Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hay okulundaaa, sınavındaaaaaa, Mart'ındaaaaaaaa!

Eternalus

Öne çıkan mesajlar

Perşembe günü Opeth geliyo ankaraya. ben de ankarada oturuyorum tabi. ama gidemiyorum. yaş sınırı mı? yemişim yaş sınırını abimin kimliği var benziyoz da az çok. para mı? hayır o da değil. 65ytl sonuçta hiç bulamasam dilenirim böbreğimi fln satarım. nedir peki? Allahın belası okul!!! sıhhıye atatürk lisesi olarak bi fantazi yapmışlar. neymiş efenim martın son haftası tüm sınavlar bir haftada olup bitecekmiş. sabah okula gelinecekmiş, ders işlenmeyecekmiş, öğlen sınav olunacakmış. 2 saatmiş. 2 gözlemci olacakmış testmiş şuymuş buymuş. tam bu noktada ebeveynler araya giriyo ve de onlar da diyo ki karnedeki birleri kurtar. şimdi ben napayım?!?! Opeth tam haftanın ortasında geliyo sınav haftasının. resmen ağlıyorum ya ağlıyorum! ilk duyduğumda demiştim ki mart başında sınavları düzeltir aslanlar gibi giderim konsere. hiç böyle düşünmemiştim ben. ağlıyorum abi dayanamıyorum ya. paylaşmak istedim anlayın beni garbıç anlayın. keşke çalışsaydım 1. dönem almasaydım bisürü sıfır sınavlardan. çok pişmanım. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...