Polithe1st Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 bunla ilgili birçok şey yazıldı fakat bişeyler yazıp gerçekten bu sitedeki accountu kullanmayacagimi burdan söylemek istedim eskiden oyuna girmeden önce pati'ye girerdim acaba ne dedikodular döner,neler olmuş,k1z1n1i yine hit mi,ne screenshotlar koyulmuş,murtaza hangi videoyu download etmemizi isticek hangi kendini bilmez küfürbazlar yörünge dışı olmuş bunları görürdük,yanlış açılan topic dk'sına silinir, en azından moderatörlerin oldugu anlaşılırdı ama bugün kü paticik? küfür.. saçma sapan topicler.. gereksiz yazılan postlar.. vs.. neyse arkadaşlar bundan sora burda istediginizi yazabilirsiniz hakkımda,istediginiz kadar çekiştirin paticik id/pw ile bundan sonra log in olmayacagım,bu yüzden cvp beklemeyin teşekkürler polifonik_osuruk/ares
HeBeBe Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Can allah askına gir lan :D:D biz sensiz ne yaparız : )
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 O gunlerde ben burda deildim ama yinede soylenilenlerden birazda olsa eski paticik hakkında fikrim var. Ama suan hic bisey eskisi gibi deil ki paticik ole olsun.
SPectre88 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 ben 1 yıldır patiyi takip ederim ilk siteye login oldugumda way be ne manyak site demiştim daha ko ya yeni baslamıstım burada herkes 60 lvl ciwarıydı upg teknikleri pk taktikleri yeni gelenlere yardım yapılırdı simdi pati sux alan yetkilileri gelmeden duzelmez
KILIC Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Artik Alan Yetkilileri Gelsede Düzelmez Gibime Gelior.. 1. Sebeb : Kötü Günler Yüzünden BirCok Eski Pati Ayrildi.. Siteden 2. Sebeb : Artik Tek Bir Konu KE yi Kaldirmiyor.. Cok Hızlı Dusuyor Konular Geri Sayfalara..
yav Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 polifonik osuruk gittiğinden beri pati'nin eski tadı kalmadı arkadaşlar :(
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Giderken arkasında kötü bir hava bıraktı. Hehe.
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 adam bırakıyorum demiş mesaj yazmaya devam etmiş sözünün eri ol kardeş
Öne çıkan mesajlar