LethE Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 bende ogreden tiksiniyorum. oyun boyu 3 kere ance multi çıkarabiliyorum :( oyundaki en imba hero da ursadır :) spiriti tanımaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 oyunda her hero imbadır dogru sekilde yönetilirse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 troll warlord a basher hyper lothar kasmak israftır :) troll e bir deso yapsan yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Deathlord hatan var, goblin tinkerla imbalaşana herşeyimi veririm. Berabet bi hero. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Berbat hero diye birşey yok oyunda, yalnızca support(destek) heroları var, tinker da bunlardan biri, miss letir, son vuruşu yapar, dmg si var tek başına öldürme olasılığı zor olsada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Yok abi tinkerı olan düşmana yenilmem ben.=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ya bikere gobline laf yok :D apayrı bir hero herşeyden önce first kill alıyorsun düzgün oynamayı bilirsen ward dı göz dü hikaye ikinci olarak geçen gün adamın teki bir tinker oynattı hasta oldum 2. basher ı koyana kadar anti magele alamadım adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Spiritbreaker=(Çayci) abarttiginiz kadar kuvvetli bir hero degil bence . Ogre Magi le cok ezdim spirit i lafin kısasi 6 serisinde pek imbalance birsey yok her hero cok guzel ayarlanmis ( -sm i katmiyorum ) . En sevdigim ve sevmedigim herolara gelince Favorilerim : Naga , Ogre Magi , Broodmother tamda yazamadim :) Sevmediklerim : Sniper , Troll , Nerub Ozellikle sniper a cok gıcık oluyorum bi bullet atiyo 43654645 gold kazaniyo creplerden . Oyuna yeni baslayanlara oneririm . Ne kadar yatsanizda para sıkıntısı cekmezsiniz oyundan cikmanizada gerek kalmaz :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 kötü hero yoktur kötü player vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Sevdiklerim : Lich,lifestealer,Goblin Sevmediklerim:Ezalor bristleback Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Kötü hero var, Tinker=) (Sonuna kadar diretcem.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ezalor... sewmeyen ölsün...ogremagi sewmeyen ölsün...wee butcher ı sewmeyen ölsün arkadaşlar...ölmesinde sewsinler yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Illmunate rank arttıkca casting time mı artıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 olası casting time artıyor.. ne kadar beklersen o kadar çok vurur.. potansiyel damageın artıyor yani.. adam kaçıyorsa S ye bas fırlatır oldugu kadarını.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 rylai crestfall tek gecerım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Slayer'in memeleri daha guzel ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 en sevdigim hero yurnero,sevmedigimde broodmother.digerlerinin hepsiyle oynarim bi antipatim yoktur.ama yurnero ile oynamak cok zevkli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 bende yurneroyu kullanabilmeyi cok istemisimdir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Slayer süt annesiymiş crystal maidenın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Anti mage yönetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 troll warlord. üstüne tanımam =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 faceless ezer ama trolü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 rikimaru en kralı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Phantom lancer üzer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLue_dEEp Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 panda razor axe enchartac bu gibi heroalr iyi oynarım en sevmediğim hero enchartac eziyo adamı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar