Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kentkart sorunsalı aklıma takılanlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
metro yokkende kenntkart vardı :)10 sene olmuştur belki çıkalı
metro 2 km diilki baya bi km yeni istasyonlarda yapıyolar bu sene sonuna kadar :)

[ Mesaj 25 Mart 2006, Cumartesi - 02:42 tarihinde, Enyalios tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
@huun'cum kentkent metro çıkmadan daha piyasaya sürülen bir sistemdir burası istanbul gibi bilet yada para ile binemiyorsun otobüse metroya vapura herhangi toplum taşına binmek istiyorsan illaki kentkarta sahip olman gerekiyor uzuca gitmek istiyorsan ...
Mesaj tarihi:
Peki bu Kentkart muhabbeti sadece o il için mi geçerli oluyo? Mesela ben kentkartımı, kentkart sistemi kullanan başka bir şehirde kullanabiliyor muyum?
Mesaj tarihi:
said:
izmir nerenin kazasıydı ya? vay be orlara bile metro yapılıyosa gelişmiş ülke olmuşuz biz çaktırmadan.

Sizin megaköyün muhtarına bi so bakem nerenin kazasıymış.
Mesaj tarihi:
niye toplu olarak İzmir'e sataşılıyor anlamadım ben. İstanbul cok modern de ne işlerine yarıyor o modernlik, İzmir'deki ulaşım rahatlığı yok orada. Ankara'nın toplu ulaşım sistemini bilmiyorum o yüzden yorum yapamayacağım. Ayrıca Kentkart da cok rahat bir şey, zaten şekli de kaybolmaya müsait değil Akbil gibi.
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea
pati § 25 Mart 2006, Cumartesi - 12:07 [ özel msj ]

Piristina bu kadar genc yasta ölmese daha neler neler olurdu iste de :/

ewt yaa. izmiri baştan yarattı adam :(..

bu arada kentkart ole bişiki cuzdandan cıkarmadan kullanılabiliyor ve ıncecık bısı farketmıosun orda oldugunu.

bu arada istanbulun toplu taşımasına laf yok beyler. Gerçekten çok iyi ama insan çok.
bu nufusu izmire uygulasan ne olur kimbilir
Mesaj tarihi:
bende istiyorum izmiri görmek..hala göremedim....çok küçükken gelmiştim çok beenmiştim..nese..ayrıca istanbul çok kalabalık bir şehir olduğundan ulaşım çok kötü..metro otobüs minibüs tünel dolmuş taksi vs ulaşma şekilleri ama etilerden bostancıya gidene kadar anam ağlıyor resmen.. etiler-beşiktaş beşiktaş-kadıköy kadıköy-bostancı yada etiler-taksim taksim-bostancı oluyor ama oda pahalı oluyor.... off of..
Mesaj tarihi:
Sokaklarında araba yarışı yapmak, bütün gece insan sağlığına zararlı miktarda sesle müzik (hiç benzemiyo ya) çalan 30 farklı mekana girip çıkmak, evinden iş yerine 2 saatte gitmek istiyorsan eğer İstanbul'da yaşa... Çünkü bu saydıklarım dışında her şey İzmir'de de var. Ayrıca İzmir Osmanlı'nın ve haliyle İstanbul'un yozlaşması döneminde bile kültür şehri olmuştur... Nüfusun %50'si köken olarak İzmirli'dir. %10'u değil... Senin mantığınla yaşayan tayfanın da tatil yapmak için geldiği yerler ya İzmir sınırları içindedir ya da İzmir gibi EGE kültürüne sahiptir.

[ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 22:38 tarihinde, Dagger tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...