metalgear Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Favori Herolarınız ve nefret ettiginiz herolar hangileridir? İlk ben söyliyim Favori: Bone, Spirit, Brood Nefret ettiklerim: Treant, Bristleback, Bane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 shadow shaman, centaur warchief ve nerubian assassin farovi herolarımdır ama shadow shaman'a ayrı bir sempatim var :) dwarven sniper'dan nefret ederim. drow'u da pek sevmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 gondar bane nessaj ogremage bone sniper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 drow bane pudge nessaj ve phantom assasin i seviyorum bone u sevmiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Omniknight. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 tüm heroları severim nerdeyse, sevmediklerimi yazayım bone clinkz, nerubian weaver, venomancer, centaur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Ap de seçilen invis herolara kıl olurum. -ap -invis var mı? -hersey var direk tüm karsı takım invis alır sonra da yenilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Sevmediğim Hero:Barathrum bi tek bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 skeleton king. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Barathrumu herodan saymıoz o yannışlıkla konulmuş bişi=) Her patchde nerflenio hala en güçlü hero. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Yok ya onunda antisi var-Anti Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 anti-mage basher ı üst üste koyamazsa çaycı her zaman öper :D goblin crystal slayer lion (int severim :D ) omni knight shandal ve özellikle rhasta oyunda garanti 6 kill i olan başka hero yok :D viperdan tiksinirim sniper sevmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 weaver,jugger , tiny chen necrolyte ezalor(ezalor dan o kadarda tiksinmem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 DeathProphet,Shadow Shaman Crystal maiden ve silencer sevmediklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Silencer OwNz!!!11 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Silencer sıkıcı hero ya:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Deminki oyundan sonra lord of avernus çok zevkli oynaması 2 kişinin arasına gir ölmüon :D şansın var 2sini kesip çıkabilirsin neyse itemlarda şöle yaptım Boots of travel sange & yasha aegis of the immortal oyun gg oldu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 ben fazla oynamıyorumda genelde çoğu heroda sorunum yok ama leviathan bi kere gelmişti -ar de baya eğlenmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 butcher, shadow shaman, nevermore, nerub assa visage, chaos knight, ogre magi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 abi goblin :D bugün arda 5v5 de oynadım deli gibi kastım we ogre magiyle oyunu çevirdik...sölemicektim ama 6500 lük pump yaptım muhauha..drow bende1v1 de kaçıyodu diim siz anlayın (kasmıştı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gift15h Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Abi Trol Üzerine Bir Hero Tanımam ama anca kastımı iş görür. Düsünsenize Basher hy Stone Ve lothar üstüne tanımam ehh birde üstüne bi critikal kasarsanız mezesi olur. . 6.29 da da tabiki SpritBarrier Bence o hero bug lu :D tabiki oynıyanın noob olmaması şartı ile. daha bugün karsı takımdaki birine gelmisti adam lvl 7 de + ya vermeye basladı. stunu vermemis koptum yerlere yattım gülmekten. neyseki bizdende bir noob wardıda iyi bi oyun oldu sonunda dösedik o ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Spirit"breaker" overpowered, harita yapımcılarıda haberdar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Spiritbreaker luzumsuz bi şekilde imba ama naix de öle ona bakarsan naix kastımı feci bişi oluo tabi bide şöle bi kazmalığım var benim mesela rikimaru yu dehşet şekilde oyniyan varken bana gelse hiç bişi yapamıom neden bilmiom ama sevemedim bi türlü 1 kill bile yapamıom ama akasha geldimi çok süper oluo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 yalnız değilsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 silkwood / rhasta / pudge - sevdiklerim sevmedigim pek hero yok ama karsi tarafta oldumu uyuz oldugum bi ogremagi war multicasti bi keresinde 8 defa ust uste yemis biri olacak sevmiyorum (bahtsız bedevi oluyorum sanırım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar