfce "" dediniz. ELSE SYSMESSAGE=Elfce konusamazsiniz. ENDIF [FUNCTION ELVEN_aux] IF !(0==1) && () && !(==) SYSMESSAGE= elfce "" diyor. ELSE ENDIF bunu sadece tek bir ırkın yeteneği olmasını istiyorum ama yapamadım..sadece rengi mesela 00652 yapıyorum olmuyor. IF SRC.COLOR 00652 koyuyorum başına olmuyor. yardım edebilirmisiniz?[hline]Diadan Locke Blessin' You All!! [Bu mesaj canbir tarafından 13 September 2003 15:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdallol Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Koçum Bide Seni Tınlayan olsa :)[hline]I Can dedicate all sexy ladies :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 acelesi yok.sadece eğlence için ewde kendim oynuorum elan kapalı olduğu için..koçum[hline]Diadan Locke Blessin' You All!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 ups[hline]Diadan Locke Blessin' You All!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 anneee yardıımm!!!!![hline]Diadan Locke Blessin' You All!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Bu banada lazım Ama benim isteğim mesela orc ırkı ya adam ne yazarsa yazsın mesela hade beyler öptüm yazıyo ama charın üzerinde direk orc ca yazacak yani .orc selam beyler yazmasın istiyorum anlatabildimmmi mytharria da olduğu gibi?[hline] Edit:Biraz daha uzun bi imza koyamaıdn mı?/Ceday [Bu mesaj CEDAY tarafından 14 September 2003 14:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Mandoo su konuya bi bak istersen http://www.paticik.com/forum/view.php?id=39067[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 color'a göre değilde, önceden ırk seçerken her ırka bir tag verirsin tag check yaparsın.[hline]ymumcuoglu [a.k.a. Saeros Lúinwë] Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 güzel fikir.saol[hline]Diadan Locke Blessin' You All!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar