darklander Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Bence artirmiyo. Clanda hemen hemen herkez gold pre ama kutuyu ne zmn premium olmayan arkadasimiz var 1 tane o acsa bise cikiyo. Biz aciyoz anca amulet of soul cikiyo. Ya biz sanssiz otesiyiz yada premiumun drop rate i etkiledigi falan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 aldıgın preimum info tıkladıgın zaman sana neler kazandırdıgını gorursun ki orda zaten drop a da etkisi oldugunu yazıyo ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Sitesinde ko Free de yazıyo ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 zaten free sen para vermedigin surece mecbur bırakıyolar ayrı konu xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 endless_night senin için kanka [spo]http://img91.imageshack.us/img91/7393/heryerdeaga7ob.jpg [/spo] [ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 14:50 tarihinde, AeneisF tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 koptum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 premium cok faydası var başlık açmıstım zaten premium suz dm dönüyos hiç1şey cıkmıyor herkes de premium olunca köşe oluyos =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 cursed sen 1 yıl dm kessen sana bisey cıkmaz len senin niyene dm adasd xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 PREMIUM DROP RATE ARTIRMAZ! Premium sadece kutudan çıkan parayı ve expyi artırır. Premiumlu DM BOSS kesince şöyle item çıkar böle item çıkar söyletileri tamamen hurafe ve yalandır. Premiumsuz yaptığım DM den raptor shard vsvs düşerken ful premiumlu partiyle 1 saat sonunda 2 adet cleaverle çıktığımızı bilirim. Rateyi artıran ciddi bir unsur ise düşük lvldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sedron Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 bilinç hmm diyom tebrik ediyom bi de rep to rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 darkstone'dan 41 lvlda warrior shell düşürdüm ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 zuhaahh bu ne la heryerde aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 aga base xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Adamlar boşuna notice geçmedi gold premium luılar kutuda önce itemi loot lasınlar drop artsın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arrdeam Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Bilinc abime katılıyorum Her zaman pre li idim ve clanımdaki nerdeyse tüm arklarımda pre li Ama sorun şuki şimdiye kadar kestigimiz (yaklasık 35 tane) atiladan sadece 1 kere priest chitin shell helmet cıktı.Sizce drop rate yüksekmi soruyorum ve buna cw berserker dark stone partileri dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 manner artırır :D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Bilinc ağam gelmiş... Hoşgeldin ağam nasılsın gel çay içek ağam sdafklsadfs xd [ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 16:23 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 premiumun üzerime gelen n00b itemleri NPC ye sattığımda daha fazla para vermesinin dışında bir işe yaradığını sanmıyorum [ öldüğündeki ex, gelen ex ve tek tık olayı hariç ] [ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 16:27 tarihinde, tasci tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arrdeam Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 @tasci tek tık olayı ney abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar