Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aga ben discınnekt oldum. Yardım piliiiiizzzzzz.. Ya beni burdan kurtarın. Oyuna girebilen var mı? Server ne zaman açılacak? Gm Marlon agaya ii meyil atıyomuş sörvır açılıcaa zaman. Aga ne zaman açılıcak bu sörvır? Ha aga?
Ya herşey de beni buluyo aga yaaaa.. Bak şimdi örnek misali, benim evin karolifer borusu da patladı. Alan yöneticilerinden riccaam, tanıdıkları tesisatçı var mı? Murtaza aga yardım plzzzz..
Piliz dedim aklıma geldi. Arka odanın prizi geçenlerde yerinden çıktı. Yıldız tornavida olsa takıcam ben tekrar yerine de, tornavida yok işte. Tesisatçı gelirken yıldız tornavida da getirsin aga beaaa...
Mesaj tarihi:
inter war da olduk patates kafa yaw kosuyom normalde human magelerde ekran yukarda kalıyo ya onlarda altta biraz lunar mapda yokus gibi bir yer varya tam oraya dogru kosarken onumu goremiyom boyu kısa ya yokusun oradan gerisi yok xD
Mesaj tarihi:
aga 10k versene hade be gata dan geççem

abisi git 2 yaratık kes çıkar

abi be kesemiyom bana lvl kaasana 10k da ver hade be abi

abisi git başımdan

abi bana göre itemnin varmı pıçak alacam 10k versene.

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Mesaj tarihi:
BEYLER yenı bır tpic açmıyım dedım burda logın faıld hatası verıo sureklı (10061) oyun kapalı dıe bır topic de görmedım acaba burdamı sorun var dıe sormak ıstedım gırebılen varmı oyuna ?
Mesaj tarihi:
yav cypherin babası paşa mı ya alla onların server acık guzelim edana kapalı ya biraz once lootladıgım fire blast silinirmişse işte o zaman K2 Network le çok samimi olacam
  • Yeni Oluştur...