Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kentkart sorunsalı aklıma takılanlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şimdi ilk merak ettigim olay
- Kentkartta ki kadın kim?yani bunun eşi dostu çoluğu çocuğu yok mu?düşün annen ordaki kadın sen otobüse biniyorsun - bakiyeniz yetersiz diyor sende " aç değilim anneee" diye refleksif bir tepki veriyorsun =)).
Ordaki kadın otobüse binip milleti kafalayabilir mi?
-
sonra başka merak ettiğim, neden bazen bakiyesi yetmeyenler bir daha geçirir?yani hani belki biraz kırıntı kalmıştır diye mi.
hııı?
Mesaj tarihi:
kentkart istanbuldaki akbil, ankarada ki ego gibi bişey.
Yalnız uyarıları ses sistemiyle yapıyor.
konusan da bır kadın, "lutfen kentkartınızı tekrar gosterınız" " bakıyenız yetersız" gıbı uyarıları var
Mesaj tarihi:
gözünü sevdiğimin kentkartı ya off oramıza buramıza istediğimiz yere koyuyorduk. Bu akbil ne dandik ne irenç bişidir ya bir yere girmiyor. Demir yahu demir.
Mesaj tarihi:
en çok merak etdiğim ben,im metrodaki kadının sesi ginalık geliyor yok bornovaya geldiniz yok bölgeye her yerde onun sesi valla ona çok küfür etmiyor değilim hani =)
Mesaj tarihi:
izmir zaten sux

dallama bir sehir . 2 km lik metro yaptilar diye bir taraflarimi kalkti diye merak ettim ama adamlar adini kentkart koymus bile coktan .
Mesaj tarihi:
KentKart'ımıza laf yok, ne akbil, ne ego kart yanına yaklaşamaz. En modern taşıma bileti.
Metro, otobüs, vapur, hepsine tek kart, kentkart ( bu da slogan oldu ha, pazarlayayım ben bunu belediyeye)
Mesaj tarihi:
o 2 kmlik metro dediin şey (ki 17km mi ne) günde kaç bi insan taşıyo bi bilsen?
üçyol-bornova arası bile trafiği bu kadar rahatlattı bu sene içinde üçkuyulara kadar gelecek sonra da karşıyakayla bağlıcaklar işte o zaman otobüs ihtiyacı sadece buca, gaziemir, bozyaka ve balçova ve devamı için kalacak. 169'un doluluk oranı %60 falan düşecek, 121'e zaten ihtiyaç kalmıcak. İzmir'i beğenmiyen bi adam Paris'de falan yaşıyodur heralde? Ya da Mars'da???
Mesaj tarihi:
İzmiri beğenmeyenler bi zahmet gelmesin...Zaten dallamaların alayından gına geldi sizde gelip ortamı rezile çevirmeyin...Ulan o beğenmediğin metroyla hergün binlerce insan rahat rahat seyahat ediyor oturduğun yerden şekil yapma...!
(tepkinin kusuruna bakmayın izmiri severim sevmeyeni insandan saymam)
Mesaj tarihi:
yok canim gelmeyiz

her metro yaptigini iddia eden belediye boyle pazarlama taktiklerine basvurur ben onu demek istedim .

ankarada 20 lik kart aldiginda - metro otobus fark etmez - 10 dk sonrasina kadar binecegin bir sonraki toplu tasima araci belese geliyor . var mi izmirde ?

metro dediysem ankarada sehrin bir ucundan obur ucuna gidebiliyorsun .
Mesaj tarihi:
izmirde zaten gidilmek istenen yerlerin hepsine tek vesait'le gidilebiliyor ekstra girdi çıktıya gerek kalmıyor...Onunda ücreti 500binle 650bin arasında mesafeye göre o kadar basit ne indi bindi ne başka bişey...Ankara kadar dağımık bi yerleşim yok çok şükür...
Mesaj tarihi:
KentKart'ımıza laf yok, ne akbil, ne ego kart yanına yaklaşamaz. En modern taşıma bileti.
Metro, otobüs, vapur, hepsine tek kart, kentkart ( bu da slogan oldu ha, pazarlayayım ben bunu belediyeye)

boyle denmis ama istanbulda bunlar ustune tunel var bir de.

hangi sehirde var baska tunel?
Mesaj tarihi:
istanbula gore ufak ama hala istanbula gore genis bir metrosu var hehe

[ Mesaj 25 Mart 2006, Cumartesi - 01:12 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
İstanbul toplu taşımadan bahsetmesin hakkaten. Tünelmiş, ışınlama olsa gene fayda etmez İstanbul'a.
La biliyorum o Ankara'daki 45 dakka mevzusunu da. Ama İzmir'de gideceğin mesafeye göre para ödüyorsun zaten, mesafeler 4'e bölünmüş. Bindiğin otobüste, numarasına göre para düşüyorlar kentkarttan. 45 dakka mevzusu Gökçek'in aldatmacasıdır, trafik bir tıkandı mı Kızılay'da, değil 45 dakka, 145 dakka açılmıyo ki.
  • Yeni Oluştur...