asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Dönem ödevim olarak 3 adet konuyu anlatacağım. Fakat öğretmen değil de öğrenci olduğum için bir konu nasıl en iyi anlatılır bilemiyorum. Farklı metodlarla karşımdaki öğrencilere konu en iyi şekilde nasıl verebilirim? Anlama yüzdesi nasıl %100 yapılabilir :) Yani en iyi şekilde nasıl ders anlatabiliriiim? Siz olsanız nasıl bir ders dinlemekten zevk alırdınız? Konular : -Benzerlik -Kenar Ortay -Açı Ortay katkılarınız için şimdiden teşekkürler... PS: Anlatacağım kişiler bir dönem altım. Yani bir sınıf alttaki arkadaşlara anlatacağım. [ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 18:59 tarihinde, asinanyavuz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 öğretmen gibi anlatma kimse dinlemez ben sana soyliyim:) mesela formuller olsun yada cizimler olsun daha akilda kalinabilir şeyler olsun, ne biliyim araya komik bişeler kat derim ben "karbon-14" odevimi anlatırken kozmik taneciklerimin yanakları al aldi gülümsüyorlardi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 işte mesele öğretmen gibi anlatmamam gerektiği. biliyorum öğretmen gibi anlatmamam lazım o yüzden farklı teknikler bulmaya çalışıyorum ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 bi kaynak sölicem ki bu obarey bi kaynakır. fem geometri,eğer anlatmayı başarabilirsen bunun ilk testleri ve son testleri konuyu anlamada hem sana hem arklarına yeterince katkıyı sağlayuacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 fem geo hakketen superdır konu anlatımını ordan bak mutlaka sonra soru olarak bıreyden de yararlanabılrsın cok orjınal soruları var kenaroetey acıortay hakkında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Benzerliği anlatırken açı değerlerine alfa, beta, teta yerine alfo$, beto$, teto$ diyebilirsin mesela. Açıortay'ı anlatırken; Kardeş 2 açı doğrusundan bir kola diklenmiş! Baakk sennn, öbür kola da biz dikleniyoruz. ... Gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 ... [ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 12:52 tarihinde, asinanyavuz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar