LethE Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 bende ogreden tiksiniyorum. oyun boyu 3 kere ance multi çıkarabiliyorum :( oyundaki en imba hero da ursadır :) spiriti tanımaz :P
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 oyunda her hero imbadır dogru sekilde yönetilirse :)
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 troll warlord a basher hyper lothar kasmak israftır :) troll e bir deso yapsan yeter
zlorwf Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Deathlord hatan var, goblin tinkerla imbalaşana herşeyimi veririm. Berabet bi hero.
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Berbat hero diye birşey yok oyunda, yalnızca support(destek) heroları var, tinker da bunlardan biri, miss letir, son vuruşu yapar, dmg si var tek başına öldürme olasılığı zor olsada...
zlorwf Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Yok abi tinkerı olan düşmana yenilmem ben.=)
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ya bikere gobline laf yok :D apayrı bir hero herşeyden önce first kill alıyorsun düzgün oynamayı bilirsen ward dı göz dü hikaye ikinci olarak geçen gün adamın teki bir tinker oynattı hasta oldum 2. basher ı koyana kadar anti magele alamadım adamı
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Spiritbreaker=(Çayci) abarttiginiz kadar kuvvetli bir hero degil bence . Ogre Magi le cok ezdim spirit i lafin kısasi 6 serisinde pek imbalance birsey yok her hero cok guzel ayarlanmis ( -sm i katmiyorum ) . En sevdigim ve sevmedigim herolara gelince Favorilerim : Naga , Ogre Magi , Broodmother tamda yazamadim :) Sevmediklerim : Sniper , Troll , Nerub Ozellikle sniper a cok gıcık oluyorum bi bullet atiyo 43654645 gold kazaniyo creplerden . Oyuna yeni baslayanlara oneririm . Ne kadar yatsanizda para sıkıntısı cekmezsiniz oyundan cikmanizada gerek kalmaz :=)
Zeytin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Sevdiklerim : Lich,lifestealer,Goblin Sevmediklerim:Ezalor bristleback
zlorwf Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Kötü hero var, Tinker=) (Sonuna kadar diretcem.)
Geronimo Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ezalor... sewmeyen ölsün...ogremagi sewmeyen ölsün...wee butcher ı sewmeyen ölsün arkadaşlar...ölmesinde sewsinler yani..
Fin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Illmunate rank arttıkca casting time mı artıyor ?
LethE Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 olası casting time artıyor.. ne kadar beklersen o kadar çok vurur.. potansiyel damageın artıyor yani.. adam kaçıyorsa S ye bas fırlatır oldugu kadarını..
spadina Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 en sevdigim hero yurnero,sevmedigimde broodmother.digerlerinin hepsiyle oynarim bi antipatim yoktur.ama yurnero ile oynamak cok zevkli :)
Twisty Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 bende yurneroyu kullanabilmeyi cok istemisimdir :)
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Slayer süt annesiymiş crystal maidenın :D
BLue_dEEp Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 panda razor axe enchartac bu gibi heroalr iyi oynarım en sevmediğim hero enchartac eziyo adamı :S
Öne çıkan mesajlar