Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 oh pazar. geliyorum. hiç biyerede gitmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Zaten Sen Bi Yere Gitmiosun Muhallebi Bi Yer Sana Gelio Genelde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 beilow..insaf be... nası dövecez başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 nese naruto aşkına gelicem büyük ihtimal ekleyin beni listeye ama biri bana telefonla haber versin c.tesiden beşiktaşta kaçta buluşulcak die ben nete girmiyorum fazla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Telin Kaç lo 0 900 ... =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 biz buluşuruk beilow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 yer : kadıköy (nese kadıköy olsun yine) saat : 2 gibi klasik simit sarayı önü veya boğranın oralar kişiler: HymnOfSnuk | ZaugnaKhaldun | akşam gelecekler Arkasokak | fastreloader khalad(sınavı olmazsa..) ghost_boo kenshinhimura beilow redallhoor malkavian x bulldog bi kaç kişi daha benimle... böle olsun itirazı olan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 burda ayarlayan benim! grr... lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Hımm kadro güzelmiş gelme ihtimalim bir hayli yüksek bakalım... Ghost_boo gaz yapma hemen önemli olan toplaşmak :) ama saat 2 geç gibi geldi nedense bana 12:30-13:00 arası daha iyi önce yemek yenir sonra klasik bir şekilde Dem veya Fayton yapılır.Sonrada geçen sefer bira falan içtiğimiz fena olmayan bir mekan vardı Kenshinlerle gitmiştik orası olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Dem Ve Fayton 2 lisini Yapmıalım Daha Sakin Bi Yer Olabilr...Liman Kahvesi Olmas Çünkü Aramızda Yaşı Tutmuyanlar Olabilir...Tabi Bide Nüfüs Cüzdanını Unutanlarda Olabilir ^.^ edit:Doomsayer Gibi Hissettim Kendimi =) [ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 19:06 tarihinde, KenshinHimura tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 O zaman moda sahilde Reçel var orda hem bira hemde nargile ihtiyacını karşılıyabiliyoruz.Ayrıca o nüfus cüzdanlarını yanlarına alsalar güzel olur hani akşam falan kalırsak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Ha Bak Sahil Olabilir Hazır Havalarda Isınmışken(Nefret Ederim Sıcaktan) Nüfüs Cüzdanı : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Bu buluşmada sanki eksikler var Griswold ve Dogmeat gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Valla sınav olmasa ortamlara akıcamda tam sinav saati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Sabah 9:00 'da benim sınavım sınavdan sonra gelme ihtimalim çok fazla zaten sınav yerimde İntaş Lisesi o tarafa yakın oturan varsa beni sınav çıkışında alsın birlikte gidelim buluşmaya :) [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 20:37 tarihinde, khalad tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Gelebilirsem ararım kenshin seni.okokokok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 en buyuk eksik spidee yok aslında o ismini yazdırmasada gelir buyuk ihtimal ama bende gelemeye calıscam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 gelemeye çalış sende gel gel :P berkide tut getir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 ben spidee yle gris i kandırmaya çalışam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 OkOk Ararsın Beni Muhallebi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ben baya hastayım gelemiyebilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 beeelki Griswold gelebilir, hatta griswold yazmakta bu mesajı evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 pazar dershane çıkışı geliym dicem de töder sınavı çıktı başıma...4 buçukta giricem 7 buçuk gibi çıkarım tahmini... ondan sonra da kim olursa artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Yarın toplanmak üzere herkezi bekliyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 sabahçıymışım. 2'de ordayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar