AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Aga ben discınnekt oldum. Yardım piliiiiizzzzzz.. Ya beni burdan kurtarın. Oyuna girebilen var mı? Server ne zaman açılacak? Gm Marlon agaya ii meyil atıyomuş sörvır açılıcaa zaman. Aga ne zaman açılıcak bu sörvır? Ha aga? Ya herşey de beni buluyo aga yaaaa.. Bak şimdi örnek misali, benim evin karolifer borusu da patladı. Alan yöneticilerinden riccaam, tanıdıkları tesisatçı var mı? Murtaza aga yardım plzzzz.. Piliz dedim aklıma geldi. Arka odanın prizi geçenlerde yerinden çıktı. Yıldız tornavida olsa takıcam ben tekrar yerine de, tornavida yok işte. Tesisatçı gelirken yıldız tornavida da getirsin aga beaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 ben girdim ondan olmussundur xD salsa plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 aga benim döner sandalye de dönmüyor artik, help pliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 butun el muratlara selamlar yesil agalar sizede selamlar xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 end seni patates kafa görmüşler asdfsad x) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 inter war da olduk patates kafa yaw kosuyom normalde human magelerde ekran yukarda kalıyo ya onlarda altta biraz lunar mapda yokus gibi bir yer varya tam oraya dogru kosarken onumu goremiyom boyu kısa ya yokusun oradan gerisi yok xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Marlooonnn kaçmaaaaaaaa... Yada kapa pc'yi başka bi kıtaya kaç. O döner koltuğu alttan yağliican biraz, açılır o açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 sadece boyu mu kısalıyor yoksa erkek mage lerde kısalan başka yerleri de var mi asdfdsaf :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnemiC Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 aga 10k versene hade be gata dan geççem abisi git 2 yaratık kes çıkar abi be kesemiyom bana lvl kaasana 10k da ver hade be abi abisi git başımdan abi bana göre itemnin varmı pıçak alacam 10k versene. zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asitutkum Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 BEYLER yenı bır tpic açmıyım dedım burda logın faıld hatası verıo sureklı (10061) oyun kapalı dıe bır topic de görmedım acaba burdamı sorun var dıe sormak ıstedım gırebılen varmı oyuna ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Yok, henüz açılmadı serverlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asitutkum Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 logın ve cyhper 1 acık aresı beklıyorum 4 gözle :) bı shaula bı cs daha ne ıster bı knight oyuncusu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 yav cypherin babası paşa mı ya alla onların server acık guzelim edana kapalı ya biraz once lootladıgım fire blast silinirmişse işte o zaman K2 Network le çok samimi olacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 zzzzzzzzzzzzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asitutkum Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 gene kapandı oyun olaya bak !!! serverlar kapandı püfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar