RedallHoor Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Bir cuma gecesi(dün len dün) Taksim Numb barda programım vardı... 7:30 gibi orda oldum davulu felan kurdum mekanın akustiği çok dandik oldugundan sound check te bir kaç problem oldu davulun trampet sesi inanılmaz yüksek geliyordu... Tuşe (vuruş şiddetim) yüksek oldugu içinde problem daha kötü bir hal alıyordu.. Her neyse (kısa kes len) Akşam bar programına çıktık çalmaya başladık Vokalimiz yuvarladıgı 6 vodka portakaldan sonra sarhoş oldu daha ara bile vermemiştik 45 şarkıdan 15 ini çalmıştık kadın sarhoş!!! Vokalimiz sürekli arkasını dönüp eliyle yavaş vur yavaş vur diye bağırıyor bana uyuz oldum.. -Davul çalıyorum -Vokal yapıyorum -Altonun düşen mikrofonunu tutmaya çalışıyorum -Bide trampete az vurmaya çalışıyorum (baba sen naaptın ya) Neyse moralim bozuk bir şekilde ara da sahneden indim.. Abim gelmişti beni izlemeye bana bu grup seni tutuyor ben sana funk grubu ayarlıyayım felan dedi ok dedim.. (Şevkati ve biraz Öğüt duyunca iyice morali bozulan ben) Tekrar sahneye çıktım abim bana saolsun tekila getirdi.. Normalde sahnede hiç içmem işime saygı duyarım ama moral bozukluğundan Shot ı çaktım... Those Were The Days çalmaya başladık... Vokalde yapıyorum Laaa laa laaa laa la la Gayet abana abana (ayı gibi işte kibarlık yapma Redall) Kadın döndü ve elini aşağıya doğru yaptı bende bağırdım çok biliyorsan gel çal die Neyse bar programı bitti ben çıktım abimle Gizli bahçeye doğru gidiyorduk... 3 kişi yanyana yürüyorduk.. Abim,ortada ben,abimin kız arkadaşı Arkadan bir travesti sesi... Ortadaki bitirdin beni diye bağırıdı bende dil attım sonrada güle oynaya Gizli bahçeden içeri girdik 6 tane Tekila Shot dan sonra iyice leyla oldum lezbiyen bi kız önce abimin kız arkadaşına sonra bana sarktı... Gerisi yok benim başım bağlı... Sonra güzel bir işkembe keyfi ve kelle keyfi güzel bir gün geçirdim bir abi moral bozukluğuna ilaç olarak gelebiliyor bazen :) Paylaşmak istedim.. Hakkırmak istedim TEKİLAYI SEVİYORUM [ Mesaj 25 Mart 2006, Cumartesi - 17:56 tarihinde, RedallHoor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 vay anasini. lezbiyen kiz sana mi sarkti :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 pwned olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 "Arkadan bir travesti sesi... Ortadaki bitirdin beni diye bağırıdı bende dil attım" Bu cümle çok rahatsız etti beni yalnız, bildiğin rahatsız oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Editlemek için geç kaldım kusura bakmayın abes bi laf oldu o orda... [ Mesaj 25 Mart 2006, Cumartesi - 18:22 tarihinde, RedallHoor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Eylenceli hale nasıl getirilir ? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 rapçileride anlatsana:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Şimdi malzeme almaya gidiyorum.. Akşam gelince yazarım onuda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Gothic hatuna dil atmıştım. Oda göz kırpmıştı. Böylesi daha iyi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 e lez sana sarktıysa bunu ıyıye mı yormak lazım kotuye mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 pek eğlenceli olmuş,bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 bu daha cok şey olmuş ya kötü bir bar programından sora kafa nası dağıtılır? de vokalinizin yaptıını çok ayıpmış kendisine esefle (esefmiydi?) kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 bateristlerdeki bu funk aski ne olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 hobaa içki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Oo Redallcım Sende Tekilacısın...Bi Ara Atalım Bi 2 Shot ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 kenshin sana çok içmek yasak ona göre için tekilanızı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Nie Yasakmış Be...Alla Alla o.O Tekila Bu Be...aaa.aaaAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 öle! yok sana çok tekila ..hepsini redall içecek sen az içeceksin..... dimi redall? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Dayt...Tekliaaa!!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 o zaman bende içerim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 3. Shottan sonra küba jazz şarkıları söyleyip üstünede bağıra bağıra tekilaaa diyebilme özelliğine sahip bir insan olarak... Kenshin.. içelim dağıtalım tak tak tak atalım abi shotları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 redall...kızdırma beni..kenshin çok içmeyecek...sen hiç hepsini zuh zuh... bırakma ona.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 travestiye dil atmasaymissin keske =] lezbiyen kizlar da super sevisir. [cogu erkeklerle de sevisir.] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Gönül isterdiki o sırada ayık olup o travestiye dil çıkarmamak Ama tekila işte :) Tamam ghost çok içirmicem 7. shotta bırakıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Yaa Yaa 7. Shot =) Çaktırma Redall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar