Chasten Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 tekerlek üstü çok sallanır rahat edemen babs
GEd Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 www.germanwings.de olun uye newsletterina. 1 euro arti vergili bilet promosyonu oluyo devamli avrupanin heryerine
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 zaten uçaklardaki çoğu fiyat kandırmacası hep ilk gelenlere gibi bir özelliğe sahip. örneğin: pegasus'ta aynı şekilde ön gördüğü fiyatları ilk gelen 30 kişiye uyguluyordu, yanılmıyorsam.
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 iyide sonucta parayı oderken ne kadar odedigini biliyosnudur ne gibi bir kandırmaca var ki?
matama Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 cardfinans kullanin kredi karti puanlarinizla belese gelsin
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 said: Onur air ama ilk alan 7 kişiyemi ne onun gibi bir kampanya. kampanya böyledir çünkü uçak bilet fiyatı uçak doldukça artar.Ben her zaman farklı fiyatlarda uçak bileti almışımdır. Onur Air uçak boş olduğu anki bilet fiyatı 66 YTL 'dir.Bundan sonra 77YTL,86YTL ve 116YTL olarak artmakta. ben bu 9 YTL işini yakalayım :D 1 ay önceden rezervasyon
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Onur air havadayken motorlardan birini susturuyormuş..X)
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 benzini tasarruflu kullanma politikası :D
barbu Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 arada ikisini de kapasınlar. kus misali suzulsunler hatta. cok tasarruf ederler
Llama Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 bu dokuz ytl lik sınırlı sayıda varmış sanırım otuz nisana kadar geçerli bu kanpanya ve bir milyon adet bilet var sanırım satışta olan tam sayıyı hatırlıyamıyorum şimdi, her seferde var yani sadece belli bir hatda yada belli bir saatde yok her an her seferde geçerli ama yine sınırlı koltuk adeti ile mesala bir seferde on adet bilet satılıyor sanırım boşuna kasmayalım hepsi satılmıştır =) bize denk gelmez internetde satışlarını bile kapamış adamlar sitelerine girdinmi direk karşına yoğun istek üzerine kapalıyız diyor bide başka bir fırmanın ondokuz ytlye satışa biletleri çıkıcak onu bilmiyorum onu takıp edin en azından işinize yaraya bilir
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Uçak nası bişi onu da bilmioruz Külüstürün tekini servise çıkarmak için yapmışlardır belki... Bide uçak yolda kalırsa bizi uçaktan indirip alttan üflettirmesinler? (wtf? kendimden iğrendim=))
Apache Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 mezar işlemleride bu 9 ytl içindeyse gidilir :) olaysız onur air uçuşu görülmedi tekerlekleri pistten çıkması için özel üretim falan :p
Öne çıkan mesajlar