Eternalus Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Perşembe günü Opeth geliyo ankaraya. ben de ankarada oturuyorum tabi. ama gidemiyorum. yaş sınırı mı? yemişim yaş sınırını abimin kimliği var benziyoz da az çok. para mı? hayır o da değil. 65ytl sonuçta hiç bulamasam dilenirim böbreğimi fln satarım. nedir peki? Allahın belası okul!!! sıhhıye atatürk lisesi olarak bi fantazi yapmışlar. neymiş efenim martın son haftası tüm sınavlar bir haftada olup bitecekmiş. sabah okula gelinecekmiş, ders işlenmeyecekmiş, öğlen sınav olunacakmış. 2 saatmiş. 2 gözlemci olacakmış testmiş şuymuş buymuş. tam bu noktada ebeveynler araya giriyo ve de onlar da diyo ki karnedeki birleri kurtar. şimdi ben napayım?!?! Opeth tam haftanın ortasında geliyo sınav haftasının. resmen ağlıyorum ya ağlıyorum! ilk duyduğumda demiştim ki mart başında sınavları düzeltir aslanlar gibi giderim konsere. hiç böyle düşünmemiştim ben. ağlıyorum abi dayanamıyorum ya. paylaşmak istedim anlayın beni garbıç anlayın. keşke çalışsaydım 1. dönem almasaydım bisürü sıfır sınavlardan. çok pişmanım. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 evden kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 konser sonrası bi de bunun eve dönüşü var. aman ya daraldım iyice öööööf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 His hand is waving a goodbye, but there's no action or response returned... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 windowpane :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Arkadaşımda kalıp ders çalışıcaz dicen :) Bu kadar cok gitmek istiosan c.tesi pazar otur gunde 10 ar saat ders çalış konserine de git . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 bi "hay okulunaaa.. sınavınaaa" da benden olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Ohh, blackrose immortal, demon of the fall filan çalcaklar, ne de güzel ohh :P Süfer konser olcak, mikael coşturcak kaçmaz bu ooff. Not: İşalla gidersin heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 başlıktaki -da'lar ayrı yazılır =p "okulun daa" yani, "okul dahil" anlamına geliyo, o yüzden ayrı olması lazım. mui [ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 19:16 tarihinde, Saeros tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 üzücü bi durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 gel sago konserine gidelim beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 sago dediğin sagopaysa anca canlı bomba olarak giderim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 ölmüşsün haberin yok:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Eternalus bu ne nefret xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Rapor al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 vay canına o nasıl bir durum öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 rapor işine baktım bile. daha sonra klasik olarak tüm hocaların dibinde tekrar sınav yapıyolarmış. o da direk MONSTER KILL!!! bişey olduğu için ona da gelemiyorum haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar