calimero Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 xxx kusura bakmayın sanırım yanlış alarm. topiği şöyle değiştirelim o vakit. dragonlance çekilse kim hangi role yakışır? [ Mesaj 25 Mart 2006, Cumartesi - 19:07 tarihinde, calimero tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 bizzat ben acmistim : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 İlke naber ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 hazır 1,2,3 ateş diye dragona fireball atan mageler olmaz umarım [ Mesaj 25 Mart 2006, Cumartesi - 20:51 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 http://forum.paticik.com/konu.php?id=101592 ps. Hayir Eternal sana cevap veremem cünkü forum ici diyaloga giremeyiz chat yeri degil burasi lütfen ciddi ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 ahaha apache. d&d'nin filminde vardı di mi? red dragon ordusu gelirken "ateş" komutuyla patlamayan fireball atıyorlardı. haha. hatırladım, güzel oldu. [ Mesaj 25 Mart 2006, Cumartesi - 22:54 tarihinde, Mum_Chamber tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Raistlin tarikatı kurulur artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Raistlin kim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihpu Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 kıl bi herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 hay ağzını öpiyim. sen biliyon bu işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 fistandantilus ftw di mi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Sturm dedigin var işte o ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 raistlin öksürsün size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Yüce Ermiş Kulesi'nde geçen bir savaş sahnesi izlemek nasip olur inşallak bizlere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 hakkaten d%d gibi şebek bi film yaparlarsa çok yazık olur o güzelim kurguya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 kalitesiz cekmesinlerde dl yi mahvetmesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Raistlin DL i adam eden karakterdir. Ha güzel olmaz mıydı Raistlin olmasa, yahut okunmaz mıydı; Yine okunur yine sevilirdi. Ama şu anda Dragonlance denilince çoğumuzun aklına kim geliyor Raistlin. Niye??? Çünkü en çok (kez) ondan nefret edip, en çok kez ona hayran olduk tekrardan. Raistlin daha önce hiçbir kitapta olmayan iki farklı karakterde bir insanı canlandırdı bu kitapta. o yüzden Raistlin bence bir kitapta okuduğum en baba karakterdir. [ Mesaj 27 Mart 2006, Pazartesi - 04:58 tarihinde, calimero tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Raistlinnnn!!! Şu ana kadar okudugm hiçbir kitapta bi karakteri bu kadar iyi tanimamiştim yani. En en oturmuş karakterleden birisi, bencil,hirsli, yapacagi herşeyden önce kendisine nasil bir pay çikaracagini hesaplayan bir adam. HASTASIYIM! Ayrıca, raistlin olmasa 8 kitabi bitiremezdim büyük ihtimal.. ana kitaplarda bile raist'in olmadigi bölümlerde sıkılıyordum şahsen. jean rabe'in yazdigi bi üçlemeyi aldim, Palin üzerine kurulmuş. ilk kitabi zar zor bitirdim, ikincisinin ortasinda iflas ettim.. Raist raist.. [ Mesaj 27 Mart 2006, Pazartesi - 09:01 tarihinde, MeSh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 vah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 yalan o film yalan. olmadı biz çekeris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 M.Weis'in dedigine gore filkm sirketlerinle gorusuyorlarmıs ancak cok butce isteyen cok asmiş bir film olacagindan yakin zamanda olmayacakmis. Kötü bir şirketle kotu bir film olmasina izin vermeyecekleri icin zor oluyormuş. Ama olacakmış. Umarım biz görürüz. Not: Raistline laf edeni keserim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 dizi isteriz ne filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 ben de olsam ben de izin vermezdim dandik filme, kesinlikle 30 yıl beklesem de 30 yıl sonra yaparım ama müthiş bi film yaparım. SÜPER OLUCAK TANRIIIIIIIIM ölmeden görmem lazım o filmi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 30yıl içinde çekilir kesin merak etme=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 dizi olması daha ii ama sağlam olsun ole losttan aşşa bi dizi olursa islemem =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar