Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dragonlance in filmi çekiliyormuş


calimero

Öne çıkan mesajlar

Raistlin DL i adam eden karakterdir. Ha güzel olmaz mıydı Raistlin olmasa, yahut okunmaz mıydı; Yine okunur yine sevilirdi. Ama şu anda Dragonlance denilince çoğumuzun aklına kim geliyor Raistlin. Niye??? Çünkü en çok (kez) ondan nefret edip, en çok kez ona hayran olduk tekrardan. Raistlin daha önce hiçbir kitapta olmayan iki farklı karakterde bir insanı canlandırdı bu kitapta. o yüzden Raistlin bence bir kitapta okuduğum en baba karakterdir.

[ Mesaj 27 Mart 2006, Pazartesi - 04:58 tarihinde, calimero tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Raistlinnnn!!! Şu ana kadar okudugm hiçbir kitapta bi karakteri bu kadar iyi tanimamiştim yani. En en oturmuş karakterleden birisi, bencil,hirsli, yapacagi herşeyden önce kendisine nasil bir pay çikaracagini hesaplayan bir adam. HASTASIYIM!

Ayrıca, raistlin olmasa 8 kitabi bitiremezdim büyük ihtimal.. ana kitaplarda bile raist'in olmadigi bölümlerde sıkılıyordum şahsen. jean rabe'in yazdigi bi üçlemeyi aldim, Palin üzerine kurulmuş. ilk kitabi zar zor bitirdim, ikincisinin ortasinda iflas ettim.. Raist raist..

[ Mesaj 27 Mart 2006, Pazartesi - 09:01 tarihinde, MeSh tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

M.Weis'in dedigine gore filkm sirketlerinle gorusuyorlarmıs ancak cok butce isteyen cok asmiş bir film olacagindan yakin zamanda olmayacakmis. Kötü bir şirketle kotu bir film olmasina izin vermeyecekleri icin zor oluyormuş. Ama olacakmış. Umarım biz görürüz.

Not: Raistline laf edeni keserim...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...