Draven Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Onceden hazirliyip bitiremedigim bir sarki. Hazir son siralar buralara sarkilari koyarken koymak istedim. Vokallik bir sarki, o yuzden gonulluler araniyor. Dark Blue Eyes Umarim begenirsiniz.[hline]If we die, we all die together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfshade Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Süper parca abi. Eline saglik.[hline]Symoon, 06 July 2003 23:32 tarihinde demiş ki: Ya yemek falan da olcak yani dikkat et. Kartal da olmasa gelirdim kesin. Uzak ama.. nicotinee, 06 July 2003 23:34 tarihinde demiş ki: senın oturdugun yer neresi caddebostana özel otobus hattı koyucagız.(yakın bır zamanda) LoL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 sagolasin, bi dahaki sarkida artik naapsam aklima gelmiyor. fikir lazim[hline]If we die, we all die together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 benim dediğimi yap hehe sonları süper[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Bence şarkıda bikaç tane atak yerler olması lazım hep aynı tempoda yani bazı yerlerde ses yükselmeli vokalin bağırabileceği yerlerde olmalı[hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 süper şarkı tek kelimeyle. arkaplanda çalıp duruyor. insanı da sıkmıyor..[hline]Arkadaşlar lütfen topic açarken başlığa dikkat edelim. İçeriği ve başlığı daha açıklayıcı yazalım. Ayrıca: İmza ve Quote hakkında Emaleth'in yazdıklarını iyi okuyun. Daha düzenli forumlar dileğiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Vokal de olsa daha guzel olur...[hline]tHe Original fi$h® Banshee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 lanet olsun drav, yine harikasın. ;=)[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zubadam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Mellow Sorrow dan sonra... Bende Burdayım :) Gerçi Lethe olmasaydı haberim olmıycaktı ama .. :) Başarılarının devamını dilerim draven...[hline]Follower of the Draven :D O eşsiz Şarkıalr için burdayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 oha bunu sen mi yaptın ?[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 saolun beyler siz olmasaniz ben bir hicim :P yakinda bi tane daha sarki upload edicem, ancak bundan cok farkli[hline]If we die, we all die together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar