Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kötü bir bar programı nasıl eğlenceli hale getirilir..

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

Bir cuma gecesi(dün len dün) Taksim Numb barda programım vardı...

7:30 gibi orda oldum davulu felan kurdum mekanın akustiği çok dandik oldugundan sound check te bir kaç problem oldu davulun trampet sesi inanılmaz yüksek geliyordu... Tuşe (vuruş şiddetim) yüksek oldugu içinde problem daha kötü bir hal alıyordu..

Her neyse (kısa kes len)

Akşam bar programına çıktık çalmaya başladık Vokalimiz yuvarladıgı 6 vodka portakaldan sonra sarhoş oldu daha ara bile vermemiştik 45 şarkıdan 15 ini çalmıştık kadın sarhoş!!!

Vokalimiz sürekli arkasını dönüp eliyle yavaş vur yavaş vur diye bağırıyor bana uyuz oldum..

-Davul çalıyorum
-Vokal yapıyorum
-Altonun düşen mikrofonunu tutmaya çalışıyorum
-Bide trampete az vurmaya çalışıyorum
(baba sen naaptın ya)

Neyse moralim bozuk bir şekilde ara da sahneden indim..

Abim gelmişti beni izlemeye bana bu grup seni tutuyor ben sana funk grubu ayarlıyayım felan dedi ok dedim..

(Şevkati ve biraz Öğüt duyunca iyice morali bozulan ben)

Tekrar sahneye çıktım abim bana saolsun tekila getirdi..

Normalde sahnede hiç içmem işime saygı duyarım ama moral bozukluğundan Shot ı çaktım...

Those Were The Days çalmaya başladık...

Vokalde yapıyorum Laaa laa laaa laa la la

Gayet abana abana (ayı gibi işte kibarlık yapma Redall)

Kadın döndü ve elini aşağıya doğru yaptı bende bağırdım çok biliyorsan gel çal die

Neyse bar programı bitti ben çıktım abimle Gizli bahçeye doğru gidiyorduk...

3 kişi yanyana yürüyorduk..

Abim,ortada ben,abimin kız arkadaşı

Arkadan bir travesti sesi...

Ortadaki bitirdin beni diye bağırıdı bende dil attım sonrada güle oynaya Gizli bahçeden içeri girdik 6 tane Tekila Shot dan sonra iyice leyla oldum lezbiyen bi kız önce abimin kız arkadaşına sonra bana sarktı...

Gerisi yok benim başım bağlı...

Sonra güzel bir işkembe keyfi ve kelle keyfi güzel bir gün geçirdim bir abi moral bozukluğuna ilaç olarak gelebiliyor bazen :)

Paylaşmak istedim..

Hakkırmak istedim

TEKİLAYI SEVİYORUM

[ Mesaj 25 Mart 2006, Cumartesi - 17:56 tarihinde, RedallHoor tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...