Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

''9 ytl ye uçak bileti''

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
zaten uçaklardaki çoğu fiyat kandırmacası hep ilk gelenlere gibi bir özelliğe sahip. örneğin: pegasus'ta aynı şekilde ön gördüğü fiyatları ilk gelen 30 kişiye uyguluyordu, yanılmıyorsam.
Mesaj tarihi:
said:
Onur air ama ilk alan 7 kişiyemi ne onun gibi bir kampanya.

kampanya böyledir çünkü uçak bilet fiyatı uçak doldukça artar.Ben her zaman farklı fiyatlarda uçak bileti almışımdır.

Onur Air uçak boş olduğu anki bilet fiyatı 66 YTL 'dir.Bundan sonra 77YTL,86YTL ve 116YTL olarak artmakta.

ben bu 9 YTL işini yakalayım :D 1 ay önceden rezervasyon
Mesaj tarihi:
bu dokuz ytl lik sınırlı sayıda varmış sanırım otuz nisana kadar geçerli bu kanpanya ve bir milyon adet bilet var sanırım satışta olan tam sayıyı hatırlıyamıyorum şimdi, her seferde var yani sadece belli bir hatda yada belli bir saatde yok her an her seferde geçerli ama yine sınırlı koltuk adeti ile mesala bir seferde on adet bilet satılıyor sanırım boşuna kasmayalım hepsi satılmıştır =) bize denk gelmez internetde satışlarını bile kapamış adamlar sitelerine girdinmi direk karşına yoğun istek üzerine kapalıyız diyor
bide başka bir fırmanın ondokuz ytlye satışa biletleri çıkıcak onu bilmiyorum onu takıp edin en azından işinize yaraya bilir
Mesaj tarihi:
Uçak nası bişi onu da bilmioruz

Külüstürün tekini servise çıkarmak için yapmışlardır belki... Bide uçak yolda kalırsa bizi uçaktan indirip alttan üflettirmesinler?
(wtf? kendimden iğrendim=))
  • Yeni Oluştur...