Rewendor Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 evet o takım hakediyor. Çünkü şampiyonluğu kazanan taraftar değil futbolculardır, haketme konusunda da taraftara değil futbolculara bakılır. Taraftarın haketmesi haketmemesi diye bir konu sözkonusu değil ki, en fazla GS şampiyon olursa sevinmeyi hakeder mi taraftar diye sorabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 denizlinin golu ofsaytmiydi yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 sonra mac topic'i niye kavgaya donustu diye soruyorlar dimi, fenerbahceli arkadaslar super yorumlarini yapmasa kavgaya donusucegini sanmiyorum denizlinin sayilmayan golunde ofsayt yok diye gordum ben ama 1 kere oynattilar sadece o yuzden cok inceleme firsatim olmadi acikcasi, onun disinda hakan'in da bir pozisyonunu kestiler bombos ordada ofsayt yok diye gordum onuda 1 kere oynattilar onada net yorum yapamicam, ilk gollerinde eline degiyor mehmet yilmaz ama carpmami oynamami oda tam belli degil, son olarakta ayhanin sayilmayan golunde kaleci eline aliyormu yoksa almak uzeremi, o mudahale faul mudur oda belli degil cunku hakemin teki devam ettirdi duduk bile calinmadi ancak gol olduktan sonra birden faul atisi kullandi denizlililer falan enteresan olaylar dondu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 rawendor o zaman taraftarınız nankor? iyi oynadıgınız halde ıslıklıo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Takım iyi oynuyor diyemem, yani teknik namına hasan şaş dışında pek bir şey yok, bir de ümit karan vardı o da gitti zaten. Ama çalışıyor canla başla o ayrı. Taraftar dediğin kızar, küfür eder, sever herşeyi yapar. Şu aralar yönetime kızgınlar oyuncuların da başarısızlıklarını çekemiyorlar, normaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Hakan Ünsal denizli'nin 2. golünde ofsayt yok dedi gibi duydum ben tv'den,yanlış mı duydum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 ilk atılan pas ofsayttı özet görüntülerde sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Pff istediğim gibi olmadı neyse. [ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 08:06 tarihinde, Murtaza tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 ilk pas direk ofsayt çok bariz sonra ofsayta düşmüş adam pas atıyo da gol oluyo siz 2. pasa bakmışsınızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 3 haftadır şansa! yırtıyo GS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 yok canıııım ne son 3 haftası 25 haftadır tesadüfen kazanıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 çok iyi bi galibiyet aldık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar