Suark Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Şimdi ilk merak ettigim olay - Kentkartta ki kadın kim?yani bunun eşi dostu çoluğu çocuğu yok mu?düşün annen ordaki kadın sen otobüse biniyorsun - bakiyeniz yetersiz diyor sende " aç değilim anneee" diye refleksif bir tepki veriyorsun =)). Ordaki kadın otobüse binip milleti kafalayabilir mi? - sonra başka merak ettiğim, neden bazen bakiyesi yetmeyenler bir daha geçirir?yani hani belki biraz kırıntı kalmıştır diye mi. hııı?
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 ben okudum ama hiç bi şey anlamdım anlattığndan...kentkart ne ki, kadın kim?
Suark Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 kentkart istanbuldaki akbil, ankarada ki ego gibi bişey. Yalnız uyarıları ses sistemiyle yapıyor. konusan da bır kadın, "lutfen kentkartınızı tekrar gosterınız" " bakıyenız yetersız" gıbı uyarıları var
Lixad Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 gözünü sevdiğimin kentkartı ya off oramıza buramıza istediğimiz yere koyuyorduk. Bu akbil ne dandik ne irenç bişidir ya bir yere girmiyor. Demir yahu demir.
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 O kadının sesi rekor zaten. Otobüs çok sessizdir genç adam otobüse biner ve herşeyden habersiz kent kartını kullanır -BAKİYENİZ...!!! YETERSİZ!!!!!!BİRbi
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 abi ben arka cebimde tasiyodum izmirdeyken, 3 defa yeni kart almak zorunda kaldim 2 defa yikandi bi defa da kenar köse bi yere oturmusum kart kirilmis : )
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 ben her ay alıcam bitane. her ay resmi değişiyor ya. koleksiyon amaçlı
capul Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 O deil de şu ''bakiyeniz yetersiz'' utancına maruz kalma korkusundan muzdaripim(%72 yanlış yazdım)....
Llama Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 en çok merak etdiğim ben,im metrodaki kadının sesi ginalık geliyor yok bornovaya geldiniz yok bölgeye her yerde onun sesi valla ona çok küfür etmiyor değilim hani =)
DoruK Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 izmirde kentkartsız dolaşırsan tutukluyolar
huun Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 izmir zaten sux dallama bir sehir . 2 km lik metro yaptilar diye bir taraflarimi kalkti diye merak ettim ama adamlar adini kentkart koymus bile coktan .
Apeiron Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 kentkart sadece metroda kullanılmıo raat ol ;)
Wazzz Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 kent kartı olmayan sağ sola gidemiyoo Biz GEVURUZ YA BİRİLERİNE GÖRE modern olunca yapıştır gevurlafını
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 KentKart'ımıza laf yok, ne akbil, ne ego kart yanına yaklaşamaz. En modern taşıma bileti. Metro, otobüs, vapur, hepsine tek kart, kentkart ( bu da slogan oldu ha, pazarlayayım ben bunu belediyeye)
Dagger Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 o 2 kmlik metro dediin şey (ki 17km mi ne) günde kaç bi insan taşıyo bi bilsen? üçyol-bornova arası bile trafiği bu kadar rahatlattı bu sene içinde üçkuyulara kadar gelecek sonra da karşıyakayla bağlıcaklar işte o zaman otobüs ihtiyacı sadece buca, gaziemir, bozyaka ve balçova ve devamı için kalacak. 169'un doluluk oranı %60 falan düşecek, 121'e zaten ihtiyaç kalmıcak. İzmir'i beğenmiyen bi adam Paris'de falan yaşıyodur heralde? Ya da Mars'da???
ses Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 İzmiri beğenmeyenler bi zahmet gelmesin...Zaten dallamaların alayından gına geldi sizde gelip ortamı rezile çevirmeyin...Ulan o beğenmediğin metroyla hergün binlerce insan rahat rahat seyahat ediyor oturduğun yerden şekil yapma...! (tepkinin kusuruna bakmayın izmiri severim sevmeyeni insandan saymam)
huun Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 yok canim gelmeyiz her metro yaptigini iddia eden belediye boyle pazarlama taktiklerine basvurur ben onu demek istedim . ankarada 20 lik kart aldiginda - metro otobus fark etmez - 10 dk sonrasina kadar binecegin bir sonraki toplu tasima araci belese geliyor . var mi izmirde ? metro dediysem ankarada sehrin bir ucundan obur ucuna gidebiliyorsun .
ses Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 izmirde zaten gidilmek istenen yerlerin hepsine tek vesait'le gidilebiliyor ekstra girdi çıktıya gerek kalmıyor...Onunda ücreti 500binle 650bin arasında mesafeye göre o kadar basit ne indi bindi ne başka bişey...Ankara kadar dağımık bi yerleşim yok çok şükür...
Dela Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 KentKart'ımıza laf yok, ne akbil, ne ego kart yanına yaklaşamaz. En modern taşıma bileti. Metro, otobüs, vapur, hepsine tek kart, kentkart ( bu da slogan oldu ha, pazarlayayım ben bunu belediyeye) boyle denmis ama istanbulda bunlar ustune tunel var bir de. hangi sehirde var baska tunel?
ses Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 İStanbul toplu taşım kolaylığı konusuna hiç dahil olmasın bence:D
huun Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 istanbula gore ufak ama hala istanbula gore genis bir metrosu var hehe [ Mesaj 25 Mart 2006, Cumartesi - 01:12 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir ]
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 İstanbul toplu taşımadan bahsetmesin hakkaten. Tünelmiş, ışınlama olsa gene fayda etmez İstanbul'a. La biliyorum o Ankara'daki 45 dakka mevzusunu da. Ama İzmir'de gideceğin mesafeye göre para ödüyorsun zaten, mesafeler 4'e bölünmüş. Bindiğin otobüste, numarasına göre para düşüyorlar kentkarttan. 45 dakka mevzusu Gökçek'in aldatmacasıdır, trafik bir tıkandı mı Kızılay'da, değil 45 dakka, 145 dakka açılmıyo ki.
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 ses, tek vasita diyosun da sen hic Gazikent'ten Mavisehir'e gitmeyi denedin mi : p
Öne çıkan mesajlar