Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nese naruto aşkına gelicem büyük ihtimal ekleyin beni listeye ama biri bana telefonla haber versin c.tesiden beşiktaşta kaçta buluşulcak die ben nete girmiyorum fazla =)
Mesaj tarihi:
yer : kadıköy (nese kadıköy olsun yine)
saat : 2 gibi klasik simit sarayı önü veya boğranın oralar

kişiler:
HymnOfSnuk |
ZaugnaKhaldun | akşam gelecekler
Arkasokak |
fastreloader
khalad(sınavı olmazsa..)
ghost_boo
kenshinhimura
beilow
redallhoor
malkavian x
bulldog
bi kaç kişi daha benimle...

böle olsun itirazı olan :P
Mesaj tarihi:
Hımm kadro güzelmiş gelme ihtimalim bir hayli yüksek bakalım...

Ghost_boo gaz yapma hemen önemli olan toplaşmak :) ama saat 2 geç gibi geldi nedense bana 12:30-13:00 arası daha iyi önce yemek yenir sonra klasik bir şekilde Dem veya Fayton yapılır.Sonrada geçen sefer bira falan içtiğimiz fena olmayan bir mekan vardı Kenshinlerle gitmiştik orası olabilir...
Mesaj tarihi:
Dem Ve Fayton 2 lisini Yapmıalım Daha Sakin Bi Yer Olabilr...Liman Kahvesi Olmas Çünkü Aramızda Yaşı Tutmuyanlar Olabilir...Tabi Bide Nüfüs Cüzdanını Unutanlarda Olabilir ^.^

edit:Doomsayer Gibi Hissettim Kendimi =)

[ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 19:06 tarihinde, KenshinHimura tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
O zaman moda sahilde Reçel var orda hem bira hemde nargile ihtiyacını karşılıyabiliyoruz.Ayrıca o nüfus cüzdanlarını yanlarına alsalar güzel olur hani akşam falan kalırsak :)
Mesaj tarihi:
Sabah 9:00 'da benim sınavım sınavdan sonra gelme ihtimalim çok fazla zaten sınav yerimde İntaş Lisesi o tarafa yakın oturan varsa beni sınav çıkışında alsın birlikte gidelim buluşmaya :)

[ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 20:37 tarihinde, khalad tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...